Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2020. 15:55

Članak o carskom rezu nije dezinformacija. Jučer sam uživo gledala javljanju stožera gdje je epidemiolog Vapak naglasio ovo za trudnice. 

06. Travanj 2020. 15:55

mrvičak

Članak o carskom rezu nije dezinformacija. Jučer sam uživo gledala javljanju stožera gdje je epidemiolog Vapak naglasio ovo za trudnice.

Capak*

• indy34
    06. Travanj 2020. 15:56

Dora4

Indy moja draga pozitivna!! Samo ti peri i peglaj sad, kad rodimo cemo se doc javit na forum samo da smo zive vjerovatno 😂😂 znam da ce bit totalno ludilo i kaos, al ja se toliko ludo radujem tim malim cudima da je to nenormalno! Buci buci guci muci mislim da cu poblentavit totalka i bit ona najdosadnija mater potpuno zaludjena i zaljubljena u svoju djecu, a klela sam se sama sebi da necu izgubit zdrav razum 😍

Ja sam sad vec pobudalila ,kazem ti pre nego se rode potrudicu se da sve operem i ispeglam posle sta dobiju mogu samo da kazu hvala 😂 .Ne znam sad vec sta cu od dragosti a posle .Pokusacemo sa vremena na vrjeme samo da obavjestimo cure da je sve ok.i daje sve normalno i da to tako mora da bude 😂😂😂.Iskreno radujem se svemu tome samo cu to da kazem samo se iskreno nadam da nece da placu u isto vrjeme sve ostalo cemo vec da izdrzimo 

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 15:56

Skakavac drago mi je da je sve ok! 👍👍👍
    Yvette joj baš si me nasmijala 😂 I meni su čepovi teža kategorija 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 15:57

Mrvičak znači ovo je istina za carski rez i koronu... 🙄

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 16:02

Curke meni se vratile mučnine blage, al budu nakon obroka i ujutro. Pa pojedem odmah ujutro dva dvopeka. I ne traju onako cijeli dan ko na početku. No mogu jesti za razliku od početka trudnoće bez ikakvih problema makar sve zrigala 😂😂😂 

Rose1
    06. Travanj 2020. 16:05

Vrapcic i meni ispada, neki dan tanjur razbila, jednostavno ispao iz ruke🙈🙉🙊
    Skakavac odlicno, cestitam🥳
    Mocho uh, bome si se navadila i nasetkala
    Mrvicak znaci istina, ma nadam se da ce ta korona cim prije zavrsiti🙏🙏🙏

💙

Fluffy
    06. Travanj 2020. 16:07

Indy, jucer su rekli da se primjetilo da se bebe zaraze od korona pozitivne majke ako su rodene vaginalnim putem. Carskim rezom korona ne prelazi s majke na dijete. 

Alisanazemlji
    06. Travanj 2020. 16:07

Carski rez i korona? Nisam upućena, može li koja ukratko to objasniti...
    Bok curke, nisam se javljala koji dan. 
    Eto, malo me potreslo ovo sa anchy, i sva sam nikakva ovih dana, ali nekako guram... :)

Nadam se da ste sve dobro i da jedva čekate da prođe ovaj neki nesretan period pa da dočekamo sretne i zdrave naše bebice ❤️🙏

Curka je ❤

• indy34
    06. Travanj 2020. 16:10

Fluffy

Indy, jucer su rekli da se primjetilo da se bebe zaraze od korona pozitivne majke ako su rodene vaginalnim putem. Carskim rezom korona ne prelazi s majke na dijete.

Uh nemam rjeci vise svaki dan neka nova teorija ,kad se sjetim na pocetku je receno mi nismo riziko grupa sad odjednom se samo sa nama bave .Nista mi ostajemo do kraja u samoizolaciji to je izgleda jedino sto mozemo da ucinimo za nas i nase bebe ..Mada se iskreno ja nadam da ima nade za nas jel imamo jos malo do termina pa se nadati dace uskoro da se smiri situacija ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.