Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    06. Travanj 2020. 11:19

Za izlazak iz rodilista mi nije trebalo nista nist robe za mene, robe za bebu, jaja, pelena za bebu.
    Peglanje robe/tetra pelena- apsolutno nepotreban posao. Ako se roba pere na 60 ubiju se bakterije, nema potreba za peglanjem. Nisam luda da peglat robu koju nosi par sati pa moram presvlacit zbog bljuckanja, kakanja, piskenja.. imam dovoljno posla i bez peglanja

Trudy
    06. Travanj 2020. 11:22

Bebac i ostali cestitke na punim tjednima 🥳
    Ok,ako nitko ne moze nista sad donjet, onda uzet jos jaje i robu za izlazak. Al nepotrebno mi je trpat u tu torbu ne znam koliko stvari. Ja skoro nisam ni otvorila torbu prvi put. Znaci koristila sam od svega- uloske, gacice, toaletni papir i maramice, vodu, cetkicu i kalodont, cetku i gumicu za kosu, slape. Tusirat se nisam smjela, spavacica mi je njihova bila dobra. I to je to 😊

• anav05
    06. Travanj 2020. 11:43

CurlySue

Dana 🤩 hvala 🙃
    Skakavac, moze biti do sirenja ligamenata zbog rasta maternice, a moze biti i neka upala. Svakako naglasi doktoru danas na pregledu pa ce vidjet sta je u, pitanju i u skladu s tim te savjetovat. Postoje bolovi koji su nazalost normalni i bit ce sve prisutniji kroz kasnije tjedne, no postoje i oni koje ne treba umanjivati vec rijesiti terapijom. Zelim ti da je ovo prvo 😉
    Moja crtica iz Lidla, DANAS! Dakle, dolazim u 8.15 nadobudno, redina pred ducanom, do iza ducana! Iza! 🤦🏼‍♀️ Udem unutra nakon nesto vremena, dolazim do dijela s robom, a ono svih velicina u izobilju, S po jedna od svakog artikla… Babe se grabaju, trudnice pokusavaju doc na red… Zatim dio s robicom za bebe… Jedna pidzamica vel 56 za deckice… JEDNA! Bodija nema, rucnika nema, hlacica nema… Ajd pogled padne na robicu za curice, ima par bodija… Babe se i dalje grabaju… Velicina grudnjaka najveca 85B na cem sam sad i lagano je knap 😒… Dakle, uspjela sam nac troje tajica, 2 haljinice i jedan paket gacica 😐 za opce uvjete u 8.30 u ponedjeljak skroz nelose 😂🙈 #ajmemajkostajeovo

Meni se muž vratio s čipsom, kaže ta roba dječja ne postoji😅😂😂

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 11:43

Curke ovo je fascinantno, 4.dan za redom puštamo istu skladbu od Mozarta i svaki put reagira na nju. Kad pustimo druge miruje, a na ovu uvijek reagira, pa to mi je nekad nevjerojatno zbilja kak već sad reagiraju tako ❤️💞💖 Je li tako s vašim bebama? Da reagiraju na nešto? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    06. Travanj 2020. 11:47

Beata hvala ti, probat cu ovo sto si napisala i pogledati video, skrinsotala sam si tvoju poruku.
    Kaktusice, i dalje boli, manje nego jucer, ali moram paziti na doslovce svaki pokret. Kako si ti danas, jel prosla zgaravica? Mene je isto ulovila sinoc i jos ne prestaje.
    Hahahaha, ja isto prvi put cujem da su mede robica. Napravila bi isto sto i ti 😂
    Dana hvala ti, ovo je od svake pomoci.
    Mrvicak, kada ce biti nalazi?
    Vrapcic, moja reagira samo na slatkise 🙈

• anav05
    06. Travanj 2020. 11:50

Trudy

Za izlazak iz rodilista mi nije trebalo nista nist robe za mene, robe za bebu, jaja, pelena za bebu.
    Peglanje robe/tetra pelena- apsolutno nepotreban posao. Ako se roba pere na 60 ubiju se bakterije, nema potreba za peglanjem. Nisam luda da peglat robu koju nosi par sati pa moram presvlacit zbog bljuckanja, kakanja, piskenja.. imam dovoljno posla i bez peglanja

Hvala Bogu da je netko kao ja.
    Apsolutno svi me blijedo gledaju kad iznesem tu svoju teoriju.
    "Neee,morš peglati, nista ne moze ubiti bakterije kao pegla!"
    Hvala ti🥰🥰

Vucica
    06. Travanj 2020. 11:52

Cure hvala na objasnjenjima 🤣🤣 ja se upravo vratila iz Lidla i onda da koristim novu terminologiju kupila 2 para rompera (nadam se da su to pidzamice) razlicitih brojeva i majicicu :) sve je preslatko I mekano 😊 banane i majmuncici 😁
    Trudy potpisujem za 60 stupnjeva i peglanje, ne peglam nista sto mogu izbjec 😁

• Bebac24
    06. Travanj 2020. 11:52

Trudy

dana130

BEBAKozmetika, higijena i ostali pribor

Blazinice za bebe od svih koje sam probala najbolje su mi babylove iz dma i vecini oko mene

Toplomjer nisam nikad voljela gurat u guzu, tako da ja sam ili za obicni toplomjer/digitalni kojim se mjeri pod pazuhom ili onaj kojim se na celu mjeri
    Vatice okrugle? Ne znam sta bi s tim radila…
    40-50 tetra pelena?? Nepotrebno ako ih ne mislite koristit bas kao pelene. Za pod glavu/bljuckanje je dovoljno (i previse) 10 tetra pelena. Ja sam imala 8, bilo mi je dosta i jos 30 obicnih jer sam to koristila umjesto jednokratnih pelena.
    Torba za previjanje- preporucujem ruksak. Vecina oko mene i ja smo uzeli s ebaya land mommy and baby bag, ali ima tih super ruksaka za kupit i u bubamari i slicnima
    2 nepropusne plahte- jer ako jednu popiski ili nesto da imate drugu odmah za promijeni

Da tetra je to puuuuno previse. 10 max.
    Za vate, ja sam koristila i sad sam si nakupovala par paketa iz dm ne okrugle nego kockaste. Sa tim i vodom sam uvijek brisala kod mjenjanja pelena. Nikad vlaznima. Bas ako smo negdje bili. 

Vrapčić123
    06. Travanj 2020. 11:54

Leonie neka, neka bitno da se javi na nešto 💕💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    06. Travanj 2020. 11:55

Mare samo ti miruj, odmaraj i bit ce sve superrr

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.