Leonie super mi je ovo sto ima senzor temperature u prostoriji pogotovo dok bebe ne reguliraju temperaturu 👍🏻 Ja da imam zimsku bebu sigurno bih uzela neku varijantu senzora jer znam da je opasno ako recimo prestane raditi grijanje, a mama je u drugoj prostoriji. Ajme ja sam teski panicar. Uglavnom monitor mi se cini super, ima dosta funkcija koliko vidim.
Mi za sada imamo samo monitor disanja, ali mislim da cu kada beba bude veca i ja uzeti nesto s kamerom. Muz je iskakao iz krevetica, strah me da ne bude na njega 😅
Hahaha Yvette mislim da bi se svi iznenadili da ih pratimo stalno. Super su mi oni videi ubrzani gdje su roditelji postavili kamere u sobe pa se vidi sta svasta izvode po noci.
Htjela sam kupiti ovaj tamo gdje i krevetic, al vidim da ga vise nemaju.
https://ibb.co/fDnw1Lr
https://ibb.co/CHnz3Vp
Cini mi se cak funkcionalniji.. i ljepsi mi je 🙈 😂
Vrapcic ja sam uzela Twistshake jer imam moja frendica i preodusevljena je bocicama. Ja se nadam da mi nece trebati. Nemam apsolutno nikakvih iskustava s bocicom i ne znam jel bi znala nahraniti dijete s njom 🙈 Mali kad je poceo piti vodu sa 6 mj odmah je pio iz obicne case. Dude sam uzela BIBS jer imaju neki anatomski oblik i kao da su ko bradavica. Mali mi ima otvoren zagriz i bojim se da je to od dude. Al da nije imao dudu ja bi bila njegova duda i mislim da bi sad lezala u Vrapcu. Tak da mi je duda ok, al nadam se da nece i ovaj imati otvoreni zagriz 🤦♀️
Leonie mi smo imali Tomy babyphone bez kamere. Bila sam odusevljena s njim. Doslovno ako je mali pomaknuo prstic ovaj je vec reagirao. Babyphone je jedna od najboljih ozumljenih stvari za bebe i malu djecu!! Pazi kad kupujes da ima bateriju koja se puni, a ne ove koje moras kupovati. Jel to doslovno zdere baterije. Moj brat je na kraju vise para potrosio na baterije nego na sam babyphone i na kraju isao kupiti drugi jer je bio lud. A one punjive obicne barerije su mu izdrzale tipa jedno popodne 🙈
Dobro jutro 😊
Vidim da su tema kamerice za spijunazu 😁 mi smo kupili neku jeftinjavu s ebaya koja se spaja na mobitel, meni je super bila. Jedino sto nam je pala jedno 58281 puta pa je sad slika mutna, al dobro 😂 nema nikakve senzore al pokazuje sliku i zvuk, tako da bilo mi je sasvim dovoljno.
Bocice imam neke 2 tek toliko da imam, nadam se da mi nece trebat. Mislim da su aventove. Dude ne planiram kupovat, nadam se da cemo uspjet opet bez nje.
Kod mene pinca na dizanju, jajca skuhana, jos jos sun. I razmisljam dal da neke kekse s malim radim da ga malo zabavim u kuhinji..
Zaraa cure su spominjale aukciju igracaka, i da se nadje super stvari. Neke su i kupile.
Ja danas citam cijeli dan, ali nista ne pisem, kad nemam nista pametno. Neki bezveze dan posve. Ja sam dobila aventove bocice. Sto se tice ogradice i posteljine- to cu iduci tjedan mozda naruciti skupa s kreveticem u cutieu.
Kad je netko vec spomenuo svijet beba- sto mislite o ovoj kameri:
https://ibb.co/jvLr2sf
I onaj set za njegu bebe sto ste spominjale je snizen na 200-tinjak kuna.
Supeeeer mi se se cini, mi isto planirali kupiti, ali mozda bez slike jer su puuuno jeftinije
💙
Jutroo,
Super za roditelje koji su se dobro oporavili od korone, zao mi za prijateljice ali nadam se da ce i one ubrzo biti kao nove
Mi smo jucer isto bili u ciscenju, muz oribao kuhinju, svekrva prozore, danas nastavljamo jos.
https://ibb.co/LhSKJBR
U grupi aukcija igracaka sam vrc hodinu dana i nikakve zamjerke. Ako je sta osteceno oni to i napisu i poslikaju. Stigne za 2 dana. A da se ubosti bas za bagatelu ako nema pojedinaca koji nabidavaju bzvz.
Danas radim pincu, jaja smo sinoc stavili u vino, jedva cekam sic dole vidjeti ako su nam i ove godine uspjela 😊
Jel je i kod vas pocelo biti vruce po noci? Mi vec par noci spavamo sa prozorom na kiper 🤭
Joj ti vasi trbuscici su baaas slatki, danas se mozda i ja poslikam 😊
Trudy ti vec vridna!
Ja cu je saD ic zamisit neka se ustanem hehe. Sinoc sa
M rozatu daNaS cu pincu jaja i keksice.
Kameru smo neku yi narucili s amazona, pa dok dode.
Gle kako pisem vidi se da sam tek progledala haha.
Dobro jutro cureeee ♥️
Dobro jutro cure!!!
Trudy, Bebac bravooo, sad cu i ja bojati i raditi pincu i francusku salatu
Bebac ti imas lijepu pomoc u ciscenju, neka momci rade❤
💙
Dobro jutro ..ja sam na pocetku trudnoce dobila na poklon neki paket u kom je bila jedna flasica,duda body i hrpa materijala kako sta ??!!unutra su bile flasice od Avent ovde se vecina to koristi ,ja se iskreno nadam da mi nece trebati al ako bude pokusacu sa tim flasicama..Mene iskreno malo zbunjuje kad spominjete dohranu ?da li to znaci dase daje dodatno mlijeko ?ili ?moja sestra iskreno vodila je borbu jel su joj govorili pedijatri dodaj mlijeko ...ona iskreno nije htjela i mislim daje upravu beba je hvala bogu zdrava sve uredu al ako dodamo recimo mlijeko dal to znaci da ce djete odustati od dojenja ,mnogo njih preporucuje pogotovo kod blizanacs malo dojenje pa malo flasicu ..Mene to iskreno buni ..
Sortiraj odgovore
Najstariji