Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    10. Travanj 2020. 21:45

mimoza

Mrvicak sta stvarno imaju toliko prednosti sto stucaju 🤨 a ne cudi me da ce biti halapljiv, ko ga je napravio 😂
    Super za cice 😍 je li bar nesto ostane od njih kad stanemo s dojenjem?
    Pitanje za drugorotke + je li se u zadnjim tjednima dobivaju brze kg ili ne? Na jednoj str sam citala da se manje dobivaju, jer se smanjuje plodna voda, a opet drugi kazu da idu brze, jer beba uzima vise sebi 🤨

E to i mene zanima za cice, napokon mogu reći da nešto imam od boob departmenta, nadam se da poslije dojenja neću imati dvije mokre krpice.
    Za kile sam ja pak čitala da je baš individualno. Netko dobije najviše u prvom, netko u drugom tromjesečju, a netko tek na kraju. Ima onih koje se najviše udebljaju negdje pri sredini pa do kraja stagniraju s kilama. Stvarno nije pravilo.

Pepilli
    10. Travanj 2020. 21:53

mimoza

Mrvicak sta stvarno imaju toliko prednosti sto stucaju 🤨 a ne cudi me da ce biti halapljiv, ko ga je napravio 😂
    Super za cice 😍 je li bar nesto ostane od njih kad stanemo s dojenjem?
    Pitanje za drugorotke + je li se u zadnjim tjednima dobivaju brze kg ili ne? Na jednoj str sam citala da se manje dobivaju, jer se smanjuje plodna voda, a opet drugi kazu da idu brze, jer beba uzima vise sebi

Nije ni halapljivost jaka vrlina. Bebe koje prehalapljivo sišu progutaju više zraka pa ih muče grčevi.. moja je bila pravi proždrljivac al na sreću nismo imali cjelonoćne epizode grčevitog plača nego samo sat dva uvečer. Uvelike pomaže dobro podrignuti tijekom i nakon podoja.
    Što se tiče kila , u prvom tromjesečju sam izgubila kilu dvije jer mi je sve bilo bljaaak(osim gumenih bombona i lubenice) al nisam povraćala, a onda sam polako nabirala do kraja . Stala sam na +11 od kojih sam negdje 7-8 izgubila na porodu....kilu nisam nikad skinula, ostala mi u cicama  ....

Sreća mamina

Dobrodošao

Dora4
    10. Travanj 2020. 21:58

Krafnice moje divne, jos jedan petak u kojem je sve bilo okej je iza mene, ogromno olaksanje osjecam..🥰 
    Evo i meni mali stuca, ali ne dugo, a mala se uzvrpoljila lijevo tako da idem prat zubeke i spavat na desnom boku, kukuuu satrat ce me kuk, cak mislim da me isijas prima jer me toliko inenzivno stisce u desnom guzu pa kroz bedru duz cijele noge..😬
    Kako je lijepo lezat u dnevnoj na svjezim mirisljavim jastucicima mmmm 😍🤩 
    Lijepo mi spavajte, tipkamo se sutra 😘😘

Polly
    10. Travanj 2020. 21:58

Amneris žao mi je za frendicu, nadam se da nema jake simptome i da će sve dobro proći 🍀 Moji baš čekaju rezultate ponovljenog testiranja, inače su dobro, sve je prošlo i energija im se vratila, eto samo još da testovi budu negativni.

Cure kako vi raspoznajete to štucanje kod bebe? O tome sam i čitala, ali sumnjam da bih skužila da li štuca ili se miče 🤔

Polly
    10. Travanj 2020. 22:01

Za koje ste se bočice i dude odlučile? Ja mislim da ću na Avent ipak. Baš pikiram na Svijet Beba 20% na Avent proizvode do kraja mjeseca pa mislim to iskoristiti... 

Amneris
    10. Travanj 2020. 22:04

Polly to su super vijesti, držim fige da im budu negativni, ma sigurna sam da hoće.
    Dorice čestitam ti na stress free petku, skupljamo dan po dan i tako od utorka do utorka, a išijas će proći.
    Laku noć krafne!

mimoza
    10. Travanj 2020. 22:12

Amneris kod mene je drugo tromjesecje bilo kriticno za dobivanje kg, jer su tad nestale mucnine, a otvorio se apetit. Najvise sam dobila od 20-25tt jer sam bila kod mame 😰 mama je kriva Zbog kuhanja 😂
    Pepilli Znam da to nije dobro, al sta da se radi. Imam traume od grceva, jer sam cuvala malog od brata (snaha je nazalost bila u bolnici) pa sam to s njim prosla. Katastrofa. 
    Polly avent i twistshake antikolik sam ja kupila, mada ih ne planiram koristiti ako bude bilo sve ok s dojenjem. Eto samo da se nadju i za kasnije. A stucanje je konstantno pulsiranje u donjem dijelu trbuha u jednakim vremenskim razmacima. Ma prepoznala bi ti to odmah, razlikuje se od pokreta i ostalog.

Polly
    10. Travanj 2020. 22:16

mimoza

Amneriskod mene je drugo tromjesecje bilo kriticno za dobivanje kg, jer su tad nestale mucnine, a otvorio se apetit. Najvise sam dobila od 20-25tt jer sam bila kod mame 😰 mama je kriva Zbog kuhanja 😂
    Pepilli Znam da to nije dobro, al sta da se radi. Imam traume od grceva, jer sam cuvala malog od brata (snaha je nazalost bila u bolnici) pa sam to s njim prosla. Katastrofa.
    Polly avent i twistshake antikolik sam ja kupila, mada ih ne planiram koristiti ako bude bilo sve ok s dojenjem. Eto samo da se nadju i za kasnije. A stucanje je konstantno pulsiranje u donjem dijelu trbuha u jednakim vremenskim razmacima. Ma prepoznala bi ti to odmah, razlikuje se od pokreta i ostalog.

Ma i ja kupujem da ih imam, isto pikiram antikolik i one staklene za kasnije... 
    A onda moja curka ne štuca ili joj je mama smotana pa ništa ne kuži 😆

mimoza
    10. Travanj 2020. 22:20

Polly drago mi je zbog roditelja. Sigurno vam je svima pao ogroman teret s ledja. Sad ce sve biti bolje. 
    Ma nisi smotana haha kad se bude nekoliko puta ponavljalo, znat ces. Meni je neki dan na ctg-u stucao i doktorica mi potvrdila da je to to.

elena26
    10. Travanj 2020. 22:22

Večer svima! 😊
    Prvo da čestitam svim mamama koje također petkom zaokružuju tjedne 🐞🍀
    Redovno vas čitam, puno puta me oraspoložite i iskreno nasmijete.. Ipak, iako sam nova situacija sa Anchy jako me pogodila..puno mislim na nju i na vlastite strahove..iskreno se nadam da će se brzo oporaviti ❣️

Na naslovnoj stranici Hrvatske komore primanja ima video s tecajem o dojenju..nisam gledala ali mozda nekoj od vas bude koristan pa samo da prosljedim info 😊

Laka noć! 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.