Polly ja sam kupila 3 donje plahte s gumicom, ljetnu vrecu za spavanje 0-3 mj i imam dvije lagane dekice. Jastuk mu nisam i necu kupovati, citala da moraju spavati na tvrdoj podlozi radi toga da se umanji rizik od SIDS-a. A poplun prije jeseni necu ni gledati.
Pollyja sam kupila 3 donje plahte s gumicom, ljetnu vrecu za spavanje 0-3 mj i imam dvije lagane dekice. Jastuk mu nisam i necu kupovati, citala da moraju spavati na tvrdoj podlozi radi toga da se umanji rizik od SIDS-a. A poplun prije jeseni necu ni gledati.
E baš tako i ja razmišljam. Gdje si nabavila vreću za spavanje?
Suzi čestitke na punom tjednu!
Rio super je ime, odmah me asociralo na Dragojevića, a njegove pjesme stvarno volim. 👌
Fenjer baš sam čitala taj članak, Covid i Corona..🤦
Kaktusice osim istog dana termina sad nam je zajedničko i ime. ☺️ Muž je bio uporan i nije odustajao od Petre, na kraju se i meni svidjelo pa sam popustila. 🤗 Sretno na pregledu, javi nam se s dobrim vijestima. 😘
Daisy, Rio tu se stvarno ne zna tko pije, a tko plaća! Ja ću ponedjeljak tražiti tu novu propusnicu, ako ne uspijem do četvrtka ništa riješiti idem sa starom propusnicom.
Bokić curke 😊 mi smo danas u nekim slavljima doma (u izolaciji i strogom mirovanju, ali rođendan se mora proslavit) pa tek sad sve čitam!
Dorasuper za Ikeu 🤗
Rio ne daj se! 💪 žao mi je što su te toliko istresirali.
Kaktusica i Ancy javite se s lijepim vijestima 🤞❤
Svi trbusi su divniiii 😍
Ja danas dobila nalaze briseva i UK od hospitalizacije. Brisevi svi uredni. U UK Ešerihija 10*3, što nije za antibiotik, ali mi ga je doktor ipak dao zbog tih mojih kontrakcija i opasnosti od prijevremenog poroda (omekšan, prohodan cerviks i ostalo veselje). I to vam je to - svaki dan mi je radost, jer je svaki svaki dan više važan 💛
Puse šaljem 😘
Drago mi je sto su brisevi uredni, a to malo bakterijica ces rijesiti💪🙏❤
💙
Zmya jednu sam uzela na placu s ogrtacem i imat cu ovu iz c&a, mislim da je dovoljno dvije. Kupit cu jos potkosulje za dojenje, kad budu bile u lidlu i dole mogu neke tajice za bolnice. Mislim da je to dovoljno. Hajd ako naletim na nesto, javim ti i kad mi stigne ova pink spavacica, da vidim jel ok velicina.
Jeste vi uzimala spavacice s dugmicima zbog dojenja ili? Takvih je ful malo...
💙
Sjetila sam se sad da ste pisale prije o dimenzijama posteljina, ako se ne varam? Ja sam kupila samo plahte za madrac, ali ne mislim još kupovati posteljinu jer bebici jastuk ne treba, a za poplun će joj u ljeti biti prevrće.. Planiram ju pokrivati dekicama i kupiti vreću za spavanje..
Tako cu i ja😊
Kaktusica,Ancy, sretno🙂 Javite se!
Jeste vi uzimala spavacice s dugmicima zbog dojenja ili? Takvih je ful malo…
Da,ja sam si uzela dvije zimus u Primarku, iako nikako ne volim spavaćice, da imam za bolnicu i dojenje.
Iako, cim dođem doma, planiram u kratke hlačice i potkošulje, kako sam i inace ljeti.🙂
Pollyja sam kupila 3 donje plahte s gumicom, ljetnu vrecu za spavanje 0-3 mj i imam dvije lagane dekice. Jastuk mu nisam i necu kupovati, citala da moraju spavati na tvrdoj podlozi radi toga da se umanji rizik od SIDS-a. A poplun prije jeseni necu ni gledati.
E baš tako i ja razmišljam. Gdje si nabavila vreću za spavanje?
Moja frendica ima Ikeinu, kaze da je super, ali za slicnu cijenu imas i Etheral i ljepsi su mi uzorci, samo sto trenutno nemaju dostavu...
I ja cekam da ponovno pocnu sivati pa cu naruciti ovu ljetnu njihovu😊
Suzi čestitke na punom tjednu!
Rio super je ime, odmah me asociralo na Dragojevića, a njegove pjesme stvarno volim. 👌
Fenjer baš sam čitala taj članak, Covid i Corona..🤦
Kaktusice osim istog dana termina sad nam je zajedničko i ime. ☺️ Muž je bio uporan i nije odustajao od Petre, na kraju se i meni svidjelo pa sam popustila. 🤗 Sretno na pregledu, javi nam se s dobrim vijestima. 😘
Daisy, Rio tu se stvarno ne zna tko pije, a tko plaća! Ja ću ponedjeljak tražiti tu novu propusnicu, ako ne uspijem do četvrtka ništa riješiti idem sa starom propusnicom.
Petra 😍😍 nama su Elena, Petra, Karla u uzem izboru za curicu, a ako bude decko nemam pojma kako ce se zvati, mislim da ce nam na kraju drzava dodijeliti ime jer se mi ne mozemo dogovoriti 😅 dragom se svidaju stara hrv imena, meni pak moderna i kratka..
Slatke brige ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji