Vucica,Tonka bravo,super za uspjesne preglede 🥰😘🌸💞
Vucica sad sam malo trazila robicu po netu i naisla na preslatke carapice na emporium.hr, ima ih dosta, bas su povoljne.
Cure, mislim da je odluka pala na Bugaboo kolica, s koje stranice naruciti, zna li netko? Gledala sam njihovu official web stranicu, mislila sam da imaju neki veci izbor.... Uglavnom, meni se ipak najvise svidjaju Cameleon,crna baza s crnom konstrukcijom i bijelom navlakom.
Zmya i moj privatnik ima takav uzv, super se sve vidi, kad zumira jos na onom ogromnom ekranu fora za vidjeti.
Pokloni ja sam tio koja voli planirati i bas se trudim oko toga, mogu mjesecima planirati dobar poklon i iznenadjenje. Muz je zaljubljenik u avijaciju pa to uvijek bude nesto na tu temu. A ja sam komplicirana do boli za te poklone pa smo se dogovorili prije nekoliko godina da mi za rodjendan koji pada blizu Bozica kupi neki komad nakita, ja volim zlato i tradicijski nakit pa bude nesto u tom djiru.
Ajme cure vi meni stalno bjezite (imam 120 strana za citat), nadam se da ste sve dobro i cestitam svima na punim tjednima! ☺
Samo da javim da sam bila na kontroli na Merkuru i da je sve u redu, decko ima 2kg i glavom je okrenut prema dolje, iduci pregled je 5.5 jedino je tlak opet povisen pa do iduceg pregleda moram voditi dnevnik tlaka; a sad odo citat zaostatke 😫.
Super Tonka za dobar pregled. Nadam se da ce i s tlakom sve biti ok!
Tko ti je bio od doktora na pregledu?
Ja sam isto Merkur trudnica pa me zanima…
Hvala ti :),
Bila je plava doktorica srednjih godina i ima naocale ( ne znam ime jer na nalazu pise neka specijalizantica a ovo je bila nesto starija zena 🤔), simpa je bas ☺, uzv je bas detaljno radila i objasnjavala sve, cak je na kratko i 4D upalila da se vidi dali ima rascjep na usnici.
Ante 💙 Maro 💙
Zmya joj vjerujem da je tamo sve na razini, ipak su oni napredni. Lijepo se vidi sve 👍👍👍
Maggy znači vi imate Maxi Cosi Pebble plus sjedalicu? Mi imamo točno tu. Takoder imamo bazu Maxi Cosi 3way fix. Koju vi imate? Nama na početku nekako nije išlo / nije moglo sjesti, no kasnije smo uspjeli i sve ok. Ali jedva!? Ne izgleda mi onako da lagano sjedne kao na snimkama recimo…
Da imamo tu sjedalicu jer nam ona odgovara za Babyzen Yoyo kolica koja smo uzeli. O bazi još razmišljamo, ako se slučajno pojavi na Aukciji igračaka svakako bih je kupila. Možda treba samo malo više prakse.
Polly ovo je brutalnoo, baš se lijepo vidi zbilja ❤️❤️
Maggy yoyo kolica su predivna zbilja! I mi smo ih bili gledali! Koju boju ste uzeli?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Polly ovo je zakon!
U tom smjeru svi trebamo ic, lijepo imat automatski sejvane fotkice na mobu i bok!
Pa to, kakvi cd-i i gluposti, al ajde barem da netko i to da. Ovo me oduševilo, nisam imala pojma prije trudnoće da to ima, al to ti je isto tko želi uložiti u opremu, a kome je starudija sasvim okej za obaviti posao 😅
Polly, odlicna mi je to stvar. Steta sto moja to nema. Mislila sam neko vrijeme napraviti pnaj Cd sa snimkom ultrazvuka, ali sam na kraju odustala.
Vucice, bebac bas fino napreduje. Drago mi je da ke pregled prosao dobro. Samo nek mi sve nastavimo a lijepim vijestima 😃
Vucica, Tonka cestitam, bebice su bas lijepo velike🥰 sa skoro tom kilazom sam se ja u terminu rodila😂🤣😂Vucice odmaraj cim vise, ali da, za tvoje tjedne je to ok
Polly stvarno top, bebica preslatka❤
💙
Zmiya slike sa ultrazvuka su ti zaista super,sve se jasno vidi ..Ja imam par lijepih slika al evo zadnji put su obojica se bila okrenula da nije mogla daim lice uslika ..al eto valjda ce sad kako rastu i budu veci da bar jos jednu slicicu uhvati ..Vazno daje sve uredu a za slike cemo lako ..Ja sam se danas opet zajebavala sa mojom firmom nesto im opet nije bilo jasno ova administracija ce dame unisti ..ovo zahladnjenje jos kod nas vjetrar jak me takodje smeta ..mislim nesto mi sve smeta 😀al eto sigurno ce sve da bude uredu u cet.kad vidim moje bebice na monitoru ...Sto se tice dlaka ..moja koza je prirodno bjela a kosa i dlake tamne ..rastu gdje nikad nisu rasle al cini mi se u zadnje vrjeme manje po nogama ..Al moja koza i kosa nisu bas tako sjajne imam pristice svukuda sva sam u flekama kapilarima ..natekla vec al sve se tjesim ce dase povuce ..Zaista sam max zanemarila sve negativne stvari i pokusavam sa uzivam ..
Da vam se pohvalim malo sa opremom svog ginekologa. Dakle ima Samsung ultrazvuk i skinuo mi aplikaciju na prvom pregledu, Hello Mom se zove, nakon svakog pregleda mi sve prebaci na mobitel, sve slike, par kratkih videa - srčeko i kako se miče. Ovako to izgleda:https://ibb.co/dm6NY7s
Sad vidite i moju curku s prošlog pregleda 😊 Ugl predobro mi je to, nisam još nigdje čula za taj sistem s aplikacijom 😁
🥰🥰🥰🥰 kako se lijepo vidi.wow ...moja sestra je uspjela dobiti ovako jednu slicicu lica al u 30 nedelji a ovo je wow ..pa ja bi samo slike listala i pricala ..i ovako samo gladim stomak i pricam sa mojim momcima
Sortiraj odgovore
Najstariji