Mrvicakkad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!! (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄
Hahahaha jadni susjedi kad se to dogodi. Naglasak na futuru 😂😂
Mrvicakkad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!! (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄
Otišao mi post. A tek vi, zaboravit ćete da imate dvoke anđela, da ne bi pao treći/-a.... Hahaha 🔥
Ovaj moj jadnicak cijeli dan stuca 😢
To je super za razvoj pluća i crijeva,dišnog sustava. Bit će mali hlapljivac 🥰
Dana ima li divnijeg prizora nego vidjet muza kako radi? 🤣
Mimoza bas divno!! Cak i dvoriste sredili, uzivat ce Leon kad bude dolazio 😃 moj brat(par godina mladji) je preuzbudjen oko nasih bebica i svaki utorak ceka da javim iz aplikacije kolike su bebe u usporedbi s vocem/povrcem, bas se raduje onako iskreno i s toliko ljubavi, sad planira di ce u vrtu postavit trampolin, di ljuljacke, na koju terasu stane bazen za klince 🙊🙊 sve se bojim kad ih jos krene nepodopstine ucit..hahah
Otišao mi post. A tek vi, zaboravit ćete da imate dvoke anđela, da ne bi pao treći/-a…. Hahaha 🔥
Hahahahah 🤣 cuj, ne bi imala nista protiv jedne lijepe nekomplicirane nekoronirane nepotresne trudnoce 😅 al pitaj me za par mjeseci kad me ovih dvoje bude sisalo i jahalo cijele dane i noci 🥱
P.s. totalka sam se pronasla u tvom postu popodne za ciscenje 🙊🙈🙈
Prijavljujem nove bolove. Rastu opet sise 👀 "😎
Muž slavi 🥳🥳
Hahaha vjerujem da je odusevljen, tako i moj😂🤣😂
💙
https://imgbbb.com/image/TPC2vx
Ma miss mama imate zanimljiv članka o pomicanju organa u trudnoči
https://imgbbb.com/image/TPC2vx
Ma miss mama imate zanimljiv članka o pomicanju organa u trudnoči
Trudnoći*
Sortiraj odgovore
Najstariji