Dobar dan krafnice.
Necu listati zaostatke od subotnjeg jutra, pozdravljam vas i nadam se da ste mi sve dobro.
Mi smo se za vikend naradili, okrecili sobu i hodnik, prevrnuli stan, slagali robu, prava radna akcija.
Vratila se danas sa kontrole od endok, malo mi povecala dozu, a kod ginicke sam dobila termin za kontrolu u cetvrtak ujutro. Veselim se i iscekujem vjerujte mi vise nego ikada.
Rose, ne znam jesam tebi ostala duzna, dosao mi je danas ranije naruceni jastuk/dekica, benkica i tetrica od Ethereala - materijal je fenomenalan.
Ostalo cu jos malo staviti on hold.
<3
Pozdrav curke.
Cestitam na urednim pregledima i lijepim vijestima🥰
Vrapcic,ja imam osjecaj da se meni vracaju prva 4 mj koja su mi bila koma..isto tako vec dva dana osjecam lagane mucnine i cijeli vrijeme mi se bljucka..iskreno se nadam da je samo kratkotrajna faza🙈
Posto cijelu trudnocu vodim u Vinogr.zbog aih postupka, nisam znala hocu li imati pregled 9.og,ali rekli su da dodem tako da se ne odgada..morat cu se dobro opskrbiti maskicom,rukavicama i svime…
Mozda i konacno saznam spol do kraja haha jer je zasad 90 posto curka…ak ne budem na porodu saznala izgleda😂😂
Hahahaha jaooo citam za spol i bacim oko dolje na potpis 27+4, stvarno vas fino voza bebica 😆
Evo i mene s pregleda, od ovoliko akcije u zadnjih 15 dana neizlaženja me zabolila glava i baš sam koma umorna. Ali pregled je prošao super. Beba je narasla, ima 1450 g i već se okrenula glavicom dolje, pametnica❤️ Facicom se zalijepila za posteljicu pa opet nisam dobila dobre sličice, ali nema veze. Kaže doktor, ako nastavi ovako rasti da će sigurno imati najmanje 3,5 kg. Opet je po svim mjerama za 3-6 dana veća od tjedana.
Tlak 120/80, 6 kg sam u plusu, urin mi je bio po svim parametrima super, ali naočigled zamućen pa sam dobila Fosfomicin prašak da popijem jednokratno jer su dodatnim centrifugiranjem (ili šta već) vidjeli da su prisutne bakterijice i da očito ne pijem dovoljno vode. Doktor je rekao da taj Fosfomicin daje trudnicama normalno, a žena u ljekarni je rekla da se ne preporučuje u trudnoći i sad ne znam što bih. Je li koja od vas to pila? Čekam što će reći naša Fluffy iz glavnog apotekarskog stožera. I moram se natankavati vodom naravno. Sljedeći tjedan idem vaditi KKS, jetrene, željezo itd.
Bravo za dobar pregled😊😊
Zmya bas ste vrijedni bili!! 💪🏼💪🏼 super za nadolazeci pregled, bome si se nacekala ko zuti (pun intended s obzirom da si od tamo i dosla) 🙃 cestitam na 31! Samo jako i dalje!! 😘
Cure takav spisak sam i ja si prvo isprintala, a prijateljice koje su na srecu nedavno rodile po redu mi krizale... Nevjerojatno koliko tih stvari u todilistu netrebamo, a ni doma. Obavezno koga god imate sada friskog pitajte. Kod nas bebin pupak dira samo patronazna, a kad otpadne zove se nju za prvo kupanje. I tako ima tih fora ehh... 🙄
Amneris ovo je prekrasna vijest zbilja! Baš lijepo beba raste, samo neka se nastavi tako lijepo razvijati i bit će velika zdrava bebica 💞💞💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zmya bas ste vrijedni bili!! 💪🏼💪🏼 super za nadolazeci pregled, bome si se nacekala ko zuti (pun intended s obzirom da si od tamo i dosla) 🙃 cestitam na 31! Samo jako i dalje!! 😘
Puno sam mislila na svih vas saljem vam virtualni hug svima, malo sam emo
Pozdrav curke.
Cestitam na urednim pregledima i lijepim vijestima🥰
Vrapcic,ja imam osjecaj da se meni vracaju prva 4 mj koja su mi bila koma..isto tako vec dva dana osjecam lagane mucnine i cijeli vrijeme mi se bljucka..iskreno se nadam da je samo kratkotrajna faza🙈
Posto cijelu trudnocu vodim u Vinogr.zbog aih postupka, nisam znala hocu li imati pregled 9.og,ali rekli su da dodem tako da se ne odgada..morat cu se dobro opskrbiti maskicom,rukavicama i svime…
Mozda i konacno saznam spol do kraja haha jer je zasad 90 posto curka…ak ne budem na porodu saznala izgleda😂😂
Hahahaha jaooo citam za spol i bacim oko dolje na potpis 27+4, stvarno vas fino voza bebica 😆
Dora, hahahah totalno nas voza..i na famoznom 4 d uzv nista,noge prekrizene kao na plazi😂😂😂
Kad mi netko kaze kupuj univerzalno ja dobijem ospice hahaha
Salim se malo, bitno da je sve u redu, a za spol cemo lako😉
Anja🌸🌸
Kolacic bez brige, imas jos fore 😌 osjetim li, javljam 🤗
Dora4 istina, nazalost svasta se događa pa je covik zabrinut za sta triba i ne triba. Kad bude, osjetit cu. Samo neka je sve uredu 🤗
Mimoza Vidit cemo, nek se javi pa kad god bilo 💞
Cesto to zene pisu, ali veliko je olaksanje bit u grupi poput ove.. Nocas sam razmisljala kako cu se javit na ljetne bebe, sigurno ce mi neko znat nesto rec.. Sta bilo. Super je stvarno. Nemam drustvene mreze pa san svaki dan po vise puta ovde.. Super ste potpora, sve odreda. 😍😇
SkakavAc, anamaris i ostale cestitke na uspjesnim pregledima !!!!
Sve sam procitala i svasta sam mislila napisat ali nemam pojma - trudnicki mozak 🤣🤣🤣
Mene danas nesto na momente boli dole lijevo kao ispod maternice ( pretpostavljam da je to to sirenje ) pa odmaram i lezim! Nadam se da mi mala nece demolirat kucu! I mozda sam cak i bh kontrakciju osjetila sto nisam odavno, pa cu se primiriti! Kakve ste vi imale simptome ovih tjedana 🤷🏼♀️
Mala se stalno javlja pa sam mirna! A pregled tek za 2 tj 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji