Tea ja se također nadam da je to nešto privremeno. 🙈🙈🙈 Sretno na pregledu, nadam se da će sve biti ok i da ćete saznati spol ❤️💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sunce, osobno ne…al pretpostavljam da si dobila terapiju. Geonistin?
Evo rekao je doktor macmiror vaginalete. Je li opasna ta bakterija, zna li tko?
Evo i mene u klubu nespretnih 😎 sta da vam vise kazem nego da mi je negdje u pocetku mobitel u wc skoljku upao 🙈🙊 inace ga ne nosim nikad sa sobom u kupaonu,taj put sam nesto cekala i evo ti 😂 i proljevam stalno nesto 🙄
Drago mi je za preglede, nek se tako lijepo i nastavi 😊
Ja evo lezim i osluskujem opet
Skakavac pa nemoj ni ici od nas 😁🤗
Dora stvarno? Je li koristis menstrualne casice ili uloske? Kod mene je full obilno, tako da ja cesto prva 3 dana imam po dva nocna uloska 🤨 stvarno sam se sad odmorila od menge i molim Boga da to potraje i nakon poroda.
Zmya stigla mi je pink spavacica iz c&a i preslatka je, ali nekako velika, iako sam uzela S vel. Sad mi moze, al cu poslije poroda morati malo da je suzim.
Skakavac pa nemoj ni ici od nas 😁🤗
Dora stvarno? Je li koristis menstrualne casice ili uloske? Kod mene je full obilno, tako da ja cesto prva 3 dana imam po dva nocna uloska 🤨 stvarno sam se sad odmorila od menge i molim Boga da to potraje i nakon poroda.
Zmya stigla mi je pink spavacica iz c&a i preslatka je, ali nekako velika, iako sam uzela S vel. Sad mi moze, al cu poslije poroda morati malo da je suzim.
Tnx zeno sto si mi rekla, znaci meni ce L sasvim sigurno biti veliki. Pricekam jos malo da se obnove ponude za spavacice pa cu nesto skombinirat.
Menstrualne casice su zakon - sve s njima, na bajk, na trcanje, na plivanje, preporucam svima kasnije
Cestitke cure na dobrim pregledima 🥰
Sutra nas puno imas pregled, kao i svaki utorak 😁
Dora tu sam, virim 😁 nesto sam lijena danas za pisati. Nego ova tvoja mala, pisulja, samo pravi probleme 😂 uskoro ces i pelene koristiti, a tange uokviri za dugo sjecanje haha jbt ova trudnoca nas pravi pravo zenstvenim haha Ista sam ti 😰😱😂😂
Napokon o kojoj pokrajini Njemacke pises? U mojoj pokrajini (Hessen) nema muzeva na porodu, niti su posjete dozvoljene od 1.4.
Skakavac ja sam sa 19+5 osjetila bebu prvi put, ali ne mjehurice, vec pokrete, a isto mi je posteljica bila sprijeda. Od tog dana nije stao sa akrobacijama 😂
Baden-Württemberg, skroz sam zab napisati, a ono za hrv je za opće bolnice, ne za kbc i vece klinike, eto tako sam cula...
Daisy, Amneris cestitam, drago mi je da bebice lijepo rastu🥰meni je beba otpocetka naprednija za tjedan dana, prijateljici za 2tj i bome je rodila 10ak dana prije termina koji je određen prema transferu
💙
Bebac čestitam na okruglih 30! 🎉
Skakavac, Rio, Daisy čestitke na uspješnim pregledima! 🎊
Vrapčići, Tea žao mi je zbog mučnina, grozno mi je kad ih se samo sjetim, a kamoli da ih moram opet prolaziti..
Što se tiče "spretnosti", u posljednjih tjedan dana razbila sam dvije vazice i čašu. Sad sam rekla mami da mi više ne donosi narcise jer ih nemam u što staviti. 🙈😂
Rio držim fige da operacija dobro prođe. 😉
Ne sjećam se tko je danas spominjao ove setiće, slučajno sam naletjela, imate 30% popusta pa si škicnite. http://ibb.co/rxBSSDK
Zmya ne biti emo!! Vidi suncanog dana vani, obavila si endo, ceka te pregled, napunila si 31, doma ste napravili brdo posla, zbilja imas razloga bit pozitivica 🥰
Trancie znam kako ti je 🤭
Mimoza uloske one najvece s krilcima, omotam ih, budu ko trokut i bas se napravi onako udubljenje tocno ispod nje, sve upiju, a mijenjam cesto jer mi bas jako ide isto prva tri dana je klanje, onda predjem na manje 🙈 casicu mi preporucaju frendice, ali nisam ja od guranja iceg sto ne treba unutra, ne volim ni tampone, ovako sam s uloscima najmirnija..samo ih stvarno nikad vise ne bi stavila na obicne gace, jao koje god da sam probala to sve bude show, vjerovatno je i do navike, nosim tange od valjda 15e godine 😅
Jeli netko otvarao komplikacije u zadnje vrijeme da znam sto me ceka? Naime poslala sam mailom skenirano svom socijalnom ginekologu ono sto mi je preporucio privatni a to je otvaranje komplikacija i mirovanje.
Ako sam dobro shvatila:
1. Cekam doznake da mi posalje moj ginekolog
2. Doznake saljem knjigovodi na poslu
3. Knjigovoda ispunjava neki R1 obrazac
4. To sve saljem hzzo
?? Jesam li nesto krivo shvatila
Na komplikacijama cu biti 15 dana i onda me vec hvata otvaranje porodiljnog. Glava me boli, uopce ne kuzim sto onda od papira niti koga pitati.
Sortiraj odgovore
Najstariji