Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2020. 21:13

Dora4

mrvičak

mrvičak

Dora4

Mrvicakkad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!! (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
    Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄

Hahahaha jadni susjedi kad se to dogodi. Naglasak na futuru 😂😂

Otišao mi post. A tek vi, zaboravit ćete da imate dvoke anđela, da ne bi pao treći/-a…. Hahaha 🔥

Hahahahah 🤣 cuj, ne bi imala nista protiv jedne lijepe nekomplicirane nekoronirane nepotresne trudnoce 😅 al pitaj me za par mjeseci kad me ovih dvoje bude sisalo i jahalo cijele dane i noci 🥱
    P.s. totalka sam se pronasla u tvom postu popodne za ciscenje 🙊🙈🙈

Hahahaha eto na istoj smo valnoj duljini, em perfekcionisti, em u apstinenciji 😎😂😬

Amneris
    10. Travanj 2020. 21:20

Curke meni je ova korona stvarno više tlaka. Sad mi javlja frendica iz Italije da je pozitivna na covid, zabarikadirana u kući cijelo vrijeme, išla jednom tjedno u dućan doslovno, s nikim u kontaktu. Nema pojma kako je pobrala. Sestra joj u Švicarskoj, isti slučaj, nema pojma kako se zarazila, nigdje nije išla.
    Uglavnom, čuvajte se maksimalno jer se to širi ko kuga.🤯🤯
    Polly kako su tvoji roditelji?
    Mrvičak, vidjela sam ovo o pomicanju organa, preludo što naše tijelo sve može, baš čudo!
    Vrapčić, Rio i Leptir, predivne ste trudnice❤️❤️💕💕💕

Dora4
    10. Travanj 2020. 21:21

mrvičak

Dora4

mrvičak

mrvičak

Dora4

Mrvicakkad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!! (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
    Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄

Hahahaha jadni susjedi kad se to dogodi. Naglasak na futuru 😂😂

Otišao mi post. A tek vi, zaboravit ćete da imate dvoke anđela, da ne bi pao treći/-a…. Hahaha 🔥

Hahahahah 🤣 cuj, ne bi imala nista protiv jedne lijepe nekomplicirane nekoronirane nepotresne trudnoce 😅 al pitaj me za par mjeseci kad me ovih dvoje bude sisalo i jahalo cijele dane i noci 🥱
    P.s. totalka sam se pronasla u tvom postu popodne za ciscenje 🙊🙈🙈

Hahahaha eto na istoj smo valnoj duljini, em perfekcionisti, em u apstinenciji 😎😂😬

Je je, draga, samo smo u duljinama 🤣 
    P.s.strpi se ti jos malo s tim kupovinama grudnjaka, daleko ces dogurat cini mi se 🤭🤭 

Dora4
    10. Travanj 2020. 21:24

Amneris

Curke meni je ova korona stvarno više tlaka. Sad mi javlja frendica iz Italije da je pozitivna na covid, zabarikadirana u kući cijelo vrijeme, išla jednom tjedno u dućan doslovno, s nikim u kontaktu. Nema pojma kako je pobrala. Sestra joj u Švicarskoj, isti slučaj, nema pojma kako se zarazila, nigdje nije išla.
    Mrvičak, vidjela sam ovo o pomicanju organa, preludo što naše tijelo sve može, baš čudo!

Ma daj vise za izludit, nek dobijemo i prebolimo ako treba samo da bude gotovo, ja sam luda od kad sam procitala da se cak opet vraca novi val ljudima koji su preboljeli..
    Kakvo ludo vrijeme za biti ziv! Nemrem se sekirat jos i oko korone, pogotovo ako se ne mozes utjecat cak ni izolacijom 🙄😒

Rose1
    10. Travanj 2020. 21:24

Amneris

Ajme, zamisli, sad sam se bas sokirala i prepala, a mom decku to nije jasno, po njemu ja pretjerujem...uh, sad sam jos luđa na njega

💙

Rose1
    10. Travanj 2020. 21:25

mrvičak

https://imgbbb.com/image/TPC2vx
    Ma miss mama imate zanimljiv članka o pomicanju organa u trudnoči

Vidjela, zanimljivo da

💙

Amneris
    10. Travanj 2020. 21:30

Ma baš Dora dobro kažeš, već je tlakasto stvarno kad ni izolacijom očito ne možeš sebi pomoć, onda f**k it! 

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 21:30

Amneris ma užas... Jesu li nosile maskice kada su bile vani recimo u dućanu? Jel ih jako uhvatilo ili blaže? A kako je ova iz Švicarske pokupila jadna ako nigdje nije bila... Joj užas... Strah me te fucking korone baš baš jako... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    10. Travanj 2020. 21:33

Joj nisam htjela vas strašiti, sestri već prolazi, obje ful blage simptome imaju, samo sam blago frustrirana koliko to sve sporo ide. Vrapčić, od sestre muž je išao samo do dućana pa je možda on prenio, vjerojatno i on ima, čeka rezultate.

mimoza
    10. Travanj 2020. 21:41

Mrvicak sta stvarno imaju toliko prednosti sto stucaju 🤨 a ne cudi me da ce biti halapljiv, ko ga je napravio 😂
    Super za cice 😍 je li bar nesto ostane od njih kad stanemo s dojenjem? 
    Pitanje za drugorotke + je li se u zadnjim tjednima dobivaju brze kg ili ne? Na jednoj str sam citala da se manje dobivaju, jer se smanjuje plodna voda, a opet drugi kazu da idu brze, jer beba uzima vise sebi 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.