Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    03. Travanj 2020. 20:04

Rose1

Hvala cure!!! Pregledala c&a,boohoo,h&m i jos neke, ali nema…womensecret 1s dugim, ali je lagana i lako se naprave kratki iako tamo nisam nikad narucivala i reserved jedna, ali 179kn, dosta skupa…ma nesto ce se naci

Jesi gledala na ma-desire? Vidjela sam par lijepih ali na kraju narucila 2 iz c&a zbog broja. Jedna ima naprijed gumbice a druga na rukavima pa se kao sa strane raskopca. 

ena0206
    03. Travanj 2020. 20:06

Cestitke na punim tjednima curke.
    Ancy i Kaktusica javite se s lijepim vijestima.
    Puno sam procitala i nemam pojma vise sta sam htjela napisati..
    Za bocice  uzela sam Avent antikolik, a dudice Nuk.
    Poplun i jastuk pedijatri ovdje u njemackoj ne preporucavaju.. Znaci iskljucivo spavanje u vreci do godinu-godinu ipo. Ja isto htjela naruciti i onda saznala tu informaciju i odustala... Sad opet ostavljeno je svakome na izbor da odluci. 

Rose1
    03. Travanj 2020. 20:10

Vucica

Rose1

Hvala cure!!! Pregledala c&a,boohoo,h&m i jos neke, ali nema…womensecret 1s dugim, ali je lagana i lako se naprave kratki iako tamo nisam nikad narucivala i reserved jedna, ali 179kn, dosta skupa…ma nesto ce se naci

Jesi gledala na ma-desire? Vidjela sam par lijepih ali na kraju narucila 2 iz c&a zbog broja. Jedna ima naprijed gumbice a druga na rukavima pa se kao sa strane raskopca.

Tamo ima,gledala neki dan, hvala🤗ali su dosta skupe, ali morat cu bilo koju bez obzira na cijenu

💙

Rose1
    03. Travanj 2020. 20:11

Rose1

Vucica

Rose1

Tamo ima,gledala neki dan, hvala🤗ali su dosta skupe, ali morat cu bilo koju bez obzira na cijenu

Joj, opet isla gledati, ma ok je cijena, ne znam zasto sam zabrijala da su oko200

💙

Amneris
    03. Travanj 2020. 20:12

Rio13

Nemojte mi za Etherealgovorit da nema dostave 🤣 pa jucer sam dvije posteljine narucila i platila. Dobila mail potvrde i sve. Na FB stranici pise da samo vlasnica radi j ono sto imaju dostupno se salje, nema narudzbi po mjeri i to

Huh, morat ćemo onda navalit na te zalihe koje imaju. Jer stvarno imaju preslatke i kvalitetne stvarčice. Njihov trudnički jastuk je nešto najbolje što mi se dogodilo u zadnjih 6 mjeseci. 👌😍😍

Mila7
    03. Travanj 2020. 20:14

indy34

Trancie

Dora neko te preduhitrija 🤣🤣🤣kasnije procitam, ovo sam morala zalijepit ❤️
    https://ibb.co/wNLprmm

Haahhahaha..ja moram ovo da prokomentarisem..Dora ce dobiti curicu jednu i decka .pa joj ne odgovara,al ja cu da dobijem 2 decka..a jel treba da vam kazem da svi koji imaju broj su mi prosledili ovaj naslov 😂😂😂.Jel svi znaju da nikako ne mogu dase odlucim 🙄

Kako ne bi odgovaralo, Corona za curicu i Covid za decka 😅

Vucica
    03. Travanj 2020. 20:18

Rose1

Rose1

Vucica

Rose1

Joj, opet isla gledati, ma ok je cijena, ne znam zasto sam zabrijala da su oko200

Vjeruj mi i meni se sve pomutilo... Sto god kupujem pogledam na 10 strana, gledam da uzmem sto vise s iste stranice da ne placam 5 puta dostavu, pa sve slozim skupim u kosaricu pa vidim da ne daju na rate 😅😅 ludnica. Jos sam najvise toga s ekupi uzela, besplatna dostava, 10% popusta na visu i 12 rata ❤️

Napokon 2804
    03. Travanj 2020. 20:24

Večer, da se ubacim, vidim da ste pisale o spavaćicama, nasla sam na amazonu https://ibb.co/n1HfL6f 13 eura
    Možda nekom olaksa potragu

yvette
    03. Travanj 2020. 20:28

ena0206

Cestitke na punim tjednima curke.
    Ancy i Kaktusica javite se s lijepim vijestima.
    Puno sam procitala i nemam pojma vise sta sam htjela napisati..
    Za bocice uzela sam Avent antikolik, a dudice Nuk.
    Poplun i jastuk pedijatri ovdje u njemackoj ne preporucavaju.. Znaci iskljucivo spavanje u vreci do godinu-godinu ipo. Ja isto htjela naruciti i onda saznala tu informaciju i odustala… Sad opet ostavljeno je svakome na izbor da odluci.

Znas sto mi je sad palo napamet, jeli trebamo imati dvije vrece ukoliko pelena promoci po noci?

Suzi3025
    03. Travanj 2020. 20:31

Rio13

Suzija sam ti dalmatinski dotepenec koji se samo udao tu 🤣 5god tu zivim i jos uvik neke stvari ne znam. Evo danas sam na primjer prvi put Kurilovecki stadion vidila 😂😂 muz ponosno pokazao. Ajd kad sam vec u Kurilovcu da i taj stadion kao vidim.

Rio ja sam dosla iz grada ovdje na selo prije 21 god pa sam za njih isto dotepenka unatoc sto sam tu vec toliko godina😂😂
    Moja seka ima cvjecarnicu tamo iza megica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.