Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    08. Travanj 2020. 10:22

Ancy_23

Bok cure drage moje! 💗
    U mislima ste i vi meni stalno. Dosla sam kuci u ponedjeljak. Bila sam 2 dana na ginekologiji lezala. Sva sreca dobro sam fizicki sve. Ono par savova imam i eto to sve kako ide poslije poroda. Tijelo se oporavlja. Tesko je jako jer sve me kod kuce podsjeca. Planiramo ja i dragi kad se jos malo oporavim nabaviti propusnice pa otici na selo maknuti se malo iz stana.
    Dora tebe sam se sjetila tamo na sv duhu u sobi pokraj su lezale trudnice koje cuvaju trudnocu, znam da si ti tako lezala i drago mi je da guras dan po dan i da ste ti i bebice dobro. I Ostale cure sve vas se sjetim, malo sam letimicno procitala vidim da ste mi dobro. Mrvicak, trudy, zara, vrapcic, zmya, ena, ana, curly, tranice, rose, amneris, kaktusica, rio, bebac, indy, vucica, pepili…i sve ostale koje se sad nisam mozda sjetila pratim vas i pratiti cu do kraja. Navijam za vase bebice i da porod prode u najboljem redu.🙏

Nemojte se bojati poroda. Moj andeo👼 je imao 44cm i 1740g nije bio bas mali ali ni velik kao sto ce biti vase bebe. Porod je bio prirodan na kraju bez ikakvih epidur i dripa. Izreagirala sam dobro na gel za otvaranje. Bolilo je necu vam lagati ali kad trud stane i bol momentalno prestane kao da se nista ne dogada, mozes skupiti snage i odmoriti do sljedeceg. Eto pisati cu vam ponekad falite mi. Jos razlog nismo doznali nadamo se da cemo saznati pa cu vam javiti

Drzite mi se sve puse vam lete 😘.

Draga Ancy, bas jako cesto si mi u mislima, znam da imas u sebi nevidjenu snagu i da nije lako nositi tezinu svega sto si prosla, ali drzi se i samo tako hrabro nastavi gurat dan po dan!  Glavu gore, cekaju te u zivotu jos velike stvari, predivni dogadjaji i gomila srece i ljubavi ♡ 
    Hvala ti sto nam se javis i sto si podijelila ovo iskustvo, mnogima nam je tesko i procitat sto si prosla, a ne zelim ni znat kako je tesko to sve prozivjet i zbilja treba snage za doc tu i napisat sve..divim ti se ♡ 
    Bit ce mi drago procitat svaki tvoj post, javi se kad god budes raspolozena! 
    Nadam se da cete sredit propusnice pa da malo promjenis okolinu jer vjerujem da ce ti to dobro doc, pazi na sebe i cuvaj svoje tijelo, budi strpljiva sama sa sobom i nemoj se opterecivat nebitnim stvarima..
    Tebi i muzu zelim da nastavite biti tu jedno za drugo i sigurna sam da cete iz ovog izaci jos jaci i povezaniji nego li ste mislili da je moguce ♡♡ 
    Puse i zagrljaje ti saljem divna hrabrice, nasa krafnice Ancyce!! 😘😘

08. Travanj 2020. 10:24

Ancy drago mi je cuti da se dobro oporavljas, lijepo odmori s muzem, idu topli dani, skupite sunca i energije. Svasta nas zadesi u zivotu, ali uz podrsku se sve prebrodi. Zelim vam svu srecu 💜🧡🧡🧡

Dora4
    08. Travanj 2020. 10:28

Bebac super je vreca!! 🙃 gledala sam i tu, hahah htjela sam odmah kupit SVE 🙊 koju velicinu si ti uzela? 3-6m mi se cini po fotkici, ja sam onu 0-3 jer racunam da ce moje mrvice bit manje..
    Jesi ovu izdajalicu isto u baby centru uzela? Kak ti se cini ovako na prvu, koja je to? Ja nisam nabavila jer si mislim uzet elektricnu ako bude potrebno pa da ne bacim previse para u vjetar ako se pokaze da nije potrebno..
    Lidl svakako S velicina pogotovo po tvom opisu, ja sam XS/S bila prije T i sve sto sam kupovala trudnicko sam nastavila uzimat S i dobro mi je, cak u pocetku preveliko, taman do kraja T ce bit onako fino popunjeno i sirit se skupa sa mnom 😬
    Lidl opcenito ima okej realne brojeve u smislu S je za 36-38 pa se uvijek po tome mjerim i bude mi taman! 

yvette
    08. Travanj 2020. 10:34

Bebac imam istu vrecu 👍🏻
    Vucica mislila sam da je samo meni glukoza bila fina. Dosla sam tamo zedna i bas mi je lijepo sjela. Cak sam kasnije jela slatko.
    Tonka i mene muci smijem li oprati obicnim tekucim detergentom...
    Ancy cesto pomislim na tebe, drago mi je sto te cujemo i sto si tako jaka...dobro je sto se mozete malo maknuti iz svoje sredine, drzite se.... ❤

08. Travanj 2020. 10:36

Posjete… Mi smo gradski. Dvoriste pod kljucem, Dva kucanstva, pas na dvoristu. Bez najave nema ulaza a i svi rade ugl. kroz dan. Uza obitelj razumije i strogo se drzi pravila da se prvi mjesec pa cak mjesec i pol ne upada. Za neke hitnoce imamo moje roditelje jer smo na istom dvoristu. Svi smo lezerni i logicki razmisljamo oko babyhandlinga pa nema pametovanja, samo mir i ljubav. Radujem se. Moja obitelj pogotovo jer ovo je prva beba u obitelji. Otvaram sezonu kako kazu. Tek kasnije ce rođaci haha

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 10:36

Lidl… Ja kupila S i veliko mi 😵 al mislim da bi mi xs definitivno bio mali, ovak se ima vremena popunit jer je dvobroj 🤷‍♀️
    Nakon ogtt sam i ja slistila palacinke u trenu, jos u autu 😂 muz umirao od smijeha.. I sad stigli nalazi.. Ne svida mi se bas. Prvi 5.0, drugi 10.5, treci 7.8 😳😣

Amelie 1
    08. Travanj 2020. 10:37

Ancy❤️

Pepilli
    08. Travanj 2020. 10:39

Ancy kak su cure i napisale, ti si jedna iznimna žena.
     Čuvajte se,pazite i mazite ti i tvoj mužek,  da oboje  psihički i duhovno zacijelite ... Dolazi lijepo vrijeme ,a na selu je uvijek neka razbibriga . Bit će bolje, zato odmorite, skupljajte snagu za dalje, i znajte da nakon teškog udarca  život uvijek daruje nešto ekstra slatko.   

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    08. Travanj 2020. 10:40

Dora4

Bebac super je vreca!! 🙃 gledala sam i tu, hahah htjela sam odmah kupit SVE 🙊 koju velicinu si ti uzela? 3-6m mi se cini po fotkici, ja sam onu 0-3 jer racunam da ce moje mrvice bit manje..
    Jesi ovu izdajalicu isto u baby centru uzela? Kak ti se cini ovako na prvu, koja je to? Ja nisam nabavila jer si mislim uzet elektricnu ako bude potrebno pa da ne bacim previse para u vjetar ako se pokaze da nije potrebno..
    Lidl svakako S velicina pogotovo po tvom opisu, ja sam XS/S bila prije T i sve sto sam kupovala trudnicko sam nastavila uzimat S i dobro mi je, cak u pocetku preveliko, taman do kraja T ce bit onako fino popunjeno i sirit se skupa sa mnom 😬
    Lidl opcenito ima okej realne brojeve u smislu S je za 36-38 pa se uvijek po tome mjerim i bude mi taman!

3-6 da jer mi je bzvz najmanju pa brzo drugu, a vj da po ljeti ga necu odmah u nju jerbce biti toplo. Al ja ti radjam veliku djecu pa ono 😂😂
    Ova je rucna i elektricna. Neee slucajno je izbidala u onoj grupi sta smo komentirale grupa aukcija igracaka za 400kn. Inace je 1200.
    Nek stoji ako mi bude trebala ok ako ne lako je proslijedim nekom 😊
    Od svega sin najsretniji jer je dobio spin fighter, i sad mene zarazio pa si moram ici u konzum kupiti insebi pistolj da se borimo 😂😂😂

Skakavac
    08. Travanj 2020. 10:43

Nez jesam li krivo svatila pa da pitam za svaki slučaj... Uz ogtt ide i kontrola urina ili? Meni moja nije spominjala. Zadnji put sam to kontrolirala kad san vadila krvnu grupu.. Volila bi pa cak i na svoju ruku, to prekontrolirat.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.