Danas je i moja curka ujutro osjetila bebicu pod rukom al kod mene su vam jos to ko neki valovi tako da jedva cekam kad krene malo jace se osjetit
Jutro curke, cestitam svima na punim tjednima, jako su to lijepi brojevi, a sigurno jos ljepsi trbuscici 😍
Rose, Dorahvala sto mislite, nisam najbolje. Jucer sam bila kod zubarice i 2 zuba jedan do drugoga su unutra truli i puni gnoja, nije mi jasno kako se to moglo dogoditi najednom, ali eto kaze zubarica da je manjak u tijelu i mozda kakva bakterija i eto raspad sistema. Otvorila mi je oba zuba, stavila lijek, rekla je ak ce bolit da izvadim lijek van i zovem je. Sto se naravno i dogodilo (zasto se ne bi zakompliciralo 🙈😂) i jos sam k tome svemu i natekla bas posteno, od oka skroz dolje do celjusti, i jedna nosnica mi je zatvorena. Izgledam ko avatar.
Sad je taj jedan zub supalj, i dalje me boli, drugi je ok, otok je isti.. Dala mi je Cefaleksin da pijem. Radi od 8 tako da je sad zovem za daljnje upute 🙈
Izludit cu, zene moje, nikad mi se ovako nesto nije dogodilo. Niti me ikad tako bolilo (ako je porod u ovome rangu boli izdrzat cu stojicki 😂)
I bas sad kad je ta korona i ne mogu do zubarice i jos sam trudna i ne moze ni slikati rentgen nego ovako napamet lijecimo 🙈
Jucer sam bila i na pregledu, kakti taj anomaly u 20. tj, ali nije mi ni dopplerom gledala protok zila, ni gusteracu, niti ijedan unutarnji organ 😒 rekla je samo da se beba dobro razvija, izmjerila glavicu, abdomen i femur i to je to. I naravno, spol se opet nije vidio 😂😂 Izgleda da cemo saznati spol kad se rodi 😂 ali nek je bebac dobro, samo ne znamo razgovarati s njim/njom pa to pokusavamo u srednjem rodu, ispada kao neka retardi govore hahahahaha 🙈🙈
Bome se tebi naslozilo tog zubnog partya koliko hoces, bas mi je zao. Drzim ti fige da ih uspiješ lijepo izliječiti i bude sve ok.
A sto se rice anomalya, cudno da nije jer je upravo to poanta tog uzv, da detaljno pregleda sve🤔🤔
Ja zvala maticni ured da vidim kakva je situacija. Za sad jos nema zelenog svjetla za sklapanje braka,rekla mi da nazovem za nekih 2-3tj. Za sad imaju odluku da nema sklapanje brakova do 20.4.ali da sumnja da ce to promjeniti i da misli da jos mjesec dana nista od toga. Ali da se ne brinem,rekla je da ako npr sutra ukinu mi mozemo doci i vec se sljedeci dan vjencati jer nema trenutno onog zakona 30 dana prije prijaviti.. Tako da sad cekamo i cekamo
Sretan veseli slavljenički utorak mamike 🥳🥳🥳🥳🥳
Fenjer grozno mi je ovo čitati sa zubima, izdržat ćeš ti to!
Kalcij - zasad ga ne uzimam dodatno jer se trudim unositi ga dovoljno kroz mliječne proizvode i zeleno lisnato povrće u smoothijima. Čitala sam i da višak kalcija uzrokuje probleme sa zatvorom i tvrdom stolicom, a s time se trenutno mučim pa zasad preskačem dodatan kalcij.
Magnezij citrat - jučer sam kupila toliko hvaljeni u ovoj grupi Solgarov magnezij citrat, njega 2X na dan uzimamo jelda? Od kojeg ono tjedna u kasnoj trudnoći više nije preporučljivo piti magnezij?
Kompot od suhih šljiva - bez toga ne ide, doslovno 🤣💩
Rio javljaj za pasicu
Trudy - i kod mene se Ozark gleda, super je nova sezona
Jutro!
Indy, Trudy, Zaraa,Vucice, Curly, Zuza, Marmar, Renata,Barby čestitke svima!!Ivcy čestitke na dobrom pregledu!
Ja ne mogu vjerovati kako ovo vrijeme brzo leti! Nedavno smo na uzv iščekivali točkice i zvuk srca, a sad vec bebice od kilu i pol, skoro dvije!! Za manje od 2mj su nam neke u terminu, a kroz 3mj će nas polako buditi bebin plač.
Mi danas slavimo godišnjicu, ne znam dal da ispečem neku torticu pošto nemam baš nešto ekstra materijala ili samo muffine. Hjoj
Cestitam na godisnjici😊
Muffina kolika je godisnjica i eto cool ideje u ovo krizno korona doba😁😁
Cestitke cure na punim tjednima, puno vas je. Vi slavite utorkom tjedne, a ja svaki utorak pregled i slavlje 😁🎉
Bebac stizem te ja s kg. Evo sad kod dr sam na +13kg 😁
Evo ja lezim, radimo ctg 20min i to ce sad biti svako 2 tjedna. Iako nisam nista jela, moj malac luduje 😂 ne mogu vjerovati kakvi se zvukovi cuju, isprepadat cu zene u cekaonici haha. Otkucaji su pretezno oko 140. I onda idemo na ultrazvuk 🤗
Pcelice napravi tortu od smjese za muffine 😉
Mimoza uzivajjjj i javljaj stanje poslije pregleda 😘
Amneris 2x solgarov magnezij, do 36.tt! 😊
Suzi navijam da stignete ipak do 30.4.(jesi tad rekla da imate datume ugravirane?) 🙃
Jutro!
Indy, Trudy, Zaraa,Vucice, Curly, Zuza, Marmar, Renata,Barby čestitke svima!!Ivcy čestitke na dobrom pregledu!
Ja ne mogu vjerovati kako ovo vrijeme brzo leti! Nedavno smo na uzv iščekivali točkice i zvuk srca, a sad vec bebice od kilu i pol, skoro dvije!! Za manje od 2mj su nam neke u terminu, a kroz 3mj će nas polako buditi bebin plač.
Mi danas slavimo godišnjicu, ne znam dal da ispečem neku torticu pošto nemam baš nešto ekstra materijala ili samo muffine. Hjoj
Cestitam na godisnjici😊
Muffina kolika je godisnjica i eto cool ideje u ovo krizno korona doba😁😁
Eee i ovo je super ideja 🧁 samo da bude dovoljno muffina za tebe i bebu 😋
Jutro ženice.
CurlySue i Rio, sutra obavite to pa navalite kao i ja na frižider hahha. Ali očekujte buđenje u pola noći zbog žgaravice (koju inače nemam) 😂🙈
MissyR, evp baš sam gledala na Portalu zdravlje, piše mi još crtica, znači da ga nisu još učitali?
Dora, nasmijala si me s pilom hahha. 😂Žao mi je zbog mučnine. 😬😬
Čestitke na punim tjednima i sretno na pregledima, da vas sve pojedinačno sada ne nabrajam 🎉💕
Moja curka ima bioritam usklađen. Najviše udara navečer od 9:30-12, ujutro nakon što doručkujem i popijem kavu, do tada prasica odmara i čeka da mama otvori usta 😂😂🐽
Trudy, meni je već sada trbuh veći nego s Davidom kada sam išla roditi.
Rose, ja sam isto ujutro lagana i poletna. Evo uspjela oprati kosu nad kasom i nisam se umorila niti osjetila pritisak, al već iza 4 popodne to ne bih mogla.
Sortiraj odgovore
Najstariji