Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    15. Travanj 2020. 09:16

Macke moje, nema nam druge nego stisnit zube i izdrzat ocito, malo kamilice, malo lijekova i istrpit..🙈 
    Mene je primio strah od ponovne operacije, a realno znam od pocetka da je vrlo izgledno posto su duplici i sve skupa da me ceka carski, ali cijelu trudnocu izbjegavam misliti o porodu i mantram si da cu izdrzat sve sto treba samo da bebe budu dobro, ali s tim bolovima tijekom noci se samo vratim u mislima kako sam se jedva digla nakon dvije velike operacije, a nisam morala jos pored toga brinut o dvije bebe..taj cijeli presing i da mi nitko osim muza nece moc doc jer mame rade i bojim se zbog korone da nam ne donesu..jaaaao, eto, cijelu noc se trudim ne mislit o tome, ali se paralelno pokusavam ohrabrit da ce i to proc i da cu se dic opet, medjutim tu bol (reza i oporavka) je tesko i opisat, a kamoli prozivjet i ne znam..
    Meeeh, sorry, necu o tome vise, nema, kad dodje trenutak onda cu valjda imat snage i nadam se da ce proc nekako 😬
    Lijepe misli sad!!! Sunceko, kavica, tockice..
    https://ibb.co/wwDC9JN

dana130
    15. Travanj 2020. 09:24

Dobro jutro drage moje 🎊😘
    Kaktusice, trudy hvala cure❤️
    I ja prijavljujem lose spavanje. Em se ne mofu namjestir, pa mi smeta trbuh, pa me nesto boli, ne znam ni sama kad zaspem. Najteze mi pada sto ne mogu soavati na trbuhu. 
    Imedu 6-6.30 obavezno budenje za wc, ssreca pa se prije ne budim. Nekad zaspem nakon tog, nelad ne 🤷‍♀️sli proc ce i to.
    Sretno svima na pregledima i na punim tjednima 🍾🎊🥳

Baby girl 💜

• curaa
    15. Travanj 2020. 09:26

Poštovanje cure nova sam... naime vec pet dana imam simptome trudnoce sve sto pojedem 10 mij nakon izbacim, cigareta mi dize zeludac a inace sam pusac , bradavice me uzasno bole i na najnjezniji dodir cice su mi naotekle,zgaravica me ubija a jucer sam spavala cjeli dan. Danas na prvi urin napravim test i negativan... sto sada nije bas da mi se hoda po doktorima u ovo doba jer sam u rizicnoj skupini. Molim Vas savijeti

Zvonkica
    15. Travanj 2020. 09:26

Jutro cure, meni u zadnje vrijeme isto bude kao neki pritisak/ nemir/ ne znam kako to opisati u prsima i svu me unervozi, uglavnom u vecernjim satima, za sad se jos ne brinem al da je ugodno, nije..nije mi se to jos desavalo, a muzu nis ne govorim jer onda on pocne i previse brinut..
    Pepilli, ne zelim biti bezobrazna, ali moram komentirati tvog muza....totalno razumijem tvoju situaciju jer je izmedu mojih deckiju razlika godinu i pol dana, i sad ce izmedu ovog mladeg i bebaca biti isto takva razlika, mrvicu veca....ukljuci ga sto je vise moguce, neka on svako vece uspavljuje malu i sve drugo sto moze...pogotovo ako je tako teska za zaspati...ne radi si to, kad dode nova bebica bit ce ti jako tesko ako na tome ostane...koliko puta je meni manji bio na cici kad je braco isao spavati, ali nije bilo problema jer je bio naucen da ga tata uspavljuje, a beba se nije drecala i cekala cicu dok ja starijeg uspavljujem...i sad muz polako neke stvari sve vise preuzima, apsolutno je u sve ukljucen, ali prvo vrijeme ce jednostavno on kad ce biti doma vise hendlati decke, a ja bebu..kasnije to dode na svoje bez brige...ali bitno je da na vrijeme pripremis teren, i zbog vece kcerkice da joj bude manji sok....s tako malom razlikom bude dosta zafrknuto u pocetku, al kasnije bude sve lakse i lakse...samo treba izdrzati...i ovo sam stvarno dobronamjerno napisala, nadam se da se ne ljutis..😉

ena0206
    15. Travanj 2020. 09:31

Dobro jutro curke. Čestitke na punim tjednimaa.. 😍😍
    Mrvicak moji snovi su isto kao kod tebe, doslovno se vise umorim (opteretim) nego sto se naspavam..
    Bebac ja sam imala isto problema sa tim, srce bi mi onako jako tuklo kao ds me davi i bas mi se pojavi aritmija, pocnem se preznojavat i moram na wc.. Uzas. Nebi to nikome pozeljela. Ali evo u trudnoci samo mi se par puta pojavilo. U zadnje vrijeme nije, hvala Bogu..

• CurlySue
    15. Travanj 2020. 09:32

Mrvicak, kao sto su cure napisale, vecinom su hormoni u pitanju. U ovom stanju organizam drugacije reagira na vanjske podrazaje zbog bebice koju sad vec nagonski imas potrebu stititi od svega. Snovi kao takvi su prorada svega onoga sto prozivljavamo, bili mi toga svjesni ili ne. Na taj nacin nas mozak pokusava uspostaviti ravnotezu izmedu dozivljenog i osjetnog. Pokusaj s micanjem od medija barem sat vremena prije spavanja (i mobitela 🙈), topli caj, kupka, bilo sto sto te opusta. Na zvukove iz okoline ne mozes puno utjecat (osim zatvaranja prozora ili kucanja na vrata/zvanja policije u slucaju bucnih susjeda) pa cepici zaista pomazu. Ako te snovi nastave mucit, ispricaj ih onome tko je u njih ukljucen 😉 (da ne spominjem da promjena vremena ima veliku ulogu u svemu) 

Dora4
    15. Travanj 2020. 09:39

Pepili bas mi je zao, mogu mislit i bijes i jos brigu oko bebice..znam da je uzasno tesko mijenjat obrasce ponasanja, ali pokusaj kad ohladis glavu razgovarat s muzem i dogovorit neke nove nacine i preraspodijelu poslova s naglaskom na njegovu vecu ukljucenost. To su vasa zajednicka djeca i obiteljske i kucanske obaveze, od krucijalne je vaznosti da zbog sebe i svoje djecice zadrzis mir i mentalno zdravlje!! ♡ 
    Previse puta nazalost svjedocimo tome da se zene upregnu preko granica mogucnosti i izdrzljivosti, odu k jarcu sa zivcima i zdravljem, a svi samo slegnu ramenima i kazu sama si kriva, muskarci nastave svoj zivot dalje, a one ostanu same sebi i djeci briga i zive nezadovoljne. 
    Vjerujem da je tvoj muz dobar covjek i da se volite, valjda ne bi isla i na deugu bebicu inace i jos uvijek bila s njim, ali muski cesto puta uopce ne razmisljaju i ne vide silan trud, rad i energiju koju zene ulazu u kucu, brak, djecu, osvijesti mu to! 
    Zbog sebe prvenstveno! 😘😘  mi smo uvijek tu da te saslusamo, ali jecmence mu necemo slat jer ce se tek onda izvlacit da nista ne moze 😬🤪

Trancie
    15. Travanj 2020. 09:42

Zvonkica recimo meni muz zeli i hoce pomoc, ali mala nema sanse da hoce da je on okupa, legne... znaci vristi....i to mi je jos gore nego da se silimo../ mada je moja veca pa ona pola toga obavi sama samo moram biti s njom!!! Jednostavno trazi i hoce mene , ali mislim da je ona takva jer je dosta po bolnicama bila i samo samnon i tako! A ubiti je drustveno dijete! 
    Nova cura izvadi betu ili napravi test za par dana opet!! A ima i podforum zelim dijete pa se tamo prikljuci! Sretno ❤️

Ely
    15. Travanj 2020. 09:47

Znaci niti jedna nema iskustvo kao moje, a bas sam se nadala da će ki netko pomoći. Nema mi druge nego čekati pregled na koji nažalost ne mogu otići naredna 2 tjedna, jer su u našem gradu zbog korone stali redovni ginekološki pregledi.

Pepilli
    15. Travanj 2020. 09:50

Zvonkica

Jutro cure, meni u zadnje vrijeme isto bude kao neki pritisak/ nemir/ ne znam kako to opisati u prsima i svu me unervozi, uglavnom u vecernjim satima, za sad se jos ne brinem al da je ugodno, nije..nije mi se to jos desavalo, a muzu nis ne govorim jer onda on pocne i previse brinut..
    Pepilli, ne zelim biti bezobrazna, ali moram komentirati tvog muza….totalno razumijem tvoju situaciju jer je izmedu mojih deckiju razlika godinu i pol dana, i sad ce izmedu ovog mladeg i bebaca biti isto takva razlika, mrvicu veca….ukljuci ga sto je vise moguce, neka on svako vece uspavljuje malu i sve drugo sto moze…pogotovo ako je tako teska za zaspati…ne radi si to, kad dode nova bebica bit ce ti jako tesko ako na tome ostane…koliko puta je meni manji bio na cici kad je braco isao spavati, ali nije bilo problema jer je bio naucen da ga tata uspavljuje, a beba se nije drecala i cekala cicu dok ja starijeg uspavljujem…i sad muz polako neke stvari sve vise preuzima, apsolutno je u sve ukljucen, ali prvo vrijeme ce jednostavno on kad ce biti doma vise hendlati decke, a ja bebu..kasnije to dode na svoje bez brige…ali bitno je da na vrijeme pripremis teren, i zbog vece kcerkice da joj bude manji sok….s tako malom razlikom bude dosta zafrknuto u pocetku, al kasnije bude sve lakse i lakse…samo treba izdrzati…i ovo sam stvarno dobronamjerno napisala, nadam se da se ne ljutis..😉

Draga Zvonkica ,niš se ne ljutim, i sama sam toga svjesna . Probala sam da malena ide spavati s tatom i više od mjesec dana, i da spava u svom krevetiću al smo bili pametni pa ju naučili da spava s nama😣 dok su izlazili zubići.. Problem je kad tate nema jer radi noćnu smjenu (vatrogasac) i ometa rutinu (1-2x tjedno,ovisi kak mu padne grah)  pa nikako da  polovi. Nadam se da ćemo uspjeti do poroda bar malo ju osamostaliti, ako ništa drugo da zaspi uz tatu ili tetu. Sad je muž radio 2 tj non-stop a sad je 2 tjedna doma ,morali su tako smjene preustrojiti, pa se nadam da će malo stisnuti.... Budući da bih ipak morala malo mirovati ,jako je puno sa malom, idu u šetnju pomaže kod kupanja ,igranja, svega ,samo nam je to spavanje problem... Imamo i tetu doma i ona isto puno vremena provodi s malom , al mala je maza i za neke stvari prizna samo mene (priznam ,sama sam si "kriva").

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.