Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    09. Travanj 2020. 16:05

Cure evo i mene. Cijelo jutro nesto, pa razgovor, koji jenizgleda dobro prosao 😁😁 pa malo odradila posao, pa rucak i nikako se javiti. 
    Dora uzivaj zasluzila si🥰
    Sto se tice one mrezice za kadicu, njubsam posebno kuoila, zakaci se za bilo koju kadicu 😁
    Zmya, odlicno za pregled 😘
    Slatke brige cesritke na deckicu 💙
    Trancie cestitke na ulasku u 6.mj 🥰
    Tea suoer za pregled i curicu 💜
    Ena odlicno 🍾🎊
    Mimoza cestitke na 8 mjeseci 💙 bas divno izgledas, mogu reci da brojis sitno 😁
    Nikita cestitke na 26 tt 😘
    Mokvice, suoer za pregled. Samo, nek petra raste 🥰
    Zuza, bas ste divni 🥰 drago mi je da je s bebom sve okej, a za carski, vjerujem da znaju sto rade. A to pocetak svibnja, u kojem bi tjednu bila, 35.cca?
    Gledam ovaj popust na minigreeny i ispada mi samo popust nanovu crvenu.
    Missy cestitke na urednom pregledu 🥰
    Mi sno danas odlucili rucat ful nezdravo 🙈 a sladoleda nije bilo od linolade ali i ovaj je 🤤 jedva disem sad 🐷🐖🐽
    https://ibb.co/SX1qt4D
    https://ibb.co/ykqJhTh

Baby girl 💜

Amneris
    09. Travanj 2020. 16:07

Vrapčić, kao što je rekla Nikita, bilo je iznenađujuće fino🤤i brzo!
    Dora, skužila sam da si ti dosta petite xs/s inače pa sam po tome procijenila. Ja sam inače S/M pa sam uzela M. Jedino sam se zaje.. za one mrežaste gaćice poslije poroda, njih sam uzela M i režu me na bedrima. Sad sam uzela neke druge najveću veličinu. Bit će bapski padobrani, ali mora biti udobno poslije poroda i još uloške treba moć naslagat u te gaće.

Dora4
    09. Travanj 2020. 16:07

Majko mila, jesam ja to ozbiljno morala opisivat smajlice i slat poruku po poruku? U top bi nekog stavila!!
    Hvala curke, da uzeli smo iste sjedalice i necemo uzimat baze, u autu ima stvarno puno mjesta na straznjoj klupi (haha taman ljetos presli s malog na veliki auto i dobro da jesmo jer ne znam kud bi sa svim tim duplim stvarima!), ugl normalno stanem uc u auto i zavezat pojas oko sjedalice, mislim da je to stvar prakse, a inace sam jako okretna pa smatram da mi to nece bit problem..premda da je jedna beba vjerovatno bi uzela bazu hahah
    Vrapcic hvala ti, nisam imala pojma za garanciju!
    Indy hahah pa zna se!! Nas dvije udaramo i kvalitetu i kvantitetu 🤣🤣🤭
    Mimoza e tocno sam te tako zamisljala!!! Predivni ste Leoncek i ti 🥰🥳💙

Rose1
    09. Travanj 2020. 16:11

Dora bas lijepa autosjedalica, top🥳 

Mrvicak ja sam za sad samo iz lidla80b pamucan,probala ga i sada ima lufta iako imam sad 2grudnjska 80b, ali bih negdje uzela i podstavljen kad vidim koliko ce narasti...inace sam xs i 75b

Dora daaaa, i na vrata ulazna stavila ukrasice

Mimoza superrr izgledas
    Dana a vidi junka, uh, rado bih jedan hamburgeric🍔

💙

MissyR
    09. Travanj 2020. 16:12

Dora4

Missyma tak ti je i najbolje, neutralno pa odmah imas i za iducu bebicu…hahahaha nemate pojma koliko sam sretna jer necu morat slusat najiritantnije od svih pitanja za jednu prvorotku..A KAD CE 

Eee blago tebi, ja cim sam malog rodila odmah kad ce drugo, a sad imaju jos iritantnije pitanje..Sta ste cekali toliko dugo?!...Strasno..uh nije se rodio taj tko je svima ugodio...eh ljudi 😑
    Ma idem se nagraditi i narucit tetrice i koju dekicu danas da imam sta jedva cekati 😜😜

url=https://lilypie.com]

Dora4
    09. Travanj 2020. 16:13

Dana bas mi je jako drago za posao!! Javi kad bude sluzbeno, znas da mene najvise veseli kad imamo dobar povod za trubice izvuc 🥳🤭
    Ahaaa super da mrezica ide na bilo koju kadicu!
    Amneris hahaha zamisljam te u padobrankama kako slazes uloske 😂😅 super, onda cu obje S uzet! Cekam da mi dodje H&M, al ocito ni danas nista, vec mi se igraju sa zivcima, od njih sam uzela dvije one spavacice sto izgledaju kao kosulje, jednu S, jednu M pa bi zapravo po njima htjela vidjet koji sam trenutno broj 🙃

• indy34
    09. Travanj 2020. 16:16

Dora4

Majko mila, jesam ja to ozbiljno morala opisivat smajlice i slat poruku po poruku? U top bi nekog stavila!!
    Hvala curke, da uzeli smo iste sjedalice i necemo uzimat baze, u autu ima stvarno puno mjesta na straznjoj klupi (haha taman ljetos presli s malog na veliki auto i dobro da jesmo jer ne znam kud bi sa svim tim duplim stvarima!), ugl normalno stanem uc u auto i zavezat pojas oko sjedalice, mislim da je to stvar prakse, a inace sam jako okretna pa smatram da mi to nece bit problem..premda da je jedna beba vjerovatno bi uzela bazu hahah
    Vrapcic hvala ti, nisam imala pojma za garanciju!
    Indy hahah pa zna se!! Nas dvije udaramo i kvalitetu i kvantitetu 🤣🤣🤭
    Mimoza e tocno sam te tako zamisljala!!! Predivni ste Leoncek i ti 🥰🥳💙

Hahaahha ovo si dobro rekla i po kvalitetu i kvanzitetu ...ja imam obicaj da kazem kad je Bal nek je Bal 

09. Travanj 2020. 16:18

Moram prijaviti lijepu vijest. Rodila mi je sestrična danas u Splitu. Malac je 3345, a 49 cm dug. Sve je u redu i rodila je za 4 sata. Kaže da ima sve pohvale za rodilište i osoblje, pratnju nije smjela imati. Pitala sam ju za torbu za rodilište, kaže da je ona nosila samo jednu (valjda je takva praksa dolje)i tu jednu je nosila sa sobom u rađaonu i kasnije u sobu. Eto da znate vi koje imate u planu roditi u St

mimoza
    09. Travanj 2020. 16:18

Vrapcic haha nemoj me vracati unazad 😂
    Dora tebe ce pitati kad ce trece 😂 neces se ti tako lako izvuci s blizancima haha dobro mi stoji mojih 13kg u plusu 😝 kazem ti da sam sexy 😬
    Dana hvala draga, zelim ti puno uspjeha na poslovnom planu, a vidim da ce ga biti 🤗
    Rose imala sam i boljih izdanja 😂 ali nije bila bebica tu, tako da je ovo ipak moje najbolje izdanje 🥰

Dora4
    09. Travanj 2020. 16:19

Svakako se nagradi Missy , zasluzila si! I ti i bebo bebica 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.