Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    06. Travanj 2020. 15:16

Vucica

Postala bih link ali ne mogu… Citam clanak razgovor s direktorom Rebra u Telegramu:
    “Dođe li trudnica u terminu, uzme joj se bris i testira na COVID-19. Ako je negativna, porađa se normalno, a ako je pozitivna, učinit će se carski rez. Testiranje traje pet-šest sati pa u slučaju da porođaj brzo napreduje pa se ne može čekati rezultat testiranja ili nema vremena za uzimanje brisa, tretirat će se kao da je pozitivna, dakle carski rez i uz zaštitnu opremu za zdravstveno osoblje”, kazao je dr. Zlopaša.

.

To sam i ja pročitala...

Dora4
    06. Travanj 2020. 15:36

Skakavac super za dobar pregled!! 🤩
    Anavo haahha ja sirota opet napaljena i citam muz je uzeo rebrasti i nije mi jasno sta?? Rebrasti kondomi? Omg psiho zesci 🤣😷🤕 
    Yvette drago mi je da tako brzo reagiraju i salju da se ne moras jos i oko toga sekirat i naganjat ih, meni je bas jutros stigao mail da ce mi paket(i) doc sutra izmedju 8 i 17h, to sto sam prosli utorak narucila autosjedalice! Ja se iskreno vise veselim onom sto sam narucila u cetvrtak jer su tamo vrece za spavanje, tetrice, dekice i svasta nesto..
    Pliz jel ima koja prijedlog sto da radim s tim sjedalicama kad dodju?? Nemam doma nista za dezinfekciju jer sam dok je bilo to najvece ludilo i kupovine dezinfekata ja bila u bolnici, a muz radio po cijele dane i ugl, tako da mi doma imamo iz ljekarne 2 minijaturne bocice nekog gela za ruke 😬 da otvorim sjedalice i stavim na balkon da stoje ako treba i tjedan dana il sto? 🙈🙈🙈🙈

• indy34
    06. Travanj 2020. 15:38

Moram da prokomentarisem ovaj clanak.Nazalost u danasnje vrjeme svasta pisu kao da ne postoji kontorola svega sto se pise vec eto sa nesto napisu .Od kako je poceo sav ovaj cirkus sa coronom svi tvrde sa se prenosi kapljicnim putem ??Zasto bi neko bez razloga radio carski rez onako uz put ???Mislim daje ovaj clanak totalna dezinformacija..Pranje robice ja sam gledala po netu ,trazila ,citala ,..Kad sam sve sabrala i oduzela odlucila sam robicu cu svakako da perem posebno ,omeksivac ne koristim ni za sebe necu ni za bebe.Koristicu duplo ispiranje jel moja trenutna masina nema beby program.Neko je pitao neke masine koje imaju beby program to je ustvari samo duplo ispiranje ..Naravno svako treba da radi kako misli daje najbolje za njega al morala sam da podjelim sa vama svoje misljenje .Sto se tice tih deterdzenata sto kao otklanjaju 99 %viruse i bakterije za mene je to samo marketing.Industrijske masine imaju samo taj program jel odredjene minute peru na visokoj temperaturi,a one masine koje mi imamo kuci to ne cine jel ne peru dovoljno dugo na toj visokoj temp.A u kucnoj varijanti to nije ni potrebno zato se ne zamarajte .Peglanje ???To ce sigurno svako da uradi sad dok se ne porodi dok sve opere i posle nema niko vremena za to jel kao sto neko rece beba to bljucne operes osusis obuces ponovo nakon sat vremena  opet ista situacija 😂 ..oprostite na duzini posta al morala sam da kazem sta imam .😘 opusteno cure uspjecemo sve 

Dora4
    06. Travanj 2020. 15:39

Yvette citam kako si se jucr masakrirala hranom, a onda vidim da je i danas bilo fino..pizza 🤤 neka si se lijepo pocastila, a kad dodje problem onda ces brinut, nemoj unaprijed, sad uzivaj u sitosti!!
    Mimoza di si danas, zeno draga?
    Zaraa ljubice, jesi se uspjela ista smirit?

Alisanazemlji
    06. Travanj 2020. 15:40

Dora, poslala sam ti mail vezano uz Hermanicu pa pliz kad stigneš, pročitaj 😘

Curka je ❤

• indy34
    06. Travanj 2020. 15:41

Dora4

Skakavac super za dobar pregled!! 🤩
    Anavo haahha ja sirota opet napaljena i citam muz je uzeo rebrasti i nije mi jasno sta?? Rebrasti kondomi? Omg psiho zesci 🤣😷🤕
    Yvette drago mi je da tako brzo reagiraju i salju da se ne moras jos i oko toga sekirat i naganjat ih, meni je bas jutros stigao mail da ce mi paket(i) doc sutra izmedju 8 i 17h, to sto sam prosli utorak narucila autosjedalice! Ja se iskreno vise veselim onom sto sam narucila u cetvrtak jer su tamo vrece za spavanje, tetrice, dekice i svasta nesto..
    Pliz jel ima koja prijedlog sto da radim s tim sjedalicama kad dodju?? Nemam doma nista za dezinfekciju jer sam dok je bilo to najvece ludilo i kupovine dezinfekata ja bila u bolnici, a muz radio po cijele dane i ugl, tako da mi doma imamo iz ljekarne 2 minijaturne bocice nekog gela za ruke 😬 da otvorim sjedalice i stavim na balkon da stoje ako treba i tjedan dana il sto? 🙈🙈🙈🙈

Sjedalice ostavi na balkon nek se izvjetre samo naravno nemoj direktno na sunce vjeruj to je dosta ..svakako preko svake sjedalice svako od nas ce da stavlja pelene nece direktno na sjedalicu da stavi bebu 

Dora4
    06. Travanj 2020. 15:43

Indy moja draga pozitivna!! Samo ti peri i peglaj sad, kad rodimo cemo se doc javit na forum samo da smo zive vjerovatno 😂😂 znam da ce bit totalno ludilo i kaos, al ja se toliko ludo radujem tim malim cudima da je to nenormalno! Buci buci guci muci mislim da cu poblentavit totalka i bit ona najdosadnija mater potpuno zaludjena i zaljubljena u svoju djecu, a klela sam se sama sebi da necu izgubit zdrav razum 😍

Skakavac
    06. Travanj 2020. 15:45

Fluffy, Dora4  😇💞🤗

Kolacic
    06. Travanj 2020. 15:49

Skakavac

Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic.

Drago mi je da je sve u redu. I meni je tako bila rekla.
    Vidim da si ti po tjednima tu nekako kao i ja, pa da te pitam...jel osjecas svoju bebu? Ja sam ju osjetila prosli tjedan, ali to je za sada jos stvarno rijetkost. I tako me sada strah od svega sto sam danas procitala. Znam da su cure ovdje pisale da prvorotkinje cesce osjecaju dijete nakon 20-21.tjedna, ali me zanima da li ti svojeg bebaca osjetis (cesto)?

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 15:51

Omg napišem sav tekst DVA puta i sve izbrišem debil.. 🤦‍♀️
    Ena da, nezamislivo je biti odvojen od bebice tako male. Ja mislim da bi ja od muke plakala.. 🤷‍♀️🙈
    I meni je ustajanje iz kreveta veći napor, a zamisli nas tamo u 9.mjesecu trudnoće 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Dora tako ni meni nikad ništa prije nije ispadalo, recimo mob mi ispada svaki dan po jednom barem,  a prije u cijelom životu mi ispao dva puta (ako i toliko puta...) 😂😐😳
    Pepilli baš si me nasmijala s ovim 😂😂😂
    Pčelica ja jučer razlila mlijeko po sebi i po tepihu 🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.