Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    10. Travanj 2020. 20:46

Ovaj moj jadnicak cijeli dan stuca 😢

10. Travanj 2020. 20:49

Dora4

Mrvicakkad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!! (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
    Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄

Hahahaha jadni susjedi kad se to dogodi. Naglasak na futuru 😂😂

10. Travanj 2020. 20:50

mrvičak

Dora4

Mrvicakkad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!! (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
    Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄

Otišao mi post. A tek vi, zaboravit ćete da imate dvoke anđela, da ne bi pao treći/-a.... Hahaha 🔥 

10. Travanj 2020. 20:51

mimoza

To je super za razvoj pluća i crijeva,dišnog sustava. Bit će mali hlapljivac 🥰

Dora4
    10. Travanj 2020. 20:54

Dana ima li divnijeg prizora nego vidjet muza kako radi? 🤣
    Mimoza bas divno!! Cak i dvoriste sredili, uzivat ce Leon kad bude dolazio 😃 moj brat(par godina mladji) je preuzbudjen oko nasih bebica i svaki utorak ceka da javim iz aplikacije kolike su bebe u usporedbi s vocem/povrcem, bas se raduje onako iskreno i s toliko ljubavi, sad planira di ce u vrtu postavit trampolin, di ljuljacke, na koju terasu stane bazen za klince 🙊🙊 sve se bojim kad ih jos krene nepodopstine ucit..hahah

Dora4
    10. Travanj 2020. 20:59

mrvičak

mrvičak

Dora4

Otišao mi post. A tek vi, zaboravit ćete da imate dvoke anđela, da ne bi pao treći/-a…. Hahaha 🔥

Hahahahah 🤣 cuj, ne bi imala nista protiv jedne lijepe nekomplicirane nekoronirane nepotresne trudnoce 😅 al pitaj me za par mjeseci kad me ovih dvoje bude sisalo i jahalo cijele dane i noci 🥱
    P.s. totalka sam se pronasla u tvom postu popodne za ciscenje 🙊🙈🙈

Rose1
    10. Travanj 2020. 21:02

mimoza

I moj jucer i danas

💙

Rose1
    10. Travanj 2020. 21:04

mrvičak

Prijavljujem nove bolove. Rastu opet sise 👀 "😎
    Muž slavi 🥳🥳

Hahaha vjerujem da je odusevljen, tako i moj😂🤣😂

💙

10. Travanj 2020. 21:04

https://imgbbb.com/image/TPC2vx
    Ma miss mama imate zanimljiv članka o pomicanju organa u trudnoči

10. Travanj 2020. 21:05

mrvičak

https://imgbbb.com/image/TPC2vx
    Ma miss mama imate zanimljiv članka o pomicanju organa u trudnoči

Trudnoći*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.