Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    06. Travanj 2020. 11:55

Cure ako imate mogucnost ova robica iz lidl se pokazala kao najkvalitetnija.Cak i ove polovne stvari sto sam dobila izglada jako ocuvano sve sto je iz lidl.Kod nas je bila ta robica jos pre oko mjesec dana pa sam ja kupila par body i tetra pelene jel su bas bile povoljne a velike i iskreno ja ih imam samo 15 komada .Smatram dace to da bude dovoljno jel necu da ih koristim za presvlacenje,ne znam dal bi se snasla jos da ih koristim za presvlacenje sa 2 bebice .Hvala .Ne znam dal je i kod vas tako pakovanje bila su 2 body skupa pa sam ja samo kupila pi 2 razlicite boje pa je ispalo kao par ..Al oni bas cesto imaju te beby stvari i sigurna sam dok sw mi sve porodimo bice jos jednom u ponudi ..Nadam se da ce svaka bar nesto da pronadje za sebe 

• CurlySue
    06. Travanj 2020. 11:55

anav05

CurlySue

Dana 🤩 hvala 🙃
    Skakavac, moze biti do sirenja ligamenata zbog rasta maternice, a moze biti i neka upala. Svakako naglasi doktoru danas na pregledu pa ce vidjet sta je u, pitanju i u skladu s tim te savjetovat. Postoje bolovi koji su nazalost normalni i bit ce sve prisutniji kroz kasnije tjedne, no postoje i oni koje ne treba umanjivati vec rijesiti terapijom. Zelim ti da je ovo prvo 😉
    Moja crtica iz Lidla, DANAS! Dakle, dolazim u 8.15 nadobudno, redina pred ducanom, do iza ducana! Iza! 🤦🏼‍♀️ Udem unutra nakon nesto vremena, dolazim do dijela s robom, a ono svih velicina u izobilju, S po jedna od svakog artikla… Babe se grabaju, trudnice pokusavaju doc na red… Zatim dio s robicom za bebe… Jedna pidzamica vel 56 za deckice… JEDNA! Bodija nema, rucnika nema, hlacica nema… Ajd pogled padne na robicu za curice, ima par bodija… Babe se i dalje grabaju… Velicina grudnjaka najveca 85B na cem sam sad i lagano je knap 😒… Dakle, uspjela sam nac troje tajica, 2 haljinice i jedan paket gacica 😐 za opce uvjete u 8.30 u ponedjeljak skroz nelose 😂🙈 #ajmemajkostajeovo

Meni se muž vratio s čipsom, kaže ta roba dječja ne postoji😅😂😂

Hahahaha sto sam se nasmijala sad 😂 pametan covjek 😂

Vucica
    06. Travanj 2020. 11:56

anav05

Trudy

Za izlazak iz rodilista mi nije trebalo nista nist robe za mene, robe za bebu, jaja, pelena za bebu.
    Peglanje robe/tetra pelena- apsolutno nepotreban posao. Ako se roba pere na 60 ubiju se bakterije, nema potreba za peglanjem. Nisam luda da peglat robu koju nosi par sati pa moram presvlacit zbog bljuckanja, kakanja, piskenja.. imam dovoljno posla i bez peglanja

Hvala Bogu da je netko kao ja.
    Apsolutno svi me blijedo gledaju kad iznesem tu svoju teoriju.
    "Neee,morš peglati, nista ne moze ubiti bakterije kao pegla!"
    Hvala ti🥰🥰

Jucer mi doletila neka reklama na fb za rucnike i citam komentare svi sve peru na 95 stupnjeva pa u susilicu pa pod peglu, ni slucajno 2 puta se obrisat u isti rucnik 😅 I da ne zaboravim uz deterdjent se stavlja i nekakav dezinficijens iz ljekarne... 

MissyR
    06. Travanj 2020. 12:03

Hello curke, cestitke na velikim okruglim tjednima 🥰🥰
    Evo bila sam na OGTT jutros i to u bolnici iako me bilo strah zbog korone i toga stvarno same pohvale izvadis krv i odmah ides vani jako su oprezni sto mi se svidalo..ja sam sjedila u autu i vratis se pa ponovo nema zadrzavanja nije bilo nikog unutra osim mene 😊 tekucinu sam popila bez beda jer sam krepivala od gladi 😆😆 ...nakon 3 vadenja mi se mrvicu privrtilo nista strasno kao naglo dizanje iz kreveta i tjt malo sjela pojela sendvic i proslo..sve u svemu zadovoljna ☺ samo da jos rezultati budu dobri i to je to 😊😊

url=https://lilypie.com]

kaktusica
    06. Travanj 2020. 12:11

Leonie meni ti ovo super dodje kad me bole ledja https://ibb.co/9GFQ36h 
    Vrapcic jao divno mi je to cuti da malecka reagira na Mozarta 🥰 Ja sam mracnjak po pitanju klasike pa pustam Beethovena, Chopina, Barbera, Brahmsa... Dosta se slusa klasika kod nas, i mali mora radi skole a i ja zasviram nekad kad mi dodje gust. Inace pustam na slusalice malenoj Queen,  Depeche Mode, Dire Straits 😁 

• CurlySue
    06. Travanj 2020. 12:12

Vucica

anav05

Trudy

Za izlazak iz rodilista mi nije trebalo nista nist robe za mene, robe za bebu, jaja, pelena za bebu.
    Peglanje robe/tetra pelena- apsolutno nepotreban posao. Ako se roba pere na 60 ubiju se bakterije, nema potreba za peglanjem. Nisam luda da peglat robu koju nosi par sati pa moram presvlacit zbog bljuckanja, kakanja, piskenja.. imam dovoljno posla i bez peglanja

Hvala Bogu da je netko kao ja.
    Apsolutno svi me blijedo gledaju kad iznesem tu svoju teoriju.
    "Neee,morš peglati, nista ne moze ubiti bakterije kao pegla!"
    Hvala ti🥰🥰

Jucer mi doletila neka reklama na fb za rucnike i citam komentare svi sve peru na 95 stupnjeva pa u susilicu pa pod peglu, ni slucajno 2 puta se obrisat u isti rucnik 😅 I da ne zaboravim uz deterdjent se stavlja i nekakav dezinficijens iz ljekarne…

Ja se sad nasmijala na newsletter s ringeraja... Svaki tjedan mi javi sta se dogada u tom tjednu i pod secercice pise smijem uzeti jednu poslasticu ako ce mi to biti jedini prekrsaj u ovom mjesecu 😂😂😂😂😂😂🙈 da mi je znat koja to trudnica pojede nesto slatko jednom mjesecno 😂😂😂 pametno kaze moja med. sestra... Nemoj pretjerivat, kad te ulovi zelja, umjesto 2 cokolade pojedi jednu 😂😂😂 pametna zena, a ne tamo neki web portal 😂😂😂😂

06. Travanj 2020. 12:13

Cure, moram vam se pozaliti. Nocas sam bila na hitnoj, ali ne zbog trudnoce nego zbog zuba. Izgleda da mi se zubi raspadaju zbog trudnoce 🥳 I dalje me boli, sad trazim nekakve privatne ambulante po Zagrebu i nagovaram nekog da me primi. Ako se sjecate pisala sam da je moja zubarica izvan Zg, mislila sam da mi moze izdati propusnicu, ali ne moze- to rade samo lijecnici opce prakse. Da znate ako slucajno kojoj zatreba! Uglavnom lupocet je slatka voda za ove bolove, nocas sam plakala kad su kopali po zubu od bolova, i tako.. 
    Drzite mi fige da prezivim ovo sve, bas se potrefila korona, trudnoca i zubobolja. 😰 
    Poslijepodne idem na pregled ginekologici tako da se nadam barem vidjeti svoju bebili, da me utjesi malo ♥️ 

Skakavac
    06. Travanj 2020. 12:19

Vrapčić123 a da, citam svakodnevno sve sta se ovde pise ali san se pripala.. Evo i sada jos uvik osjetim tupo, ne boli ali je nelagoda. Blazeni pregled koji je bas danas potrefija
    Kolačić javim se ja cim dodem doma.. Straj me svega, sta da kazen. U pet minuta se izmini panika i molitva. Bas san se pripala jer mi nikada dosada nije bilo ko sinoc.. A beba mi se jos nije javljala. Bit cu pametnija kad doden s pregleda. 🙄
    Kaktusica pijem ko blesava.. Hvala ti. Nadan se da ce bit sve ok. Ko sta san gori napisala, da se beba javila dosada nekkao se covik smiri. Ovako ne znas nista.. Bogu u ruke. Javim se 😌

m_maaree
    06. Travanj 2020. 12:20

kaktusica

Cure koje koriste vaginalete , znaci dobila sam Geonistin posto pijem Amoksicilin, svaku vecer moram staviti po jednu. Pijem vec 6 dana antibiotik ali nisam primjetila da imam gljivice, oba ginekologa su rekla da onavezno stavljam nakon 5.dana vaginalete. Jucer stavila prvi put, jutros bas nekakav bljak osjecaj, kao da.pecka unutra, jel i vama tako bude? Da ne govorim kako sam ju stavila, jedva 😫

Dora od jutros neka krvi,ali ima smedjeg iscjetka dosta.. Cisti se jos..
    Kaktusice i ja sinoc prvu stavila,iste te koristim.. Nije me peckalo,ali jedva sam stavila 🙈🙈 Bas je nekakva fuj nezgodna 🤪🤣

Skakavac
    06. Travanj 2020. 12:21

E da Lidl.. U Splitu. Dosla sam u 11, onako nadobudna 😂 zateknem par grudnjaka manjih veličina, mozda desetak haljinica i to tri u L veličini pa san se odlucila za dvi. S druge strane, trudnička majice, dvi u pakiranju. Tako da to je to sta san uzela. Mahnito se to pokupuje. Ja san racunala ka corona je, nece se rasprodat odma. Kad ono sipak 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.