Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    03. Travanj 2020. 21:48

https://ibb.co/KqcYDWZ meni su isto te vrece fora, ja sam na Bubamari narucila ljetnu 0-6 za 105 kn cekam da stigne :) 

Rose1
    03. Travanj 2020. 21:50

Ja jos nisam nista narucila🙊🙉🙈

💙

Vrapčić123
    03. Travanj 2020. 21:50

Nisu se javile Kaktusica i Ancy? Njih čekam... Nadam se da je sve ok... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    03. Travanj 2020. 21:55

Nisu jos nijedna...mislim da smo svi ko na iglama vec 😬
    Vucica superrr je, obozavam pandice 😍🐼

yvette
    03. Travanj 2020. 22:02

Dora4

Hvala curke, iskreno od svih stranica i svih vreca, ove su mi bile bas najljepse, najbebastije i najnjeznije nekako za skroz male bebilije 🥰 javim obavezno kakve su uzivo kad dodju! Njih sam tek jucer pa racunam da mozda cak nece ni iduci nego skroz onaj tamo tjedan, pise 3-8dana dostava 😬

Preslatke su, meni su oni uvijek bili jako spori sa dostavom, nikad ispod tjedan dana, ali imala sam velike narudzbe pa mozda zato dok bi sve slozili. 
    Pisala sam da smo sve kupili ovaj mjesec, sve vece pakete sam narucila na adresu kod roditelja, a manje kod svekija. Danas sam isla prekontrolirati sve vece kutije koje su kod mojih. Kaze mama da sam bespotrebno dolazila, na kraju od narucenih stvari u jednom paketu nedostaje ni manje ni vise nego gnijezdo koje sam uzela. Doduse pise da posiljku mogu poslati u vise paketa, ali cudno mi jer sam u paketu dobila racun u kojem je navedeno i gnijezdo koje nisu stavili u taj paket. Zvala sam ih u 15i 50 a radno vrijeme im je bilo do 16 h, rekli su me kontaktirati pa sada cekam...

ena0206
    03. Travanj 2020. 22:04

Evo sad kad sam vidila ove vase slatke vrece za spavanje, odmah idem da narucim i svom bebanu.. 😍😍
    Joj, gdje su Ancy i Kaktusica? Nadam se da je sve u redu

yvette
    03. Travanj 2020. 22:07

Vucica

https://ibb.co/KqcYDWZ meni su isto te vrece fora, ja sam na Bubamari narucila ljetnu 0-6 za 105 kn cekam da stigne :)

Kad si narucila, meni pokazuje da je zelena boja na akciji od 6-12, cim prebacim na 0-6 vrati staru cijenu

mimoza
    03. Travanj 2020. 22:07

Bas mi je drago da je sad vecina pocela s kupovinom za bebu, vec sam se osjecala usamljenom u tom podrucju 😂 sad samo pratim, ako sam nesto zaboravila kupiti. Ja vrecu za spavanje necu kupovati, jer se kod nas u bolnici dobije na poklon od njih 🤗 napokon, jedan trosak manje 😁

03. Travanj 2020. 22:08

Citam sad da ethereal ne isporucuje, a taman sam danas odlucila naruciti jastuk za trudnice 😅 a najbolje od svega je sto mi je narudzba normalno prosla, a na njihovim stranicama ne pise da ne isporucuju, uzas! 
    Evo da ne citam forum ne bi ni znala da djeca moraju spavati u vrecama za spavanje, da ih se ne smije pokrivati. Kakva sam ja nemajka 😂😂 Samo vi pisite sto vise, zapisujem i usput ucim 🤭 

• Bebac24
    03. Travanj 2020. 22:14

fenjer

Citam sad da ethereal ne isporucuje, a taman sam danas odlucila naruciti jastuk za trudnice 😅 a najbolje od svega je sto mi je narudzba normalno prosla, a na njihovim stranicama ne pise da ne isporucuju, uzas!
    Evo da ne citam forum ne bi ni znala da djeca moraju spavati u vrecama za spavanje, da ih se ne smije pokrivati. Kakva sam ja nemajka 😂😂 Samo vi pisite sto vise, zapisujem i usput ucim 🤭

Ma joj naravno da ih se smije pokrivati 😊😊 
    Ja za prvog nisam imala, sad sam uzela bas da vidim kako ce to funkcionirati, vec kad ne trebam nis pametnog kupovat onda trosim na tako neato sta nije bas neophodno 
    Da i ja cekam da se cure jave 😕😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.