Jeste vi uzimala spavacice s dugmicima zbog dojenja ili? Takvih je ful malo…
Da,ja sam si uzela dvije zimus u Primarku, iako nikako ne volim spavaćice, da imam za bolnicu i dojenje.
Iako, cim dođem doma, planiram u kratke hlačice i potkošulje, kako sam i inace ljeti.🙂
Oki, tenkis😉
💙
Ancy meni je moja doktorica rekla da moram bar jednom dnevno osjetiti bebaca. Bas mi je zao sto to prolaziš sad, a kažeš da se normalno javljao i da si osjetila bebaca.
Kaktusica tebi je bas koma situacija... najgori je taj osjećaj nemoći! Sretno kod doktora!
Rio meni je svekrva tajnica u policiji i pričala s kolegom oko tih propusnica i trudnica, pa joj je on rekao da samo nek kažem da ja hitno moram i da hoće li on odgovarati za mene i bebu... mislim ja sam spremna posvađat se, na pregled svakako idem! 😂
Rose meni ne frendica rodila nedavno u Petrovoj i obavezne su spavaćice s gumbima. Ja ako ne nađem s gumbima, kupit ću obične i nosit krojacici da mi stavi gumbiće. Čula sam da ih ima u Pepcu i po placu.
Rose na placu ih ima puno za dojenje s dugmicima, ali ovako online je malo teze za naci. Bilo je prije vise izbora u c&a, sad je i tu skoro skroz nestalo.
Yvette mozda su frendici Dr Brown bocice pustale ako je koristila stari model u kojem je vadila ventilacijski sustav. U protivnom se stavlja gumirani vrh koji sprjecava curenje. Imam iskustva sa njihovim koristenjem vise od 2g i zaista nisu nikada pustale. Samo ih je tlaka odrzavati pa ako se nekome ne da puno zezati bolje da u startu odustane od njih 😅
Polly vreca za spavanje je iz baby centra, vecina stvari mi je od tamo, uclanila sam se online u taj njihov cool club preko interneta pa cesto neke popuste koristim. Ove vrece kao sto je moja nema ali imas drugih boja sada na akciji po 100 kn.
https://ibb.co/pdZK3RN
Rose ja sam sa boohoo narucila dvije sa gumbicima, plavu i crnu.
Rio moja sugradanko 😊😊
Centar Gorice ili okolica?
Imam ti ja sladoleda od 2 kg pa dodi 😂😂😁
Jel netko naručiva bočice od DrBrowns? Dobila san info da su extra tako da san se ja odlučila za njih.
Ja sam ih koristila kod oba djeteta jer su u rodilištu poceli hraniti na njih pa sam nastavila. Stvarno su odlicne protiv stvaranja mjehurića u mlijeku. Vodi racuna da uzmes one zelene boje koje kasnije mozes koristiti bez unutarnjeg dodatka. Malo je veca tlaka prati ih jer ima hrpa dijelova ali mi nikada nisu procurile sto mi je se sa drugima znalo dogoditi
Da da, rekla mi je obavezno te zelene staklene 😉
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Hvala cure!!! Pregledala c&a,boohoo,h&m i jos neke, ali nema...womensecret 1s dugim, ali je lagana i lako se naprave kratki iako tamo nisam nikad narucivala i reserved jedna, ali 179kn, dosta skupa...ma nesto ce se naci
💙
Suzi čestitke na punom tjednu!
Rio super je ime, odmah me asociralo na Dragojevića, a njegove pjesme stvarno volim. 👌
Fenjer baš sam čitala taj članak, Covid i Corona..🤦
Kaktusice osim istog dana termina sad nam je zajedničko i ime. ☺️ Muž je bio uporan i nije odustajao od Petre, na kraju se i meni svidjelo pa sam popustila. 🤗 Sretno na pregledu, javi nam se s dobrim vijestima. 😘
Daisy, Rio tu se stvarno ne zna tko pije, a tko plaća! Ja ću ponedjeljak tražiti tu novu propusnicu, ako ne uspijem do četvrtka ništa riješiti idem sa starom propusnicom.
Petra 😍😍 nama su Elena, Petra, Karla u uzem izboru za curicu, a ako bude decko nemam pojma kako ce se zvati, mislim da ce nam na kraju drzava dodijeliti ime jer se mi ne mozemo dogovoriti 😅 dragom se svidaju stara hrv imena, meni pak moderna i kratka..
Slatke brige ♥️
Hahahaha ma izabrat ćete već neko i za dečkića. Mi smo odredili ime Borna, a za curku sam ja htjela Klara, ali eto muž je bio ustrajniji. ☺️
Jel netko naručiva bočice od DrBrowns? Dobila san info da su extra tako da san se ja odlučila za njih.Danijela ja sam te bočice dobila na poklon o frenda koji radi u ljekarni i to one anti colic, kaže da su najbolje.
Nakon ovoliko potvrda nema šanse da odaberen neke druge 😊
Yvette sestra mi ih je koristila njoj su bile odlične, ona mi je i rekla obavezno te, a evo i cure odi su to potvrdile.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji