Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    11. Travanj 2020. 12:00

Mimoza, ne znam tko je vise bio uzbuden 😂 skoro pa ni nismo znali kakonse to rsdi 🤦‍♀️ kao da mi jenprvi put 😂😂😂
    Kad smo kod muzeva. Ja sam se sinoc tako nasmijala. Jos neki dan sam slikala onaj popis gdje je netko napisao popis sto nam treba za rodiliste, izmedu ostalog i mrezaste gace, i taman je kraj mene sjedio i isto procitao i nije nista komentirao.
    Sinoc se ja mazuckam, imala neke cipkaste bokserice i komentira on kako cemo mi ic morat kupit jos tih cipkastih gaca, bokserica i ja u cudu pa zasto (osim sto voli cipkasto vidjet na meni), a on sav ozbiljan pa pisalo je na onom popisu 😂 isla sam mu guglat i pokazala, sav bio u soku kad je vidio sto su mrezaste gace 😂
    On je mislio da se ove obicne cipkaste (mrezaste) gace nose poslje poroda i da se to na to odnosi jos mu nine bilo jasno zasto se kaze mrezasto kad je cipka 😂 Blazeni muskarci

Baby girl 💜

• anav05
    11. Travanj 2020. 12:01

m_maaree

Jutro cure.. Evo i mene s kontrole..
    Beba je super imamo 740 grama.. Meni krv sto se jos pokaze je normala jer je to sad dole osjetljivo od serklaza,ali drzi sto je bitno.. Pouska sam oa me zdjelica i dalje boli.. Kontrola za 2 tjedna kad vec ulazimo u 7 mjesec.. Dobila sam injekciju dexametason tri dana da primam.. Da se osiguramo od kontrakcija i da se kao bebi pluca razviju brze kako sam skontala.. Kaze ona izgurat ces ti i do 9 mjeseca al cisto radi sigurnosti.. Ugl.da mirujem sto vise,da se krecem koliko ja vidim da mogu podnjet.. Eto raspisa se ja..
    Lijep i godan vikend vam zelim ❤

Drago mi je da je prošlo sve ok.
    Sad se čuvaj i uživaj u Uskrsu🙂

• CurlySue
    11. Travanj 2020. 12:08

Dana 😂😂😂😂😂😂 muski su prakticni

Rose1
    11. Travanj 2020. 12:10

Dana hahaha, show ti je muzic bas si me nasmijala
    Evo i ja bila vrijedna, tek sad sjela, mrtva sam, pince i jaja😉decko uzeo komad prije nego sto sam slikala😤😂sad jos francusku zavrsiti samo da malo odmorim, sunka kuhana
    https://ibb.co/YZvR8dd
    https://ibb.co/237Vpbh

💙

• anav05
    11. Travanj 2020. 12:11

zmya

Ginicka mi je dala to Izvjesce vec, zvat cu HR za ove isplatne liste, a koji ono obrazac jos treba sa HzZO-a? Nesto ste spominjale..?

Ja sam im mail slala.
    Trebas popuniti Tiskanicu 1a, imas na njihovom netu, i zajedno s preslikom tekuceg, prosjekom zadnjih 6 placa (to ti da poslodavac) i doznakam od doktora posaljes na mail [email=obvezno-osiguranje-Zagreb@hzzo.hr]obvezno-osiguranje-Zagreb@hzzo.hr[/email] (ja imam prebivaliste u Zg pa saljem na ovu adresu, tako su mi poslali).
    Nadam se da sam pomogla.

• anav05
    11. Travanj 2020. 12:12

dana130

Mimoza, ne znam tko je vise bio uzbuden 😂 skoro pa ni nismo znali kakonse to rsdi 🤦‍♀️ kao da mi jenprvi put 😂😂😂
    Kad smo kod muzeva. Ja sam se sinoc tako nasmijala. Jos neki dan sam slikala onaj popis gdje je netko napisao popis sto nam treba za rodiliste, izmedu ostalog i mrezaste gace, i taman je kraj mene sjedio i isto procitao i nije nista komentirao.
    Sinoc se ja mazuckam, imala neke cipkaste bokserice i komentira on kako cemo mi ic morat kupit jos tih cipkastih gaca, bokserica i ja u cudu pa zasto (osim sto voli cipkasto vidjet na meni), a on sav ozbiljan pa pisalo je na onom popisu 😂 isla sam mu guglat i pokazala, sav bio u soku kad je vidio sto su mrezaste gace 😂
    On je mislio da se ove obicne cipkaste (mrezaste) gace nose poslje poroda i da se to na to odnosi jos mu nine bilo jasno zasto se kaze mrezasto kad je cipka 😂 Blazeni muskarci

😅😂😂😂😂

Maggy_1
    11. Travanj 2020. 12:17

Panda3

Dobro jutro trudnice! ☺️
    Cestitam svima na okruglim tjednima! Ja sam nocas fala bogu dobro spavala, al sam se probudila malo prije 6 i nikako ponovno zaspati… Barem sam ves bila stavila prati 😅
    Zmya Ja i dalje radim (od doma), razmisljala sam i o komplikacijama samo zbog moguceg smanjenja place, ali mislim da ih ipak necu koristiti.
    Trebala bih raditi jos nesto vise od 3 tjedna, onda imam cijeli godisnji za iskoristiti pa porodiljni (45 dana).
    Samo me direktor neki dan zbunio, ja racunam da cu moci iskoristiti cijeli godisnji od ove godine i 3 dana proslog, a on je poceo nesto pricati da mozda mogu iskoristiti samo onoliko dana proporcionalno mjesecima u kojima cu raditi do porodiljnog. On je u krivu zar ne? Rekao je da ce pitati racunovodstvo i zvucao mi je zbunjeno…

Panda što se tiče godišnjeg ja sam cijeli godišnji od ove godine iskoristila u veljači i nije bilo nikakvih problema i nakon njega otvorila komplikacije. Ne znam ima li razlike od firme do firme. 

Fluffy
    11. Travanj 2020. 12:18

Rose izgleda da je nama onda beba kako je Polly objasnila. Meni eto najcesce bude to da se samo jedna strana trbuha izdigne i malo bude tvrdi nego druga polovica. Ovo iznad ruba gacica nisam osjetila osim kad bi s muzicem se bacila u bracne aktivnosti 🤭. Klub riba na suhom, nemojte bit ljubomorne...nisu to vise uopce zgodne pozicije, a moram priznat da ni zelja vise nije ko na pocetku😱. Da ne kazem da muzic ima neku averziju prema tom otkad se beba pocela micati 🤭. 

Vrapčić123
    11. Travanj 2020. 12:22

Rio dada voće je zakon 👍👍👍 Samo ovo što kaže Mrvičak samo moramo papati do 16-17 sati, to je istina. Ja ga uglavnom jedem do ručka recimo i nekad poslije ručka. Zmya daa, smokve su fineee, one su nam jako zdrave za bebicu 😋
    Dora hvala ti, srce si 😘
    Mimoza mislim da ću ih na kraju i naručiti. Jednu dudu i jednu bočicu isto 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

11. Travanj 2020. 12:26

Nikita cula sam i ja da bi se trsbalo sve preseliti u novu zgradu kad sam bila na anomalyju ali nisam mislila da ce tako skoro. Bas super 😉
    Dana 😂
    Kaktusica bas su lijepa jajca, i ja cu ih u lukovicu bacit popodne, rano jutros sam si u setnji nabrala svakakvih trava..
    Rucak je u pecnici, idem si jos izdinstati malo blitve na maslinovom i cesnjaku jer mi se ne jede krumpir https://ibb.co/0mzJk1b

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.