Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    06. Travanj 2020. 18:12

Dooooraaaaaa, vristiiim 😂😂😂😂😂😂😂
    Lux, na obicnom, 2D

Rose1
    06. Travanj 2020. 18:13

LUX

Hej cure, da li se veliki anomaly radi na obicnom 2d uzv ili 3d/4d?

Na obicnom, a ako imaju, upale na kratko i 3d/4d

💙

Rose1
    06. Travanj 2020. 18:14

mimoza

Rose je li nam to zavidis? Haha 😂

Hahahahaha, ne bas🤣😂🤣samo me zivciraju jer nemam potpunu informaciju o cerviksu

💙

zmya
    06. Travanj 2020. 18:17

AJme Doraaaaaa :D
    Ja vam lipo govorin, nema tog tampona il uloska kojeg bi minjala za svoju casicu. nista se ne namace nista se ne mice, nista ne zulja i ne moran trcat svako malo na zahod :D

Skakavac
    06. Travanj 2020. 18:17

Bas sad kad si spomenila anomaly.. Pitala sam danas svoju ginek o tome.. Ona ima dobar uzv.. Kaze svakih 4 tjedna radimo pregled ka sve kontrolira, sve je uredu.. Ako zelim na 3/4 D da mogu otic.. Nisam mislila na to ic Al mislila san da ce mi pricat o organima i tako.. Ona je danas kratko vaginalno pa preko trbuha duze.. Gledala je, rekla da je sve uredu.. Pa nez ni sama sta mislit. 

• je_le
    06. Travanj 2020. 18:18

Mirtasiric1

yvette

Rose1

yvette

Jeli netko otvarao komplikacije u zadnje vrijeme da znam sto me ceka? Naime poslala sam mailom skenirano svom socijalnom ginekologu ono sto mi je preporucio privatni a to je otvaranje komplikacija i mirovanje.
    Ako sam dobro shvatila:
    1. Cekam doznake da mi posalje moj ginekolog
    2. Doznake saljem knjigovodi na poslu
    3. Knjigovoda ispunjava neki R1 obrazac
    4. To sve saljem hzzo

?? Jesam li nesto krivo shvatila

Na komplikacijama cu biti 15 dana i onda me vec hvata otvaranje porodiljnog. Glava me boli, uopce ne kuzim sto onda od papira niti koga pitati.

I treba ti kopija tekuceg i osobne, iako su mi na kraju kopiju osobne vratili pa im mozda to vise ne treba, ali tekuci obavezno

Na komplikacijama cu biti samo 15 dana, nakon sto ih uspijem otvoriti, kako se zatim otvara porodiljni? Kome se prvo javljam, ginekologu, poslodavcu ili hzzo.

Meni je na HZZO tražila i Ugovor o radu. Ginekolog ti daje onda dvije doznake. Jedna za koml. u tvom slučaku za travanj a drugu od početka datuma zs porodiljnji bez zaključenjs datuma

Ja sam slala prošli tjedan na mail u pisanicu hzzo. Znači.. Ginekolog izdaje doznake u 2 primjerka i potvrdu o otvaranju bolovanja. 
    Doznake,jedan primjerak i potvrdu šalješ poslodavcu. Poslodavac mora ispuniti R1 za prošlih 6 mjeseci. Hzzo se salje: kopija osobne, tekući račun, kopija ugovora, R1, doznake.
    Zbog epidemije su dopustili slanje mailom za sad. Inače trebaju originali

martina29
    06. Travanj 2020. 18:19

svea

Anavojesi me nasmijala s ovim komentarom od muža! 😂😂
    Bebaccestitke na punih 30. 😍
    Ivchy čekam lijepe vijesti 🤗
    Dora također, ove vezane uz nalaze!
    Kaktusica a i ti s medom 😂 meni ta terminologija nikako ne ide 😎 što se tiče vagunaleta, ja sam sad uz Amoksicilin dobila Canesten i isto mi je čudno kad ga stavim. Mislim da je to normalno.
    Još ja stavljam i Utrogestane dvaput tjedno pa mi je muka to sve više gurkat 😅
    Inače uspjela sam danas naručiti robicu sa Sinsaya, čula sam ok recenzije pa će biti dobro za prvu ruku.
    A moram vam se pohvalit da smo uspjeli naručit kolica koja sam baš baš željela! Jane Epic Bronze 3u1 snižene sa 6700kn na 3900kn. 😍

Ej od kuda si narucila Jane kolica? I ja ih vec dugo gledam ali su mi se cinila ipak skupa malo. Hvala na odgovoru🤗

• indy34
    06. Travanj 2020. 18:26

Skakavac

Bas sad kad si spomenila anomaly.. Pitala sam danas svoju ginek o tome.. Ona ima dobar uzv.. Kaze svakih 4 tjedna radimo pregled ka sve kontrolira, sve je uredu.. Ako zelim na 3/4 D da mogu otic.. Nisam mislila na to ic Al mislila san da ce mi pricat o organima i tako.. Ona je danas kratko vaginalno pa preko trbuha duze.. Gledala je, rekla da je sve uredu.. Pa nez ni sama sta mislit.

Tesko je dati ti odgovor,mislim daje svaka od nas ovde radila ako gresim nek me neko ispravi.Jednostavno to je nesto sto mozes a ne moras da uradis.Tamo ti jednostavno gleda organ po organ da vidi da li se sve razvilo kako treba.Ako se ipak odlucis moras da pozuris jel se radi u odredjenim nedeljama ..Najbolje bi bilo zaista dase konsultujes sa svojom dr.jel iskreno pretpostavljam da svaka od nas ima svoj razlog ..Znam dati nisam mnogo sad pomogla sl to zaista moras sama dase odlucis .

Trancie
    06. Travanj 2020. 18:26

Svea super si prosla s kolicima, fin popust!!! 
    Kaktusice 🤣🤣🤣nasmijala si me s medom! 
    Ja sam svakakve neke stavljala vaginalete, ali nemam pojma , kolko ih cesto stavljam vise nemam simptoma od njih 🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣
    Dora a nadam se da je do sirenja to, ne bi bas da je nesto drugo!!!! Valjda ce sutra proc i stomak narast 🤣🤣🤣🤣🤣

• CurlySue
    06. Travanj 2020. 18:35

Skakavac, anomaly se obicno radi u 20 tt, ako tvoj gin ima dobar uzv i educiran je za to, on ti ga odradi u ordinaciji na pregledu, preko trbuha, ako ne, dobijes uputnicu za bolnicu i tamo ga obavis. Ako kazes da je duze gledala, moze bit da ga je sad odradila, no malo mi je glupo sto ti nista nije pricala jer se gleda organ po organ... Pogledaj u nalaz, mozda je pisala to sto je pregledavala... 😳😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.