Leonie, spavacice su odlicne 😀
Renata, odlicno izgledas i bas ti je lijep trbuscic 🥰🥰
Vrapcic, hvala draga na pitanju. Ma koma mi je jos...kontaktirala sam za svaki slucaj jucer i svoju dr opce prakse, da vidim sta ona misli. Rekla je da i ona pretpostavlja da mi se neki zivac uklijestio ali ako bude islo na gore da se javim opet pa cemo vidit. Zasad mi je ok, al jucer sam zaista imala mini napadaj panike. Jer me je pocelo uzasno boljet u podrucju prsa i jos se sirili trnci u rame i lijevu ruku...onda sam pocela plakat koliko me bolilo i od tog placa jos hvatati zrak, sto mi je uzrokovalo jos vece bolove, jer svaki dublji udah mi je bas bolan. Onda me muz masirao u podrucju leda ramena ruke, ja sam popila lekadol pa sam nekako izgurala noc. Danas mi se cini da isto popusta malo, pa se nadam da cu sutra biti dobro skroz. Al uglavnom zbog svega toga ja sam uz vec odavno otpisani trbuh, otpisala i spavanje na lijevom boku i na ledima, tako da mi je desni bok koma🤣.
Uspavljivanje- ee vi mame koje vec imate bebe i iskustvo, a uz to muzeve koji hrcu...jel to stvarno tako dramaticno za bebin san? Imam prijateljicu s kojom muz ne spava vec skoro dvije godine u istoj sobi jer su navikli dijete da spava s mamom u krevetu, a muz hrce kao..., zbog cega se dijete stalno budi. Meni je to iskreno uzas. Dijete je uvijek prioritet ali ne bih voljela da se na bilo koji nacin muz i ja distanciramo. Jos se oni onako zlokobno smjeskaju kad vide nas i govore muzu..”ceka i tebe izbacivanje iz sobe uskoro” 😅 (muz mi isto hrce) .
Panda drago mi je da je rame bolje... Nađi neki mekani jastuk možda da rame upadne unutra! Možda bude lakše? Hehe našim roditeljima nekad malo dosadno pa nas zivkaju 😂😂😂 Uf neka ti samo donose hranu, uživaj 😋😋😋 Ne spominji mi sladoled iz Lidla, ne znaš koji je finiji... 🤔🤔🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Back, cestitke na dobrom pregledu. Beba se super razvija. Koji si tjedan? Ne pise u opisu ti, a trudnicki mozgovi su svi ovdje 😅.
Bebac, preslatki pilici. Ja bas volim sve zivotinjice, gustala bi kod tebe 😀
Black drago mi je za pregled, velika bebica 💞 Samo još da se ta posteljica digne i ne može bolje 👍I moj mužić je zbilja dobar i divan, sve mi pomaže, ne znam kako bih bez njega ❤️❤️❤️
Pepilli drago mi je da si dobro sada! Uf grah, to ćemo mi sutra, sad si me nabrijala skroz 😋😋😋😋 Sretno s radovima na krovu 👍👍 Neka prođe sve kako treba! Ja isto tu vodu pijem na silu 😒😒😒
Trancie tako je, bitno da je beba dobro, drugo ćemo sve izdržati 😍😊😁
Uspavljivanje - ja sam ta koja hrče. Na kraju noćas muž nije mogao zaspati ,trebala sam ga jednim normabelom ponuditi....
Sreća mamina
Dobrodošao
Evo i mene cure!!! Dora😘Isla kod svojih bez propusnice🙈🙉🙊, maloprije dosla i stavila kuhati juhu i sad na brzinu procitala...
Fluffy bas ne znam...vjerojatno od sirenja, organi se pomicu, mozda neki zivac...a preko dana smeta? Ili nocu smeta?
Mrvicak slazem se s curama, hormoni divljaju...mozda normabel prije spavanja da se opustis i naspavas
Dora jebemu zao mi zbog bolova i loseg spavanja...vidim da i Dana, Pepili, Polly, Leptir… i druge prijavljuju lose spavsnje...ja ne spavam tako lose iako md nocas opet kukovi zezali(bas sam se neki dan hvalila da se to primirilo), ali uspjela otpsavati
Polly jesi mozda bila na leđima kad si gubila dah?? Meni tako bude ako se okrenem na leđa
Pepili slazem se s curama, ne trebamo ih stediti, nek se ukljuce cim vise...jos si i kontrakcije imala i jednostavno ne mozes sama. Neki su takvi da ako ne trazis pomoc, neces je bas ni dobiti. Treba se ponasati ko da nis ne mozes pa ce oni skakati
Mocho C&A inace ima ogromne brojeve
Jao, ja uzela S h&m potkosulju, znaci velika ce mi biti😱😤
Renata predivna❤, hlace su top
Leonie prekrasne spavacice
Bebac uzivajte sa zivotinjicama❤🐑🐥🐓
Black cestitam na uspjesnom pregledu🥳velika bebica! U kojem si ti tjednu??
💙
Fluffy žao mi je da te to toliko zezalo!
Idem sad čitati zaostatke, htjela sam vam javiti rezlutate krvi i urina.
Željezo 17, leukociti 13, sve ostalo krv ok.
Ali urin..uh, neki urinoshit me zadesio, dosta leukocita i bakterija u sedimentu, sutra idem raditi urinokulturu. Baš sam zabrinuta!
Za koju ste ono brusnicu rekli da je dobra? Vode pijem stvarno puno od prošlog tjedna, 3 litre dnevno. Nije mi drago nikako da mi se neka beštija prikrpala.
Vi koje ste pile antiobiotike, to ste riješile jednom terapijom?
Fluffy joj baš mi je žao. Imala si zbilja tešku noć. Dobro da si doktoricu kontaktirala i ako se ponovi reagiraj svakako za svaki slučaj. Nadam se da će ti se sve to lijepo primiriti, držim fige 🤞🙏😘
Pozdrav curke, i mi smo danas bili na kontroli, nakon dugih 5 tjedana. 🎉
Imamo 1720grama 💪💪💪
Od zadnjeg pregleda sam dobila 2 kg ( a tamanim sve sto nadem isprid sebe 😂)
Ostalo sve super.
Kako ste vi?
Jeli vise manje sve spremno? U mene jos neke sitnice iz ljekarne i to je to. Koliko se "bojim" toliko i jedva cekam 6.misec 😍
💞girl💞
Fluffy žao mi je da te to toliko zezalo!
Idem sad čitati zaostatke, htjela sam vam javiti rezlutate krvi i urina.
Željezo 17, leukociti 13, sve ostalo krv ok.
Ali urin..uh, neki urinoshit me zadesio, dosta leukocita i bakterija u sedimentu, sutra idem raditi urinokulturu. Baš sam zabrinuta!
Za koju ste ono brusnicu rekli da je dobra? Vode pijem stvarno puno od prošlog tjedna, 3 litre dnevno. Nije mi drago nikako da mi se neka beštija prikrpala.
Vi koje ste pile antiobiotike, to ste riješile jednom terapijom?
Zeljezo ti skroz ok, leukociti su ti normalni za trudnocu, cak do 16 ok. Zao mi za urin☹ jesi osjetila neko peckanje ili nesto? Ja sam pila brusnicu iz dm-a
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji