Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    15. Travanj 2020. 13:06

Renata predivno izgledas!
    Bebac pilici su mi bas medeni, ja bi to samo nosala po rukama i mazila 
    Upravo sam se vratila s pregleda i sve je ok, bebica lijepo napreduje, ima 1800g, danas sam odmah izvadila i krv za testove senzibilizacije, a 4.5. idem ponovno na pregled. Jedino jos cekamo da vidimo sta ce biti s posteljicom, jos uvijek je nisko, pomaknula se malo, ali nedovoljno pa nismo nista dogovarali za carski nego cekamo iduci pregled da vidimo kakva je situacija. 

I ja mislim da muz treba biti ukljucen u sve. Pa ne zivim ja sama nego s njim  sto znaci da radimo sve zajedno i pomazemo si. Naravno, to ovisi i o poslu i drugim situacijama, ali vecinom je tako. Moram ga bas pohvaliti, i inace mi pomaze u svemu, a sad jos i vise. Nadam se da ce tako ostati i kad dode bebica. No, kod mene nema ustrucavanja i odmah mu npr. kazem sutra radimo to i to ili ti imas bolji plan. Brzo se dogovorimo i sve super.

Cestitam svim curama koje danas zaokruzuju tjedne!

38+6

Dora4
    15. Travanj 2020. 13:13

BackInBlack

Renatapredivno izgledas!
    Bebac pilici su mi bas medeni, ja bi to samo nosala po rukama i mazila
    Upravo sam se vratila s pregleda i sve je ok, bebica lijepo napreduje, ima 1800g, danas sam odmah izvadila i krv za testove senzibilizacije, a 4.5. idem ponovno na pregled. Jedino jos cekamo da vidimo sta ce biti s posteljicom, jos uvijek je nisko, pomaknula se malo, ali nedovoljno pa nismo nista dogovarali za carski nego cekamo iduci pregled da vidimo kakva je situacija.

I ja mislim da muz treba biti ukljucen u sve. Pa ne zivim ja sama nego s njimsto znaci da radimo sve zajedno i pomazemo si. Naravno, to ovisi i o poslu i drugim situacijama, ali vecinom je tako. Moram ga bas pohvaliti, i inace mi pomaze u svemu, a sad jos i vise. Nadam se da ce tako ostati i kad dode bebica. No, kod mene nema ustrucavanja i odmah mu npr. kazem sutra radimo to i to ili ti imas bolji plan. Brzo se dogovorimo i sve super.

Cestitam svim curama koje danas zaokruzuju tjedne!

Draga cestitam na tako uspjesnom pregledu!! Super 🥳🥳
    Koliko si ti danas T? 🙃

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 13:15

Leonie spavaćice su odlične! 👍
    Bebac jakooo su slatki pilići 😍😍😍 Pa vi imate cijelo životinjsko carstvo 💕
    Kaktusica onaj prah iz Tvornice? Ja bih ti svakako savjetovala da pitaš ipak muža ili doktora koliko možeš piti jer je to organski prah i jako je koncentriran, to hemoglobin i željezo diže ko ludo! A ja kako sam u prošlosti imala problema sa hemoglobinom, feritinom i željezom meni doktor rekao da mogu malo, ja stavim u smothie manje od pola male žličice. Vrlo malu količinu. A pročitah na pakiranju, čak i oni savjetuju da pitamo doktora. Pa ipak prvo provjeri. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ely
    15. Travanj 2020. 13:16

Kontaktirala sam doktoricu iako ovo nije prvi put da im govorim za ove bolove. Prije mjesec dana sam zbog toga završila na hitnoj, samo mi izvadili nalaze, zaključili da imam upalu mokraćnih kanala, dali antibiotik i to je to. A meni se bolovi nastavili i nakon sto sam izliječila mokraćne kanale. Hvala vam na odgovoru, ja sam se nekako nadala da je to nešto standardno u trudnoći dok doktori nisu vise reagirali

Dora bas mi je zao sto ces morati opet prolaziti kroz operaciju, pogotovo kasnije s malim bebicama. Sigurna sam da ces ti i to izgurati uz svoj pozitivan duh i snagu koje mi mame dobijemo kada je najpotrebnije :)

Pepilli
    15. Travanj 2020. 13:24

Vrapčić123

Fluffy kako si danas? Ovo s plućima i disanjem je koliko sam shvatila dosta često u trudnoći, meni zna biti, no ostalo baš i ne.. Hm, ak je baš oštra bol možda da pitaš doktora?
    Bebac drago mi je da si sada ok, joj nama trudnicama nikad kraja tegobama 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Pepilli žao mi je za zamornu noć… Kako si danas?
    Trancie koji san 😂 Meni pak probave i previše danas obavila broj dva već dva puta 🙈 Prisili se na vlaknastu hranu i puno vode i bit će bolje sigurno 👍
    Meni djeluje! 🤔
    Dora samo se sjeti da će se carski morati obaviti zbog zdravlja tvojih bebica i bit će ti lakše. Tako si i ja mislim, ak slučajno nešto bude da ću i ja morati, onda si tako nekako vratim to po glavi. Idem tako zbog malene da ona bude dobro i bok… A imati ćeš pomoć nakon poroda? Mislim osim muža? Inače što se tiče operacija kužimo se, ja bila do sada na tri.. I taj oporavak je zbilja koma. 🤦‍♀️
    Dana i tvoja noć bila vesela… 🙄 Evo većina curki su nekako loše spavale… 😒😒😒 Meni isto fali spavanje na trbuhu, sanjam dan da spavam na trbuhu 😂😂😂😂

Sad sam dobro, tj pol pol, muž je skuhao vojnički grah i naždrla sam se ko prasica pa me sad malo žgaravica muči... 
    Muž je baš dosta oko male angažiran,al nam je to spavanje bolna točka. Ne dojimo od njenog 8mjeseca ,misli da je bradavica gumbić pa ju okreće, inače uopće nije za cicu zainteresirana ... Planiramo da joj sad u narednim danima kupimo krevet baš pravi koji bi bio u našoj sobi uz naš krevet pa bi ju tako uspavljivali ,na njenom krevetu jer teško podnosi razdvojenost od nas .... Kindač je više igralište nego mjesto za spavanja ,al bude za burza....
    Majko ,najnovije vijesti, od sutra mi počinju radovi na krovu 

Sreća mamina

Dobrodošao

ena0206
    15. Travanj 2020. 13:25

Renata 😍😍😍😍 predivno izgledaaaaas..
    Mimoza daa, muz mi bas kaze da ima sutra u lidlu trudnicke robe, pa cu se zaletit rano ujutro. Nisam nikad nista kupovala u lidlu od odjece pa ni ne znam kakve su velicine.. Nadam se da cu pogodit s brojevima. 😄

Leonie90
    15. Travanj 2020. 13:29

Kaktusice, cekamo slike paketica kako koji bude stizao 😍

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 13:30

Dora eh da, uhvatila se recepata u izolaciji, pa mi dan noć šalje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Joj uz ovaj kaos, možda je čak i bolje da ti onda mama ni ne dolazi zbog bebica i sigurnosti. I ja sam jednom rezana vertikalno, znam kako je gadno i baš dug oporavak zbog mišića, 😒A obzirom da ćeš ti biti ponovno na istom mjestu rezana zbilja će ti oporavak dugo trajati, to sigurno.. Koma... A kako to da ne planiraju dolje horizontalno rezati? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    15. Travanj 2020. 13:46

Dora ja jesam prirodnim putem zatrudnila al je trajalo ,pa posle to krvarenje na pocetku pa sve...al vidjecemo sutra nakon razgovora sta ce dase odluci ..pa se svakako javim 

Trancie
    15. Travanj 2020. 13:48

Vrapcic a tesko se ja na tu vodu prisiljavam,bas sam grozna.... nikad nemam potrebu za njom 🤦🏼‍♀️ Vidit cu i sa ginicem sta kaze .... proc ce i ovo sve; glavno da je curka dobro ❤️
    Kaktusice nista gledaj dalje, ili ako si bas zapela za ta neces faliti, bar to kazu oni sto ih imaju! Mog muza nije bilo briga uopce oko toga 🤷🏼‍♀️I kad sam gledala slegao je ramenima 🤣🤣🤣pa sam sama sve izabrala on je samo ukrcao u auto 🤭
    Renata divni ste 😄😄hlace su mrak... onda bi to znacilo da ce i kod nas u Lidla bit opet trudnicko 🤭bice za tjedan, dva .... 
    bebac pravo zivotinjsko carstvo kod vas ... medeni su pilici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.