Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    11. Travanj 2020. 12:26

Dana, muz je show 😂😂😂😂 
    Zmya- komplilacije, ja sam isto od drugog mjeseca na komplikacijama. Prije toga sam ispucala stari godisnji i veliki dio novog. Imala sam jako puno Go, starog cak 15 dana tako da prakticki od samog pocetka trudnoce ne radim. Nisam planirala tako, voljela bih da sam mogla jos malo raditi, ali uz pusta krvarenja sta sam imala nisam dvojila uopce oko odlaska na godisnji. 

Fluffy
    11. Travanj 2020. 12:27

Rosee, prefino ti izgledaju sirnice. I ja svoje idem popodne raditi, a sad zavrsavam francusku 😃. 

Rose1
    11. Travanj 2020. 12:27

Fluffy

Rose izgleda da je nama onda beba kako je Polly objasnila. Meni eto najcesce bude to da se samo jedna strana trbuha izdigne i malo bude tvrdi nego druga polovica. Ovo iznad ruba gacica nisam osjetila osim kad bi s muzicem se bacila u bracne aktivnosti 🤭. Klub riba na suhom, nemojte bit ljubomorne…nisu to vise uopce zgodne pozicije, a moram priznat da ni zelja vise nije ko na pocetku😱. Da ne kazem da muzic ima neku averziju prema tom otkad se beba pocela micati 🤭.

Upravo tako i meni bude zato sam i posumnjala da bi mogla biti bebica i jako brzo nestane ta kao kvrga s jedne strane
    Hehe, blago vama, mi nista otkad sam plusic vidjela

💙

Rose1
    11. Travanj 2020. 12:30

Fluffy

Rosee, prefino ti izgledaju sirnice. I ja svoje idem popodne raditi, a sad zavrsavam francusku 😃.

Hvalaaaa🤗bas smo vrijedne, ali bome drugi dio dana chill

💙

Vrapčić123
    11. Travanj 2020. 12:38

Rose pince izgledaju mrak 😋 A tvoj muž navali odmah ko moj muž 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    11. Travanj 2020. 12:51

Bebac bas je lijepo vidjet tvoje decke kako su skupa vrijedni 💪🏼
    Indy samo ti imaj bocice u pripravnosti, nadamo se da nam nece previse trebat, ali meni mame blizanaca kazu da su dodavale jer se inace cijeli dan pretvori u sisanje i samo sisanje..😬 ja se svakako nadam da ce bit mlijeka i zeljela bi savladat dojenje obje bebe odjednom ako ce bit ikako moguce, makar tu i tamo, ne mora bit svaki podoj..al vidjet cemo!
    Anav ti si iz mog Kluba Vrucih mama 🤭 ja moram zraka imat makar vani bilo -5, muz bi najradje hermeticki sve zatvorio, pitam se na koga ce bebe bit! 🙃
    Pepili, Rio, cestitam na punim tjednima!! 😍🥳🥳🥳🥳
    Zmya jezik pregrizi, isto mislim da cu dosta prije, ali se nadam da cu bar dio cura otpratit na porod 🤭 inace, Indy i ja smo ti isti dan i obje s blizancima haha🥰
    Fluffy ja sam bila sigurna da su kontrakcije, ali kako je vrijeme odmicalo i bebica rasla vidim da je dio tih mojih kontrakcija zapravo glava il guza i ovisi sta izvodi bebili jace il manje se stvrdne, odnosno nabije..nikad mi nije bilo bolno, samo stvrdnuto jako..
    Curly smijes li zobene pahuljice, jaja, mlijeko? Da si neke palacinke slozis debele pa sira i sunke u njih? Uzasno mi je da si gladna, sjetim se sebe u bolnici, mislim da nema goreg..
    Nemoj bas voce tamanit, ono ti je puno vocnog secera i igra vecu ulogu oko secera nego li smo svjesne! 
    Trudnicki jastuk mi je stvarno jos uvijek kao kad sam ga tek uzela (maminmalcek.si), a jasem ga mjesecima, svaki put je i isao sa mnom u bolnicu, jednako sam zadovoljna kao i na pocetku! 😬 jel mozete onako nagurat iz strana prema sredini, istuci ga dobro il nesto?

Dora4
    11. Travanj 2020. 12:52

Panda ako si pod ugovorom na neodredjeno mozes koristit cijeli GO, a ako si na odredjeno onda proporcionali dio! 😉 ima caka u nekim firmama i da se mora prva polovica godine odradit, ali ako ti je sef susretljiv nije nuzno(pod uvjetom ugovora za stalno)!
    Maaree jako mi je drago da je pregled prosao dobro i da je sve skupa stanje odlicno, a pogotovo da je dr. tako optimisticna! 🥰
    BackInBlack to ti je dobar secerko nataste, dalje ne znam! 😉
    Vrapcic ajmeee smokve, one domace slatke, po njima sam zakljucila da starim jer izmedju cokse i tih smokvica ja bi izabrala njih 🙉
    Mimoza da, si vidjela na koje niske grane sam spala 😂💧
    Dana krepala sam na cipkaste bokserice, pardon mrezaste! Ajme da mi je jedan dan bit s muskim mozgom 😄😄
    Rose mljac, prefino i preslatko kod tebe!!😊
    Snoopy kriva jajca, nisu Kaktusicina nego Roseina..a ova tvoja ribetina je top! 🤤

Rose1
    11. Travanj 2020. 12:52

Snoopy uuuu fino izgleda, dobar tek
    Vrapcic daaa, ko da je iz gladi pobjegao😂🤣😂

💙

yvette
    11. Travanj 2020. 13:00

Dana a muz ti je legendaran 🤣
    Mare bas mi je drago za dobre vijesti i prognoze 👍🏻
    Vrapcic i ja sam primjetila da se moj maleni isto javi tek kad se probudim i krenem pricati s muzem...
    Zmya ja sam nekidan otvorila komplikacije, ubrzo cu i na porodiljni. Ali kako nemam staza tako cu biti na minimalcu.
    I mene zanima tko ce otvoriti temu Ljetne bebe 2020 i prvi preseliti na novi podforum.
    Zuzi je zakazan carski u 5.mj, ali sigurno ce nas biti jos u 5.mj. Pogotovo mi sto nam je termin pocetkom 6.mj
    Ne znam koje su sanse da docekamo svi 40 tt, bit ce nas sigurno koje cemo prenijeti, ali i koje cemo roditi recimo u 38 tt. Ja imam neki feeling da bi tako mogla, mozda zato jer su svi oko mene otprilike u tom tjednu rodili.
    Drugorotkinje kakva je bila situacija kod vas s prvim djetetom?

Vrapčić123
    11. Travanj 2020. 13:04

Rose hehe, muški, dovoljno je to reći 😂😂😂
    Dora dada, starimo zbilja, tako bih i ja smokvi će radije u odnosu na neku finu milkicu 🤦‍♀️😊🙂 Eh, da mi je to netko rekao ne bih vjerovala. 😂😂😂
    Trudnički jastuk moj se dobro drži, isto sa Mamin malaček i sve ok, a ne razdvajam se od njega od kad ga imam... A s vremenom mislim da će muž na podu završiti koliko sam jastuka nabacala oko sebe 😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.