Hvala cure!!! Pregledala c&a,boohoo,h&m i jos neke, ali nema…womensecret 1s dugim, ali je lagana i lako se naprave kratki iako tamo nisam nikad narucivala i reserved jedna, ali 179kn, dosta skupa…ma nesto ce se naci
Jesi gledala na ma-desire? Vidjela sam par lijepih ali na kraju narucila 2 iz c&a zbog broja. Jedna ima naprijed gumbice a druga na rukavima pa se kao sa strane raskopca.
Cestitke na punim tjednima curke.
Ancy i Kaktusica javite se s lijepim vijestima.
Puno sam procitala i nemam pojma vise sta sam htjela napisati..
Za bocice uzela sam Avent antikolik, a dudice Nuk.
Poplun i jastuk pedijatri ovdje u njemackoj ne preporucavaju.. Znaci iskljucivo spavanje u vreci do godinu-godinu ipo. Ja isto htjela naruciti i onda saznala tu informaciju i odustala... Sad opet ostavljeno je svakome na izbor da odluci.
Hvala cure!!! Pregledala c&a,boohoo,h&m i jos neke, ali nema…womensecret 1s dugim, ali je lagana i lako se naprave kratki iako tamo nisam nikad narucivala i reserved jedna, ali 179kn, dosta skupa…ma nesto ce se naci
Jesi gledala na ma-desire? Vidjela sam par lijepih ali na kraju narucila 2 iz c&a zbog broja. Jedna ima naprijed gumbice a druga na rukavima pa se kao sa strane raskopca.
Tamo ima,gledala neki dan, hvala🤗ali su dosta skupe, ali morat cu bilo koju bez obzira na cijenu
💙
Tamo ima,gledala neki dan, hvala🤗ali su dosta skupe, ali morat cu bilo koju bez obzira na cijenu
Joj, opet isla gledati, ma ok je cijena, ne znam zasto sam zabrijala da su oko200
💙
Nemojte mi za Etherealgovorit da nema dostave 🤣 pa jucer sam dvije posteljine narucila i platila. Dobila mail potvrde i sve. Na FB stranici pise da samo vlasnica radi j ono sto imaju dostupno se salje, nema narudzbi po mjeri i to
Huh, morat ćemo onda navalit na te zalihe koje imaju. Jer stvarno imaju preslatke i kvalitetne stvarčice. Njihov trudnički jastuk je nešto najbolje što mi se dogodilo u zadnjih 6 mjeseci. 👌😍😍
Dora neko te preduhitrija 🤣🤣🤣kasnije procitam, ovo sam morala zalijepit ❤️
https://ibb.co/wNLprmm
Haahhahaha..ja moram ovo da prokomentarisem..Dora ce dobiti curicu jednu i decka .pa joj ne odgovara,al ja cu da dobijem 2 decka..a jel treba da vam kazem da svi koji imaju broj su mi prosledili ovaj naslov 😂😂😂.Jel svi znaju da nikako ne mogu dase odlucim 🙄
Kako ne bi odgovaralo, Corona za curicu i Covid za decka 😅
Joj, opet isla gledati, ma ok je cijena, ne znam zasto sam zabrijala da su oko200
Vjeruj mi i meni se sve pomutilo... Sto god kupujem pogledam na 10 strana, gledam da uzmem sto vise s iste stranice da ne placam 5 puta dostavu, pa sve slozim skupim u kosaricu pa vidim da ne daju na rate 😅😅 ludnica. Jos sam najvise toga s ekupi uzela, besplatna dostava, 10% popusta na visu i 12 rata ❤️
Večer, da se ubacim, vidim da ste pisale o spavaćicama, nasla sam na amazonu https://ibb.co/n1HfL6f 13 eura
Možda nekom olaksa potragu
Cestitke na punim tjednima curke.
Ancy i Kaktusica javite se s lijepim vijestima.
Puno sam procitala i nemam pojma vise sta sam htjela napisati..
Za bocice uzela sam Avent antikolik, a dudice Nuk.
Poplun i jastuk pedijatri ovdje u njemackoj ne preporucavaju.. Znaci iskljucivo spavanje u vreci do godinu-godinu ipo. Ja isto htjela naruciti i onda saznala tu informaciju i odustala… Sad opet ostavljeno je svakome na izbor da odluci.
Znas sto mi je sad palo napamet, jeli trebamo imati dvije vrece ukoliko pelena promoci po noci?
Suzija sam ti dalmatinski dotepenec koji se samo udao tu 🤣 5god tu zivim i jos uvik neke stvari ne znam. Evo danas sam na primjer prvi put Kurilovecki stadion vidila 😂😂 muz ponosno pokazao. Ajd kad sam vec u Kurilovcu da i taj stadion kao vidim.
Rio ja sam dosla iz grada ovdje na selo prije 21 god pa sam za njih isto dotepenka unatoc sto sam tu vec toliko godina😂😂
Moja seka ima cvjecarnicu tamo iza megica 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji