Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    06. Travanj 2020. 18:04

Dora hahahahaha e predobro si to opisala. Bas imaju neki nostalgicni pogled u daljinu dok guraju prste sve dublje i dublje dole 😂😂 a ja obavezno uvijam kukovima, bjezeci unazad, al nema gdje 😂

yvette
    06. Travanj 2020. 18:05

Rose1

yvette

Jeli netko otvarao komplikacije u zadnje vrijeme da znam sto me ceka? Naime poslala sam mailom skenirano svom socijalnom ginekologu ono sto mi je preporucio privatni a to je otvaranje komplikacija i mirovanje.
    Ako sam dobro shvatila:
    1. Cekam doznake da mi posalje moj ginekolog
    2. Doznake saljem knjigovodi na poslu
    3. Knjigovoda ispunjava neki R1 obrazac
    4. To sve saljem hzzo

?? Jesam li nesto krivo shvatila

Na komplikacijama cu biti 15 dana i onda me vec hvata otvaranje porodiljnog. Glava me boli, uopce ne kuzim sto onda od papira niti koga pitati.

I treba ti kopija tekuceg i osobne, iako su mi na kraju kopiju osobne vratili pa im mozda to vise ne treba, ali tekuci obavezno

Na komplikacijama cu biti samo 15 dana, nakon sto ih uspijem otvoriti, kako se zatim otvara porodiljni? Kome se prvo javljam, ginekologu, poslodavcu ili hzzo. 

Rose1
    06. Travanj 2020. 18:06

Dora4

mimoza

Zmya bas jedna frendica stalno hvali casice, al ja sam ista kao dora, old school, samo ulosci. Pokusala s tamponom na moru i hodam kao da sam konja jahala cijelu noc. Nije to nekako za mene, samo jedna stvar moze unutra, eventualno jos vaginalete 😂 ostalo nista.

Hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Eventualno evo sad u trudnoci dopustam doktorske prste, hahah jaoo kad mi krenu one face radit kao da ce izrudarit biser iz skoljke, pogled prema stropu, blaga namrstenost kao da njima netko drzi jajca u sladoledu, a ne oni nama prste u pici, i vrlo intelektualno daleko zamisljeni pogled koji broji clanke i strucno osluskuje zidove vagine 😷 i onda vam se oci susretnu i on ispali broj clanaka 😅 awkwarddddd

Jao, umirem🤣😂🤣bas slikovito, zamisljam🤣🤣🤣ja jos nisam imala tu cast, ne zele pa ne zele🙊🙉🙈

💙

Mocho
    06. Travanj 2020. 18:06

Dora4

Mocho tebi su javili u subotu da ti stizw h&m u ponedjeljak?
    Ja sam se sve nadala da ce mi doc u utorak(sutra) jer si ti narucila cini mi se prosli ponedjeljak, a ja utorak, ali ni bu ni mu od njih..
    Ponovit cu se jer mi je samo Rose odgovorila da je jednako zbunjena kao i ja, dostavlja li women secret kod nas??

Yes, u petak su mi na Viber poslali da stize paket u ponedjeljak..Narucila sam 31.03 :) 

• LUX
    06. Travanj 2020. 18:09

Hej cure, da li se veliki anomaly radi na obicnom 2d uzv ili 3d/4d?

[link=https://lilypie.com][/link]

Mirtasiric1
    06. Travanj 2020. 18:09

yvette

Rose1

yvette

Jeli netko otvarao komplikacije u zadnje vrijeme da znam sto me ceka? Naime poslala sam mailom skenirano svom socijalnom ginekologu ono sto mi je preporucio privatni a to je otvaranje komplikacija i mirovanje.
    Ako sam dobro shvatila:
    4. To sve saljem hzzo

Na komplikacijama cu biti 15 dana i onda me vec hvata otvaranje porodiljnog. Glava me boli, uopce ne kuzim sto onda od papira niti koga pitati.

I treba ti kopija tekuceg i osobne, iako su mi na kraju kopiju osobne vratili pa im mozda to vise ne treba, ali tekuci obavezno

Na komplikacijama cu biti samo 15 dana, nakon sto ih uspijem otvoriti, kako se zatim otvara porodiljni? Kome se prvo javljam, ginekologu, poslodavcu ili hzzo.

Meni je na HZZO tražila i Ugovor o radu. Ginekolog ti daje onda dvije doznake. Jedna za koml. u tvom slučaku za travanj a drugu od početka datuma zs porodiljnji bez zaključenjs datuma

• indy34
    06. Travanj 2020. 18:10

Dora jel ti iko rekao da imas veliki talenat za pisanje .e Vedrana Rudan ako se tako zove bi ti pozavidjela na ovom opisu .😂😂😂znaci ne mogu vise moram ici da se presvucem a ti si kriva ..

Mirtasiric1
    06. Travanj 2020. 18:10

Ako je nešto krivo, slobodno ispravite 😉☺️

Rose1
    06. Travanj 2020. 18:11

yvette

Rose1

yvette

Ako sam dobro shvatila:
    4. To sve saljem hzzo

E to ne znam ni ja, jos nisam u toj fazi. Znat ce netko od cura

💙

mimoza
    06. Travanj 2020. 18:11

Rose je li nam to zavidis? Haha 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.