Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    04. Travanj 2020. 10:31

Ancy neopisivo mi je žao, drži se 😔

• BackInBlack
    04. Travanj 2020. 10:34

Ancy uistinu mi je zao 

38+6

mimoza
    04. Travanj 2020. 10:34

Ancy draga, imala sam neki los predosjecaj, cim se nisi tako dugo javljala. Moja sucut 😢❤️
    Neka vam Bog da snage da nastavite dalje, vas andjeo ce vas cuvati. 

Mocho
    04. Travanj 2020. 10:36

Ancy draga, jako mi je zao da se to dogodilo..Nazalost, imala sam takav slucaj u krugu prijateljica..Sve sto ti mogu poruciti je da se okruzis bliskim ljudima, da se ne osjecas odgovornom ni pod koju cijenu i da odzalujes... 🥺 

Rose1
    04. Travanj 2020. 10:37

Ancy draga, stvarno mi je iskreno jako zao...neopisiv šok i tuga...jednostavno ne nalazim prave rijeci, zapravo pravih rijeci ni nema...drz se koliko mozes🙏

💙

Mokvica
    04. Travanj 2020. 10:38

Ancy strašno mi je žao. Znam da sad nikakve riječi utjehe neće ublažiti tvoju tugu i bol.. Drži se!

zmya
    04. Travanj 2020. 10:39

Ancy zao mi je jako. Stresla sam se suze na oci i meni i muzu, znam da smo u dva dana bile. Nemam rijeci kojima te mogu utjesiti, drzi mi se, na neke stvari nazalost ne mozemo utjecati, zelim ti da budes snazna i hrabra u vremenu koji slijedi. 
    Uzasno me ovo sad scimalo, ovo je drugi slucaj koji znam u ovom tjednu trudnoce. Nije utjeha ali cura je ra vec nakon 4mj ponovno ostala trudna i sad je na pola..
    Ja se moram ovih dana malo zaokupiti necim, strasno me ovo rastreslo, cure moje javit cu se, budite zahvalne svaki dan, iako svi suosjecamo, moramo se pokusati koncentrirati na nesto pozitivnije.
    Odustala sam od ikakvih daljnjih kupovina jos neko vrijeme.
    Pusa svima. 

ena0206
    04. Travanj 2020. 10:39

Ancy 😭😭😭😭😭😭 tako sam te cekala da se javis. Ne mogu vjerovat da se to dogodilo. Pod šokom sam.. Ne vjerujem. Pa zaštooooo, zaštooooo?
    Ajme.. Strasno.. Ne mogu uopce ni napisat nista normalno jer sam toliko sad slomljena od te informacije. Bile smo samo dan razlike. 😭😭😭😭😭
    Draga, drzi se. Pronađite snagu za dalje.. Ne mogu vjerovat. Evo. Ne znam. Koje rijeci da napisem. 

• Bebac24
    04. Travanj 2020. 10:40

Mocho

Ancy draga, jako mi je zao da se to dogodilo..Nazalost, imala sam takav slucaj u krugu prijateljica..Sve sto ti mogu poruciti je da se okruzis bliskim ljudima, da se ne osjecas odgovornom ni pod koju cijenu i da odzalujes… 🥺

I ja kako ulazim u taj 30tt sve cesce se sjetim muzeve sestricne koja je mj dana prije poroda prosla isto to 😭😭😭

mimoza
    04. Travanj 2020. 10:40

Indy sretno na pregledu.
    Kaktusica hvala Bogu da je sve ok. Malo si se iscimala, al za dobre nalaze je sve oprosteno. Cuvaj se 😊
    Mi taman kad se na grupi opustimo i kad sve krene nekim dobrim tokom i dobrim vijestima, opet uslijedi neki sok. Prvo Tiki i njen deckic, pa sad i Ancy. Stvarno nam Bog salje mnogo iskusenja i to tamo gdje jednu majku najvise boli. Samo zelim reci curama koje su u tim tjednuma, a sve smo nekako blizu, da ne stvaraju sebi sad ogroman pritisak i stres zbog straha i ovog nemilog dogadjaja. To se tako moralo desiti i zaista treba reagovati na svaku sitnicu. Drzite se, iako znam da nam je ova vijest svima poremetila mnogo toga u zivotu. Saljem zagrljaje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.