Mislim da je to u slučaju da postoje simptomi korone ili je osoba u samoizolaciji/izolaciji…
Moguce, ali tako ne pise u clanku, sad sam citala
💙
Ne znam clanak je onak malo nejasan nadam se da ce razjasnit a i novinari napusu to sve samo da se klika na clanke... Ja isto odmah skocila...
Ne znam clanak je onak malo nejasan nadam se da ce razjasnit a i novinari napusu to sve samo da se klika na clanke… Ja isto odmah skocila…
Da, novinari izvuku iz konteksta i napusu
💙
Uh, taj pritisak je meni kako koji dan. Moram priznat da mi je postalo jako tesko sjedit na stolici, toga se iz prve trudnoce ne sjecam. I pranje kose. Mama mia, mislila sam jucer da cu umrijet onako nagnuta nad kadu. Morat cu neki drugi nacin pranja smislit 😕
Drago mi je da su svi uspjesno obavili preglede i nadam se da ce bit dobri rezultati svima 😊
Ja uopce ne sjedim vec mj dana osim kad idem za stol jest i to potrpam i bjezim na kauc. Tu budem u polulezecem malo bok malo leda.
Kosaaa.. Prosli petak mi je muz oprao i odonda nisam. Od ovog petka govorim danas cemo ali bas se ne osjecam. Uhhh najrade bi se na nulericu oaiaala da mogu sama prati
Curke jel vama sve ispada iz ruku? Jeste li nespretne? Ja sam inače izuzetno okretna i spretna, a sad mi sve ispada iz ruku, neću ni komentirati kako sam usporena.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajme ne mogu ni zamislit scenu kad si 25 dana odvojen od bebe u slucaju zaraze..
Curke jel vama sve ispada iz ruku? Jeste li nespretne? Ja sam inače izuzetno okretna i spretna, a sad mi sve ispada iz ruku, neću ni komentirati kako sam usporena.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Evo me ✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼 ta sam... Sama sebi na zivce idem koliko sam spora i troma.. Naviknuta sam da sam okretna i brzs kad nesto obavljam.
Sad mi je i ustajanje s kreveta izazov..
Nemoj mi spominjati, evo sa toddlericom mećem oblike u kotačić i ispadaju mi, a dete mi se smije, ima više koordinacije od mene....
Danas smo uspjele porezati noktiće, zadnjih dana je jaaaako na to osjetljiva, sve nešto ne da i ne da, Male pobjede se računaju
Sreća mamina
Dobrodošao
Mocho 🤕 svaka cast zeno, ja sam bila mortus ono u bolnici kad su mi vadili 8 epruveta jedno jutro, a bila sam relacija krevet-ambulanta par soba dalje 😓 da mi je netko reko da odem prosetat 10m mislim da bi se srusila..odmaraj i ako imas popij soka od cikle da bar malo dignes nazad tu sirotu krv 😱
Vrapcic da i uzasno mi to ide na zivce jer ne znam jel mi nesto palo iz ruku zadnjih 20godina 🙄 mozda nam je to trening zivaca kad dodju klinci pa budu nespretni da se sjetimo sad trudnoce i da nismo ni mi savrsene 😄
Dana nadam se da ce ti eventualno prilagodit jos malo terapiju i to je to 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji