Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mocho
    06. Travanj 2020. 13:33

Dobar dan krafnice! 🥯🧁🍫
    Evo ja dosla k sebi od vadenja krvi..Inace nisam na to osjetljiva, ali danas sam htjela sve odjednom napraviti (test senzibilizacine, tsh, kks, zeljezo, jetreni enzimi) pa su me ispikali u dvije ruke 6 bocica 🥵 Plus hodanje u bolnickom kompleksu u 3 razlicita labosa... kad sam sjela u autu muz je pitao jesam dobro, pogledam se a ono crni koluti ispod ociju 🤯

Stigao mi je HM paket! 🥰🥰 luftat cu ga dan, dva prije nego otvorim.. u meduvremenu imam punu kosaricu nekih ljetnih rompercica, majcica, haljinica koje nisu bile na stranici kad sam narucivala 🤩🤩🤩
    Lidl ce pricekati non-corona vrijeme :( 

Bolovi - Skakavac, mene je tako krenulo boliti kad mi je krenula upala zbog mioma. Ali razlika je sto se to pogorsavalo tijekom dana i bilo je jasno da nije prirodno. I na kraju dana je skoro pa pulsiralo. Ja vjerujem da je tebi taj ligament prije nego upala.. drzim fige i svakako reci dokotorici! 
    Pritisak - ja ne osjecam pritisak sam od sebe, ali me jako zaboli i prode ta bol kroz sve organe u mokracnom sustavu ako beba udari. Isto se moram drzati doljena trbuhu kod hodanja pa cak i kad udara u lezecem polozaju jer inace moram biti pognuta. Zato sto je prenisko beba to mi se dogada kod svakog hodanja duzeg od onog do wecea 😃 

Pepilli
    06. Travanj 2020. 13:38

Mrvičak, i ja isto patim od pritiska i bolnih?( prije jako neugodnih) BHica. Prehodam 100m ili sjedim dulje od 10-15 min. eto ti vraga... Bila sam s malom u kolicima danas ujutro do groblja zapalit lampuš za tetka( jer na pogreb ne smijemo), do groblja imamo 300 m, i mislia sam muža zvat da dođe autom jer me toliko stislo da sam jedva hodala... Dogurale smo doma a ja odma u krevet... Jučer me tako zatezalo  duž desne strane navečer, mislila sam  da ću poludit, al se vjerojatno ligament istezao.... 
    Pranje robice- njezino perem skupa, s becutan tekućim deteržentom.... Ne peglam . Baka bi me prijekim okom pogledala, al dal mi je sila? Ako se lijepo vešek prostre, i malo se samo rukama poravna pri slaganju , ko da je opeglano....
    OGTT- ja sam nakon onog užasa od glukoze morala mrdnut sendvič sa šunkom u ovitku i tonom sira, cijeli dan sam prijekim okom gledala sve slatko( osim voća) ... Moje iskustvo- što  se kasnije u trudnoći radi to je teže za podnijet( u 2. tj 1 uspješnoj trudnoći sam OGTT radila sa 20 i sa 26 tj, sad tek sa 30 tj.) Nebo i zemlja drage moje!

Satničarki prijavljujem pregled u srijedu ( ovu) , mora doktor pomnije pratiti plodnu vodu i dužinu cxa... Ajde pa je za ambulantu nabavljen i CTG pa neću morati u bolnicu još jedno vrijeme( ako bude sve regularno)

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    06. Travanj 2020. 13:43

Uh, taj pritisak je meni kako koji dan. Moram priznat da mi je postalo jako tesko sjedit na stolici, toga se iz prve trudnoce ne sjecam. I pranje kose. Mama mia, mislila sam jucer da cu umrijet onako nagnuta nad kadu. Morat cu neki drugi nacin pranja smislit 😕
    Drago mi je da su svi uspjesno obavili preglede i nadam se da ce bit dobri rezultati svima 😊

dana130
    06. Travanj 2020. 13:46

Anavo, hvala 😘
    Da, slazu se, osim privatnika, on bi da dolazim svaka 3-4 tjedna pa da pratimo, na pocetku me i isplasio da sam odavno trebala piti, no dobro. Drugi su mi rekli da se ne usporedujem s trudnicama konima je tsh skocio u trudnoci  i ja kojanimam subklinicku autoimunu hipotireozu, ali eto zadnji put mi bilo 2.3 pa sam bila sretna i ocekivala da ce i oststi.
    I ja sam na euth. 50
    Dora, javljam se endokrin. Trebala s sutra kod nje nanpregled, ali su odgodili. Poslat cu joj mail. Jesam na euthyroxu 50 sam. Prvo je bilo 25 pa se nije nsita mjenjalo pa su povecali na 50
    Rio,super za pregled, oliver bas lijepo raste 🥰
    Rose pretpostavljam da mozda i nece, poslat cu mail pa cu bit valjda oametnija

Baby girl 💜

ena0206
    06. Travanj 2020. 13:46

Cestitke na punim tjednima curke. 😍😍 
    Moj bebac isto reagira na glazbu. 
    Kaktusice imamo isti ukus za glazbu. Takodjer vec i prije trudnoce slusam klasicnu glazbu, pogotovo na fakultet dok sam isla, jojj opusta mi cijeli mozak.. Chopina obozavam, Spring waltz, ooo Boze mogla bi danima slusat. 
    Queen ajmeee, Bohemian Rhapsody.. 👌👌 Bebac luduje na nju.. 

Vucica
    06. Travanj 2020. 13:49

Postala bih link ali ne mogu... Citam clanak razgovor s direktorom Rebra u Telegramu:
    “Dođe li trudnica u terminu, uzme joj se bris i testira na COVID-19. Ako je negativna, porađa se normalno, a ako je pozitivna, učinit će se carski rez. Testiranje traje pet-šest sati pa u slučaju da porođaj brzo napreduje pa se ne može čekati rezultat testiranja ili nema vremena za uzimanje brisa, tretirat će se kao da je pozitivna, dakle carski rez i uz zaštitnu opremu za zdravstveno osoblje”, kazao je dr. Zlopaša.

Vucica
    06. Travanj 2020. 13:51

Jel to moguce? Da ce potencijalno zdrave zene s brzim porodom slati na carski? Mozda panicarim ili sam krivo shvatila ali bas mi nije zvucalo dobro... 

Trudy
    06. Travanj 2020. 13:57

Vucica

Jel to moguce? Da ce potencijalno zdrave zene s brzim porodom slati na carski? Mozda panicarim ili sam krivo shvatila ali bas mi nije zvucalo dobro…

Citam sad i ja. Odlicna odluka 🙄

Rose1
    06. Travanj 2020. 13:57

Vucica

Jel to moguce? Da ce potencijalno zdrave zene s brzim porodom slati na carski? Mozda panicarim ili sam krivo shvatila ali bas mi nije zvucalo dobro…

https://ibb.co/HhkJYtx

💙

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 14:00

Rose pa voljeti će beba papati 💖💖💖
    Vučica pretpostavljam da je to zato što se tako i beba može zaraziti vaginalnim porodom. Pa se onda u tom slučaju (NEDAJ BOŽE NIKOME) odmah beba odvaja od majke fizički. To sam nešto čitala. No ja se zbilja nadam da će se sve unormaliti kada mi budemo trebale rađati. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.