Snoopy bome se fino papa, obozavam sve iz mora
Pepili finooo,uzivaj😉
Leonie, Panda predivne ste curke🥰
Vrapcic ukusno i zdravo
Dana, Ksktusica drago mi je da beba sve jace lupa Dana super sto nema bolova, to kako trbuh raste pa boljelo
Ljudi gledaju samo na sebe, cast izuzecima...boje se korone, a i inace su nekulturni i okrecu ocima kad trebaju propustiti trudnicu...bas zalosno☹kad je tek pocela korona, mene su dvije gospođe u ducanu pustile ispred
💙
Hahahhaa doraaa, ali ja imam zenskog ginekologa tako da.. 😂
Pepili predivno.. ajme ti si vec 33 prakticki 🙊🙊 Uskoro pocinjemo docekivati bebiceee
Amneris a bas tako. Samo sto sam ja onaj tip da je to bio maksimum sto sam rekla pa sam poslije drugima prepricala jos 100 puta ljutito 😂😂
Vrapcic, i moja danas ima nenormalne udarce, bas neugodne. Do jucer su bili na uvrnuti nacin ugodni, ali danas kao da ce me probiti van 🙈
Ja evo jedno lijepo iskustvo od jucer u konzumu.
Dosla do tete i pitam gdje stoje im stoje antibakterijske maramice ako imaju i zena me pogleda i kaze stoje tamo kod salveta al kaze idem vam ja pogledati jel ih ima,odite samnom. I ja za njom i nije bilo vise na polici nigdje i kaze ajde pricekajte idem pogledat u skladiste jer vidim ja da vama zaista trebaju.
Zena se vraca nakon 5 min i kaze nema vise ali imam ova 3 paketa sto sam ostavila za svoju djecu,uzmite vama vise trebaju jer ste trudni,mi cemo se snaci i pricekati da dode nova tura.. ja zeni guram dajte uzmite bar jedan paketic a ona ne,ne. Ne brinite se vi,samo uzmite ❤
Zena mi je toliko ugrijala srce sa svojom gestom da sam joj se zahvalila od srca sto je toliko ljubazna i draga.
A predivno, ima dragih i dobrih ljudi❤
💙
Ja evo jedno lijepo iskustvo od jucer u konzumu.
Dosla do tete i pitam gdje stoje im stoje antibakterijske maramice ako imaju i zena me pogleda i kaze stoje tamo kod salveta al kaze idem vam ja pogledati jel ih ima,odite samnom. I ja za njom i nije bilo vise na polici nigdje i kaze ajde pricekajte idem pogledat u skladiste jer vidim ja da vama zaista trebaju.
Zena se vraca nakon 5 min i kaze nema vise ali imam ova 3 paketa sto sam ostavila za svoju djecu,uzmite vama vise trebaju jer ste trudni,mi cemo se snaci i pricekati da dode nova tura.. ja zeni guram dajte uzmite bar jedan paketic a ona ne,ne. Ne brinite se vi,samo uzmite ❤
Zena mi je toliko ugrijala srce sa svojom gestom da sam joj se zahvalila od srca sto je toliko ljubazna i draga.
Lijepo od nje zaista ..to nam pokazuje da ne smemo da gubimo vjeru ima jos dobri ljudi ...🥰
Suzi baš lijepo, ima i dragih i dobrih ljudi 💞
Dora baš si me nasmijala 😂😂😂
Leonie joj i ja imam takav dojam, kao da želi van, kopa li kopa unutra nešto i ne staje.. Baš dosta neugodno 😳 Ajd hvala Bogu nek se javlja, al mogla bi biti nježnija damica 🙂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
https://ibb.co/9t1jzC4
Pitaju me moje cure jel mi sad ovako izgledaju pregledi 🤣🤣
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Dora ovo je vrh! 😂😂😂😂 Mojoj seki raska danas poslala obavijest da sutra imaju razredno fotografiranje putem videokonferencije. 🤦 Jedva čekam vidjeti te razredne fotke. 😂
Suzy stvarno je malo tako obzirnih ljudi, ali lijepo da ih ipak ima.
Ajme ,mame ,pa sve bi mogle reklame snimate kako dobro izgledate... Ja se sama sebi već ko kit činim...
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji