Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    11. Travanj 2020. 11:32

Vrijedne moje krafnice!! Dobar dan svima ☀️🥰
    Jaooo kakav divan dan je osvanuo jutros, muzic isao promijenit gume vec u 8h, docekala sam ga s kavicom, pootvarala sve zive prozore, njemu slozila popis poslica i evo napokon cisto (ne bas onako kako bi bilo da sama, al mila majka naspram svinjca koji je bio), evo me pijuckam kavicu i sveki ce donijet gamberice za rucak, a mamica priprema za sutra i prekosutra ♡
    Dizala sam se na wc samo 3x i nijednom se nisam upisala, PREPORODJENA sam danas 🤭
    Idem vas procitat pomalo zaostatke od sinoc i Vrapcic pofotkala sam ti sve pa zalijepim u iducem postu 😘😘
    Cestitam pune tjedne svima koji danas zaokruzuju!! 🥳🥳🥳🥳🥳

kaktusica
    11. Travanj 2020. 11:34

Daisy i meni su zapela za oko Neomato Puro, bas su mrak 😍
    Zgaravica ako jedem iza 19h obavezno me muci zato nastojim vecerati dotad.
    Bicice/dudice s malim sam koristila najprije Nukove bocice a onda Aventove i njihov sterilizator. Dudice od Nuka i to one najmanje, bacio ih je s 2 godine.

11. Travanj 2020. 11:35

Polly

CurlySue

Rose, ma bit ce to ok, samo da se malo naviknem. Inace ne jedem puno, al mi je doktor bas dao restrikciju do kontrole u petak pa cemo vidjet sta kaze poslije.
    Zmya, ja sam na komplikacijama od sijecnja, al iskljucivo zbog vrste posla. Politika firme je takva da odmah salju kuci iako realno mozes radit.
    Polly, komplikacije sjedaju oko 20. u mjesecu. Ako sad primas prvu, mozda ce ti s novcekima bit na knaop ako ti je placa sjedala prije… Ja sam si ostavila dovoljno da ne osjetim razliku prvih mjeseci..
    Panda… Godisnji koristis 2 dana po odradenom mjesecu zakljucno s 30.6. Nakon toga imas pravo koristit cijeli godisnji. Dakle, ako uzimas novi godisnji prije 30.6. za sada mozes koristit samo 6 dana do 15.4. Od 15.4. Mozes koristit 8…

Kako mislis ako mi je plaća sjedala prije? Od 2.3. sam otvorila bolovanje, dakle puni mjesec…

Vjerojatno misli ako te ovaj mjesec preskoče komplikacije, pa uplate za ostatke da sljedećim. To se meni nažalost dogodilo 

11. Travanj 2020. 11:35

mrvičak

Polly

CurlySue

Rose, ma bit ce to ok, samo da se malo naviknem. Inace ne jedem puno, al mi je doktor bas dao restrikciju do kontrole u petak pa cemo vidjet sta kaze poslije.
    Zmya, ja sam na komplikacijama od sijecnja, al iskljucivo zbog vrste posla. Politika firme je takva da odmah salju kuci iako realno mozes radit.
    Polly, komplikacije sjedaju oko 20. u mjesecu. Ako sad primas prvu, mozda ce ti s novcekima bit na knaop ako ti je placa sjedala prije… Ja sam si ostavila dovoljno da ne osjetim razliku prvih mjeseci..
    Panda… Godisnji koristis 2 dana po odradenom mjesecu zakljucno s 30.6. Nakon toga imas pravo koristit cijeli godisnji. Dakle, ako uzimas novi godisnji prije 30.6. za sada mozes koristit samo 6 dana do 15.4. Od 15.4. Mozes koristit 8…

Kako mislis ako mi je plaća sjedala prije? Od 2.3. sam otvorila bolovanje, dakle puni mjesec…

Vjerojatno misli ako te ovaj mjesec preskoče komplikacije, pa uplate za ostatke da sljedećim. To se meni nažalost dogodilo

Joj nepismenosti🙈🙈 zaostatke* sa*

zmya
    11. Travanj 2020. 11:38

Vrapcic tako i u mene, smokve u skrinji pa si ih vadim svako malo i onda papam. A fine su mi, do prije par g ih nisam mogla smisliti. 
    Panda e ne znam kako to sad ide s koristenjem, 2 dana po mjesecu, sve ovisi koliko godisnjeg ko ima. Ja od prosle godine imam 11 dana i cijeli ovogodisnji. Doduse tek sad sam ove godine dobila 2 dana ekstra pa sam na 22 i zbog bebe cu dobit jos 2 naknadno. 
    A kako ne mogu na godisnji bas jer posla imam preko glave, dogovorila sam za prebaciti za nakon porodiljnog. 6.5 cu ga otvoriti sto je taman mjesec dana prije termina otprilike. 
    Dobra stvar je sto cijela firma radi sad od doma i sta nam je vecini takav posao inace da moram ic u firmu i ja bi uzela komplikacije niti bi riskirala. Nama je sve sjedilacki posao, klikcem sastancim analiziram prezentiram tako da to mogu remote pogotovo za ove globalne projekte odradivati. 

zmya
    11. Travanj 2020. 11:39

Ginicka mi je dala to Izvjesce vec, zvat cu HR za ove isplatne liste, a koji ono obrazac jos treba sa HzZO-a? Nesto ste spominjale..?

mimoza
    11. Travanj 2020. 11:43

Dora raspolozenje i sve ostalo se mjeri time da li si se pisnula u gace ili ne hahaha 
    Maare velika bebica 🤗 cestitke na dobrom pregledu.
    Dana i kako je bilo 😈😆
    Zmya ja sam od 4tog mjeseca trudnoce na zabrani rada. 
    Vrapcic onda iskoristi ovo snizenje na Twistshaku i naruci si bocicu. Ja nisam htjela ove setove uzimati, nekako mi puno to bilo za pocetak, dok ne znamo ni hoce li dojiti ili ne, pa sam narucila dude i jednu bocicu.

• anav05

zmya

Ae dobro ti kazes, ne mozemo to znat nikako. Al bas ce bit veselo kad krene he he :)
    Nego, htjela sam vas pitati, koliko vas radi, koliko vas je komplikacijama? Cini mi se da je dosta na komplikacijama mama ako se ne varam.
    Danas je dan dobro poceo, sve se dobro dize! 😈

Ja radim, doduše sad od doma, i planiram još mjesec dana kad cu otvoriti porodiljni na onih 45 dana prije termina...🙂
    Dobro sam, mogu raditi pa nisam o kompl. razmišljala...

M_maaree super za pregled. Bolje da to primiš, psihički ćeš biti mirnija ali vjerujem da ćeš ti do termina dpgurat (+/-2tt).
    Ja se dižem piškiti oko 3, pa opet oko 7. To mi je čak ok. Jutros me tlak zeza pa sam usporena i ljuljam se, a i ovako mi je ravnoteža narušena, pa mi se muž ruga.
    Dora ja sam isto odradila sve kao ti jutro. Samo mene ne čeka ručak, evo sada ću spremiti neki tjesteninu na brzinu. 
    Voće-mislim da sma ro već pisala. U prvoj trudnoći sam dobila 4 kg u mjesec dana od 22.-26.tt i tada mi je doktor rekao da u edem proteine (meso, ribu) navečer, smanjim voće i da ga jedem do maksimalno 15/16:00 h poslijepodne. Zadnja tri mjeseca dobila jako malo malo kg. U ovoj trudnoći se toga baš ne pridržavam jer nisam imala nagli prirast težine ali svakako sam već dobila više kg. Baš me zanima hoće li mi sada isto stati kg u zadnjem tromjesečju.
    Dude i boce - duda mi je bila spas, bez obzira na dugo dojenje. Bočice mi trebale jer sam se izdajala kada bih ga ostavila s mamom ili bilo kim drugim. Tada koristila sve od Aventa i Nuk-a. Sada planiram dr. Browns, a dude one okrugle Bib's. 

• anav05
    11. Travanj 2020. 11:56

Panda3

Dobro jutro trudnice! ☺️
    Cestitam svima na okruglim tjednima! Ja sam nocas fala bogu dobro spavala, al sam se probudila malo prije 6 i nikako ponovno zaspati… Barem sam ves bila stavila prati 😅
    Zmya Ja i dalje radim (od doma), razmisljala sam i o komplikacijama samo zbog moguceg smanjenja place, ali mislim da ih ipak necu koristiti.
    Trebala bih raditi jos nesto vise od 3 tjedna, onda imam cijeli godisnji za iskoristiti pa porodiljni (45 dana).
    Samo me direktor neki dan zbunio, ja racunam da cu moci iskoristiti cijeli godisnji od ove godine i 3 dana proslog, a on je poceo nesto pricati da mozda mogu iskoristiti samo onoliko dana proporcionalno mjesecima u kojima cu raditi do porodiljnog. On je u krivu zar ne? Rekao je da ce pitati racunovodstvo i zvucao mi je zbunjeno…

Koliko ja znam, u principu bi tako trebalo biti, pogotovo ako radiš na određeno.
    Oni ti mogu izaći u susret i omogućiti da koristiš drugačije, ali ako im sustav ne dozvoljava, onda možeš ovako kako ti je on rekao. Koliko se ja kužim u te GO spike.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.