Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    11. Travanj 2020. 10:32

Jutro cure.. Evo i mene s kontrole..
    Beba je super imamo 740 grama.. Meni krv sto se jos pokaze je normala jer je to sad dole osjetljivo od serklaza,ali drzi sto je bitno.. Pouska sam oa me zdjelica i dalje boli.. Kontrola za 2 tjedna kad vec ulazimo u 7 mjesec.. Dobila sam injekciju dexametason tri dana da primam.. Da se osiguramo od kontrakcija i da se kao bebi pluca razviju brze kako sam skontala.. Kaze ona izgurat ces ti i do 9 mjeseca al cisto radi sigurnosti.. Ugl.da mirujem sto vise,da se krecem koliko ja vidim da mogu podnjet.. Eto raspisa se ja.. 
    Lijep i godan vikend vam zelim ❤

• BackInBlack
    11. Travanj 2020. 10:37

Jutro cure!
    Polly drago mi je zbog roditelja!
    Od frendice sam dobila paket staklenih bocica tomme tippe, unutra je jedna manja i dvije vece bocice, duda, cetka za pranje bocica i 2 zamjenske dude za bocice s vecim protokom tako da ne mislim nista dr uzimati. Ako ce trebati posluzit ce ove.
    Onaj baby monitor ne planiram uzimati, u stanu smo i mislim nije da je necu cuti ako sam u dnevnoj, a ona spava u sobi, ako su vrata otvorena, u kreveticu. Ne znam, ja mozda i bi, suprug kaze da ne treba. Mozda se i predomislimo.
    Curly i ja sam na toj kao njihovoj prehrani, no ja se i dalje drzim svog rezima, onako kako sam i prije jela, jer je moja prehrana ionako bila slicna tome, gledam jedino da uopce ne jedem slatko i smanjila sam voce. Nisam znala da voce  bas tako jako moze utjecati na secer. Na Vuk Vrhovcu su mi rekli ne voce poslije 16h, i banane ne, ako bas moram onda pola jedne banane i to one poluzelene. Kako sam ostala trudna tamanila sam vece kolicine raznoraznog voca, pogotovo banane, nego inace pa mislim tj sigurna sam da je meni to utjecalo na losiji ogtt. Sad sam samo na jabukama i bobicastom vocu, tu i tamo koja naranca. I rekli su mi ne navecer vrhnje, premda ga imaju na onoj njihovoj prehrani, i ne ugljikohidrate, da se pokusamo suzdrzati od toga. Ako bas moramo da ne pretjerujemo. I prvi guk profil mi je bio uredan. Danas sam mjerila secer na taste i bio mi je 4.3. Mislim da je to ok. Ako neka sa sigurnoscu zna nek napise koje vrijednosti bi trebale biti nataste, koje poslije dorucka, rucka i vecere.
    Na komplikacijama sam od pocetka siječnja.
    Cestitam svima na zokruzenim tjednima.

38+6

Vrapčić123
    11. Travanj 2020. 10:38

Zaraa čestitam na urednom nalazu, to je super vijest!
    Žuža upravo te Twinshake mi je i sestra nahvalila, tako da su očito super 👍👍👍 Joj i ja se nadam da nam bočice neće ni trebati, to bi bilo divno! Držim fige da ova bebica nema otvoreni zagriz 🙏 Meni je također sestra rekla da bi poludjela da maloj nije davala dudu, znam da se neki protive, al treba misliti i na svoje psihičko zdravlje 😂😊🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• CurlySue
    11. Travanj 2020. 10:41

Rose, ma bit ce to ok, samo da se malo naviknem. Inace ne jedem puno, al mi je doktor bas dao restrikciju do kontrole u petak pa cemo vidjet sta kaze poslije.
    Zmya, ja sam na komplikacijama od sijecnja, al iskljucivo zbog vrste posla. Politika firme je takva da odmah salju kuci iako realno mozes radit.
    Polly, komplikacije sjedaju oko 20. u mjesecu. Ako sad primas prvu, mozda ce ti s novcekima bit na knaop ako ti je placa sjedala prije... Ja sam si ostavila dovoljno da ne osjetim razliku prvih mjeseci..
    Panda… Godisnji koristis 2 dana po odradenom mjesecu zakljucno  s 30.6. Nakon toga imas pravo koristit cijeli godisnji. Dakle, ako uzimas novi godisnji prije 30.6. za sada mozes koristit samo 6 dana do 15.4. Od 15.4. Mozes koristit 8...

Polly
    11. Travanj 2020. 10:42

Cure moje, bolje duda nego palac. Meni kao bebi u rodilištu nisu davali nazad dudu kad bi ju ispljunula i našla sam si palac. Imala ga do 10e godine skoro. Duda se baci i nekako se krene dalje bez nje, ali palac je tu vječno 🙈😁

Polly
    11. Travanj 2020. 10:43

CurlySue

Rose, ma bit ce to ok, samo da se malo naviknem. Inace ne jedem puno, al mi je doktor bas dao restrikciju do kontrole u petak pa cemo vidjet sta kaze poslije.
    Zmya, ja sam na komplikacijama od sijecnja, al iskljucivo zbog vrste posla. Politika firme je takva da odmah salju kuci iako realno mozes radit.
    Polly, komplikacije sjedaju oko 20. u mjesecu. Ako sad primas prvu, mozda ce ti s novcekima bit na knaop ako ti je placa sjedala prije… Ja sam si ostavila dovoljno da ne osjetim razliku prvih mjeseci..
    Panda… Godisnji koristis 2 dana po odradenom mjesecu zakljucno s 30.6. Nakon toga imas pravo koristit cijeli godisnji. Dakle, ako uzimas novi godisnji prije 30.6. za sada mozes koristit samo 6 dana do 15.4. Od 15.4. Mozes koristit 8…

Kako mislis ako mi je plaća sjedala prije? Od 2.3. sam otvorila bolovanje, dakle puni mjesec... 

Rose1
    11. Travanj 2020. 10:45

Polly

Rio, Amneris onda mu fakat nema pomoći. Meni ne odgovara takav jer si trebam povisiti glavu zbog žgaravice, inače me satre 😫
    Zmya evo prvi mjesec očekujem naknadu s komplikacija, baš sam htjela pitati cure kojeg datuma bi trebale parice sjesti? Nadam se da je stigla do njih dokumentacija jer sam ju samo ubacila u kuverti na ulazu u kutiju, taj sistem su napravili zbog korone..
    Kontrakcije - ja sam skuzila da je beba kad se tako samo na jednh stranu trbuh izboči, bez nelagode i prođe za par sec. A kontrakcija je kad mi se stegne cijeli trbuh pravilno po širini, uglavnom niže ispod pupka, taj mi je osjećaj nelagodan i traje duže od par sekundi…

Ahaaa, hvala na objasnjenju za kontrakcije, tako meni na jednoj strani pa sam i pretpostavila da to bude beba
    Drago mi je da su roditelji dobro

💙

• CurlySue
    11. Travanj 2020. 10:48

Polly

CurlySue

Polly, komplikacije sjedaju oko 20. u mjesecu. Ako sad primas prvu, mozda ce ti s novcekima bit na knaop ako ti je placa sjedala prije… Ja sam si ostavila dovoljno da ne osjetim razliku prvih mjeseci..
    Panda… Godisnji koristis 2 dana po odradenom mjesecu zakljucno s 30.6. Nakon toga imas pravo koristit cijeli godisnji. Dakle, ako uzimas novi godisnji prije 30.6. za sada mozes koristit samo 6 dana do 15.4. Od 15.4. Mozes koristit 8…

Kako mislis ako mi je plaća sjedala prije? Od 2.3. sam otvorila bolovanje, dakle puni mjesec…

Ma meni je npr placa sjedala do 10. u mjesecu, a komplikacije sjedaju oko 20. To je 10 dana razlike, a novceka je razvidno manje pa da ti se budzet ne usokira 😂 

Rose1
    11. Travanj 2020. 10:48

m_maaree

Jutro cure.. Evo i mene s kontrole..
    Beba je super imamo 740 grama.. Meni krv sto se jos pokaze je normala jer je to sad dole osjetljivo od serklaza,ali drzi sto je bitno.. Pouska sam oa me zdjelica i dalje boli.. Kontrola za 2 tjedna kad vec ulazimo u 7 mjesec.. Dobila sam injekciju dexametason tri dana da primam.. Da se osiguramo od kontrakcija i da se kao bebi pluca razviju brze kako sam skontala.. Kaze ona izgurat ces ti i do 9 mjeseca al cisto radi sigurnosti.. Ugl.da mirujem sto vise,da se krecem koliko ja vidim da mogu podnjet.. Eto raspisa se ja..
    Lijep i godan vikend vam zelim ❤

Glavno da je bebica dobro i da lijepo napreduje🥳🥰krv ce prestati, ipak si imala zahvat i izdrzat cete vi do 9.mj

💙

Polly
    11. Travanj 2020. 10:50

CurlySue

Polly

CurlySue

Kako mislis ako mi je plaća sjedala prije? Od 2.3. sam otvorila bolovanje, dakle puni mjesec…

Ma meni je npr placa sjedala do 10. u mjesecu, a komplikacije sjedaju oko 20. To je 10 dana razlike, a novceka je razvidno manje pa da ti se budzet ne usokira 😂

Aha ma bez brige, mislila sam na to, meni je plaća inače 1. u mjesecu 🙈 Srećom nismo tolko po vani pa se osjeti da manje i trošimo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.