Rose, ma bit ce to ok, samo da se malo naviknem. Inace ne jedem puno, al mi je doktor bas dao restrikciju do kontrole u petak pa cemo vidjet sta kaze poslije.
Zmya, ja sam na komplikacijama od sijecnja, al iskljucivo zbog vrste posla. Politika firme je takva da odmah salju kuci iako realno mozes radit.
Polly, komplikacije sjedaju oko 20. u mjesecu. Ako sad primas prvu, mozda ce ti s novcekima bit na knaop ako ti je placa sjedala prije… Ja sam si ostavila dovoljno da ne osjetim razliku prvih mjeseci..
Panda… Godisnji koristis 2 dana po odradenom mjesecu zakljucno s 30.6. Nakon toga imas pravo koristit cijeli godisnji. Dakle, ako uzimas novi godisnji prije 30.6. za sada mozes koristit samo 6 dana do 15.4. Od 15.4. Mozes koristit 8…
Kako mislis ako mi je plaća sjedala prije? Od 2.3. sam otvorila bolovanje, dakle puni mjesec…
Ma meni je npr placa sjedala do 10. u mjesecu, a komplikacije sjedaju oko 20. To je 10 dana razlike, a novceka je razvidno manje pa da ti se budzet ne usokira 😂
Aha ma bez brige, mislila sam na to, meni je plaća inače 1. u mjesecu 🙈 Srećom nismo tolko po vani pa se osjeti da manje i trošimo 😁
To je i meni bila sreca u nesreci 😂 al sam isto kalkulirala ostavit dovoljno... Bit ce lakse kad se placa vrati, mozda do tad ukinu i zabrane kretanja 😁
I ja sam na komplikacijama od sredine 2.mj. zbog skracenog cerviksa... Nije da sam se bas toliko lose osjecala ali tesko mi je dugo sjediti... Realno moj posao mogla sam raditi i od kuce s kauca i imati punu placu, a sad zbog korone ionako svi rade od doma.
.
A nocas mi je bila mozda najgora noc do sad, svaki 10 min sam se budila i mijenjala stranu, kukovi me bolili i ledja, sanjala svasta 🙄🙄
.
I otkrila da mi cokoladne stvari uzrokuju uzasnu zgaravicu... Moze li biti gore??? Kud bas cokolada 😅😅😅😅
Jutro cure.. Evo i mene s kontrole..
Beba je super imamo 740 grama.. Meni krv sto se jos pokaze je normala jer je to sad dole osjetljivo od serklaza,ali drzi sto je bitno.. Pouska sam oa me zdjelica i dalje boli.. Kontrola za 2 tjedna kad vec ulazimo u 7 mjesec.. Dobila sam injekciju dexametason tri dana da primam.. Da se osiguramo od kontrakcija i da se kao bebi pluca razviju brze kako sam skontala.. Kaze ona izgurat ces ti i do 9 mjeseca al cisto radi sigurnosti.. Ugl.da mirujem sto vise,da se krecem koliko ja vidim da mogu podnjet.. Eto raspisa se ja..
Lijep i godan vikend vam zelim ❤
E super vazno daje bebica super da je njoj dobro i tako dalje nastavi do kraja nema stajanja ..sad ces i ti da budes smirenija kad znas daje sve uredu ..
Minoza kuzimo se 😂
Dora, lijepo ga je vidheti, ali ipak vise volim to sama obavit, bolest, sta rec 😂 bas mi je drago da je josnjedan petak prosao u miru ❤️
Pepili cestitke na 33 🥰🍾
Polly ja nisam primjetila da mi se jastuk stsnju, ali ja ga niti ne koristim ispod glave, potpora za trbuh i medu nogama.
Zmya, ja jos radim, trenutno od doma zbog ove sitaucije oko korone.
Maree cestitkennandovrom pregledu 🥰🥰
Baby girl 💜
Bebac, Trudy baš ste vrijedni 😊
Pepilli čestitam na ulasku u 33.tjedan 💕💕💕
Rio jesi sad bolje? Draga da te utješim ja sam već bila zabrijala da sam već prebolila koronu, muž me zeza svaki dan i pita dal me prošla koronica... 😂😂😂
Mislim da su svi građani RH u nekom trenu imali koronu 😂😂😂 Ovi koji jesu i ovi koji nisu 🙃🙃
Zmya ja od dana transfera ne radim, odmah mi je doktor rekao da idem na bolovanje, tako da ja ne radim od 5.10 uopće i ne znam kak bi radila jer sam u prvom tromjesečju povraćala puno baš... Tako da bi vjerojatno išla brzo na komplikacije kako god okreneš...
M_marree drago mi je da je sve ok, čuvajte se i pazite i bit će sve ok 🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro krafnice!
Ja planiram uzet isto jednu bočicu čisto da imam, od Nuk-a.
Na kraju smo se odlučili za polovna kolica Neonato Puro
, ima možda netko iskustva?
Rio i ja muku mučim sa zgaravicom i kiselinom po noći...
Polly imam ga ja i ista stvar mi se dešava.
Probaj skinut navlaku i nekak ga izlupat.
Zmya ja od Ivf postupka ne radim, znaci nisam ni bila još trudna i već tad nisam radila😅
Mmareee super za pregled, bitno da je sve ok i polako gurajte prema kraju🙃
Zmyameni ovaj mj treba prva naknada za komplikacije sjesti. Od pocetka 3. mj sam na komplikacijama. Planirala do kraja radit, al sam uzasne bolove i probadanja imala od sjedenja. A i putovala sam iz Velike Gorice u Zagreb, a svi znamo kakvi su 268 i 330 🙄 spas mi je bilo kad sam autom isla, a vec pred sam kraj su se muz i svekar dogovarali pa su me vozili na posao i doma.
Vucica ja sumnjam da se meni kiselina vracala od slatkisa jucer 😒 nisam puno pojela, al vise nego sto sam ikad slatkog pojela od kad sam trudna pa sumnjam na to. Bas sam zeljna svega toga bila kako nisam nista jela zbog secera i sad ko pustena s lanca 🤣
Lako moguce... Nakon sto smo onaj Lino sladoled decko i ja slistili u jedno popodne nije mi bilo dobro 😅 sad sam makla svu cokoladu, otvorila neke kompote i puuuuno mi je bolje
Rio hehe 😂😂 Meni slatko ne paše baš isto nekako, bude mi jako nekako teško podnijeti ga, evo recimo jučer pojela par palačinka sa nekim finim namazom od bijele čokolade i zbilja je fin, al mene to tak nekak urokalo da nisam znala za sebe... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Prirodno slatko mi je ok, evo sad jedem svježe smokve, imam ih zamrznutih, odmrznem si, pa pojedem par svaki dan i one su mi super, a jako jako slatke 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pepili čestitke na velikih 33! I ostale koje slave!
Zara na Aukciju igračaka sam se učlanila prošli tjedan baš na preporuku ovdje s foruma i evo neki dan izbidala Aventovu električnu izdajalicu, jučer je stigla i super je. Obrati pažnju ako ćeš kupovati stvari na struju, često im znaju imati UK adapter.
Meni su bočice isto velika nepoznanica, imam neke dvije reda radi, potrudit ću se dojiti koliko god bude išlo.
Rio uf baš teška noć!🤯
Inače meni su se BH kontrakcije dosta smanjile zadnja dva tjedna. Oko 25., 26.tt su bile najjače i baš učestale, a sad ako imam možda dvije cijeli dan. Ne znam do čega je, ali ne žalim se! Nisam nešto posebno mijenjala osim što se nalijevam vodom zbog bakterijica.
Ja isto prijavljujem smanjenje kontrakcija i pritisak. Najgore su mi bile od 21.-25.tjedna
Ciao drage moje!
Predivnog li vremena, mi isli malo prosetati s psom, mali se malo dobacivao loptom i sad sam spremna za prijepodnevni odmor. Buduci da kasno doruckujemo nema mi smisla raditi rucak prije 14.
Zmya ja sam na komplikacijama od pocetka zbog jakog krvarenja, morala sam bas strogo mirovati. Kad se to smirilo bila sam hospitalizirana zbog hiperemeze a nakon sto je i to proslo ne bi se vracala bas u vrtic radit, sad ionako ni ne rade. Tako da sam ja negdje od sredine 11.mj. doma.
Mmaree super za pregled 🥰🥳😘
Sortiraj odgovore
Najstariji