Krafnice koje ste sada 29+ tt dajte vi meni recite kako izgleda vas dan. Jel tesko spavati, da li se gegate ili normalno hodate, bolovi kakvi gdje, dal peglate, kuhate, mozete se spustit u cucanj? Ja sam oduvijek sportski tip i sveposvuda sam po kuci, treba mi malo slikovno prikazat sto da ocekujem kad doguram do 30tt 😅 😘
Dora,za vrijeme uskrsa mi jaja ogranicena na svega 4-5 tjedno 😂 bit ce ovo dugacak tjedan 😂😂😂 al drzim se. Ne pretjerujem s vocem, drzim se ovog propisanog koliko mogu. Ujutro uz zobene malo bobicastog i popodne jabuka ili kivi 😕 bit ce to sve ok, al me brine pad kilaze.
Dora i ja sam naručila tu zaštitu za naš veliki madrac, isto sam si mislila da je lakše staviti zaštitu, nego pokušavati spasiti madrac kasnije od nekih incident ića 😂 A ovu zaštitu za kinderbet nisam registrirala, nemam pojma kako, a baš ju tražila 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
BlackLioness ja sam to ko usporena snimka, bila sam prije izrazito brza, okretna, a sad se gegam, teško se dižem već, stenjem po malo dok se dižem 😂 Čučanj je teža kategorija, kad god je muž blizu njega zamolim da mi doda to što trebam jer mi se teško dignuti iz čučnja. Spavam ok, ali s trudničkim jastukom obavezno, a sa stražnje strane još jedan jastuk isto. Pa se nekako uglavim između 😂 Oblačenje čarapa i obuće je malo teže nego prije... I da, stvari mi ispadaju non stop, to je čak fascinantno koliko toga mi uspije ispasti 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Yvette ja sam rodil na ravno 39t , dan poslije muževog imendana(cijeli dan sam skakala, pekla tortu i pite ,svašta nešto) . Dobila trudove poslije pola noći ,tak negdje oko 1-pol2 , ostavila muža spavati a ja sam do pol 5,5 brojala trudove u kupaoni . Došla u bolnicu oko 6, jutarnja vizita -prokinut vodenjak, prije su me skapčili na ctg i drip. Rodila oko 9i20, sa posljedicom 3 šava nakon epiziotomije jer je malena zapela ramenom. . Isti dan se tuširala jer sam si bila bljak. Dobila Gro petehija jer imam osjetljivu kožu ,bila sam ko Dax.
Sreća mamina
Dobrodošao
Krafnice koje ste sada 29+ tt dajte vi meni recite kako izgleda vas dan. Jel tesko spavati, da li se gegate ili normalno hodate, bolovi kakvi gdje, dal peglate, kuhate, mozete se spustit u cucanj? Ja sam oduvijek sportski tip i sveposvuda sam po kuci, treba mi malo slikovno prikazat sto da ocekujem kad doguram do 30tt 😅 😘
Spavam da pokucam odlično i jako puno, ali uz nezaobilazni jastuk i 1-2 dizanja na wc. Ne gegam se još, ali jako sam spora kao Vrapčić i zapušem se što god radim. Radim sve po kući normalno, pogotovo stojeće aktivnosti, ali saginjanja i čučanja me strah pa izbjegavam, iako mogu.
Najteže mi je dizanje iz kreveta jer je dosta visok, i okretanje s boka na bok.
Meni se inače ovaj tjedan dešava neka renesansa, imam puno energije, kontrakcije svedene na minimum, nekako sam lagana i poletna. Možda neko zatišje pred buru🤷♀️ Najgore sam se osjećala od 23.-26. tjedna otprilike.
U prvoj trudnoći do zadnjeg dana sam bila pokretna i bez bolova. Sve sam mogla bez pomoći. Sada je već drugačije. Vjerojatno zbog mirovanja, ali od samoga početka trudnoće osjećam bolni zdjelicu i lukove. Do podne sam poletna, nakon toga kada legnem na kauč jako mi se teško iz ležećeg položaja prebaciti na bok. Užaanw bolove tada osjećam. Čim radim nešto duže od sat vremena, trbuh mi je težak i osjećam pritisak, a hodanje mi jako smeta. I dalje normalno čučnem, sagnem se i sl.,ali izbjegavam koliko mogu sve to zbog toga što sam rizična.
Eto, svaka trudnoća za sebe.
Dora ovo je sve tako predivno!!!! Ja sam sada malo stala sa shopping-om pa ću za jedno 20 dana krenit kupovat sve za mali Doricu, a sebe ću opremiti krajem petog mj.
Evo napokon procita sve stranice pa cu probat koliko se sjecam odogovoriti 😱
Ja sam na komplikacijama od 1.4; planitala sam radit do sredine 5 mj. , ali me ovo s koronom zeznilo! S malom sam radila do 45 dana prije poroda!
Za godisnji ne zbam kako ide, ja sam iskoriatila samo 7 dana , ali iz razloga da ga ostavim poslje porodiljnog da mogu bit doma do sredine 9 mj. ( taj tada stati plus dio novog )
Dora stvari su ti preslatke 😍
Sto se tice prvog poroda plodna voda mi je pukla dan iza termina ( popodne nakon pregleda ) rodila sam sutradan .(40+2).. ali sam se otvorila na drip tek; na svojom trudovima samo 2 prsta za cijelu noc ( tj. Samo 1 prst)
Ja sam jutro cijelo u rucku- kolac... tata i cura au otisli malo uz more, a ja sam se bacila na posao i tako napravim puno toga dok sam sama.... sad cemo pobojat jaja o tjt.
Blacklionelss ( bice sam krivo ime naposala ) ja sam prvu trudnoci letila, nikakvih problema nisam imala, rijetko me sta i bolilo... osjecala sam se do zasnjeg dana super.... ova trudnoca mi je uzas..komentirala sam s frendicom da ne znam sta ce bit do 9 mj kad sam s 5 mj. Ko nasukani kit.... umorna stalno, svako malo me nesto probada, pritosce i sl. O probavi necu ni pricat, zeludac 🤣🤣🤣stomak mi veci plus koje i kilo vise 🤦🏼♀️
Mare cestitke na pregledu ❤️❤️Neka beba raste izdrzat cete vi do termina, mislim da je na proljetnom
Neka skinula sav pa nikako rodito iza toga ... ali citala s o tome ima i mjesec sva dana 🤣🤣🤣
Jos sam nesto mislila naposat ali gotovo... mislim da je i ovo previse
Yamamay top, top, ova mi spavacica/kosulja predivna, ali 40€, to much ipak mozda🤔
https://ibb.co/LCHYTCd
Dora trazila sam u babycentru one muske hlacice, ali nisam nasla, ili ne vidim ili prodali...ili ce prodati dok ja krenem kupovati😂🤣😂dekice nasla, predivne
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji