Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    06. Travanj 2020. 14:06

svea

Mislim da je to u slučaju da postoje simptomi korone ili je osoba u samoizolaciji/izolaciji…

Moguce, ali tako ne pise u clanku, sad sam citala

💙

Vucica
    06. Travanj 2020. 14:07

Ne znam clanak je onak malo nejasan nadam se da ce razjasnit a i novinari napusu to sve samo da se klika na clanke... Ja isto odmah skocila... 

Rose1
    06. Travanj 2020. 14:11

Vucica

Ne znam clanak je onak malo nejasan nadam se da ce razjasnit a i novinari napusu to sve samo da se klika na clanke… Ja isto odmah skocila…

Da, novinari izvuku iz konteksta i napusu

💙

• Bebac24
    06. Travanj 2020. 14:23

Trudy

Uh, taj pritisak je meni kako koji dan. Moram priznat da mi je postalo jako tesko sjedit na stolici, toga se iz prve trudnoce ne sjecam. I pranje kose. Mama mia, mislila sam jucer da cu umrijet onako nagnuta nad kadu. Morat cu neki drugi nacin pranja smislit 😕
    Drago mi je da su svi uspjesno obavili preglede i nadam se da ce bit dobri rezultati svima 😊

Ja uopce ne sjedim vec mj dana osim kad idem za stol jest i to potrpam i bjezim na kauc. Tu budem u polulezecem malo bok malo leda.
    Kosaaa.. Prosli petak mi je muz oprao i odonda nisam. Od ovog petka govorim danas cemo ali bas se ne osjecam. Uhhh najrade bi se na nulericu oaiaala da mogu sama prati

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 14:23

Curke jel vama sve ispada iz ruku? Jeste li nespretne? Ja sam inače izuzetno okretna i spretna, a sad mi sve ispada iz ruku, neću ni komentirati kako sam usporena.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    06. Travanj 2020. 14:24

Ajme ne mogu ni zamislit scenu kad si 25 dana odvojen od bebe u slucaju zaraze.. 

ena0206
    06. Travanj 2020. 14:26

Vrapčić123

Curke jel vama sve ispada iz ruku? Jeste li nespretne? Ja sam inače izuzetno okretna i spretna, a sad mi sve ispada iz ruku, neću ni komentirati kako sam usporena.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Evo me ✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼 ta sam... Sama sebi na zivce idem koliko sam spora i troma.. Naviknuta sam da sam okretna i brzs kad nesto obavljam.
    Sad mi je i ustajanje s kreveta izazov.. 

Pepilli
    06. Travanj 2020. 14:26

Vrapčić123

Nemoj mi spominjati, evo sa toddlericom mećem oblike u kotačić i ispadaju mi, a dete mi se smije, ima više koordinacije od mene....
    Danas smo uspjele porezati noktiće, zadnjih dana je jaaaako na to osjetljiva, sve nešto ne da i ne da, Male pobjede se računaju 

Sreća mamina

Dobrodošao

Dora4
    06. Travanj 2020. 14:45

Mocho 🤕 svaka cast zeno, ja sam bila mortus ono u bolnici kad su mi vadili 8 epruveta jedno jutro, a bila sam relacija krevet-ambulanta par soba dalje 😓 da mi je netko reko da odem prosetat 10m mislim da bi se srusila..odmaraj i ako imas popij soka od cikle da bar malo dignes nazad tu sirotu krv 😱 
    Vrapcic da i uzasno mi to ide na zivce jer ne znam jel mi nesto palo iz ruku zadnjih 20godina 🙄 mozda nam je to trening zivaca kad dodju klinci pa budu nespretni da se sjetimo sad trudnoce i da nismo ni mi savrsene 😄

Dora4
    06. Travanj 2020. 14:46

Dana nadam se da ce ti eventualno prilagodit jos malo terapiju i to je to 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.