Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    03. Travanj 2020. 17:14

Polly

Nikita i CurlySue možete staviti link tog Twistshake paketa, čisto da bacim oko o čemu pričate? 😊
    .
    Što se tiče popisa, mislim da neće danas biti, ja kao i vi već duže vrijeme planiram sastaviti ga, ali ovih dana ću svakako..

Polly, evo link, CurlySue je uzela Newborn set, a ja sam uzela Babystart. Nema velike razlike, ja imam jednu extra bočicu, ona ima set dudica i za 6+ mjesece, u mom je samo set za 0-6 mj. I tako male su razlike pa pogledaj.
    https://twistshake.com/eu/category/23-kampanj2.html

A ovako izgleda moj set (fali samo termosica) 
    https://ibb.co/6rdWNhn

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Polly
    03. Travanj 2020. 17:15

Sjetila sam se sad da ste pisale prije o dimenzijama  posteljina, ako se ne varam? Ja sam kupila samo plahte za madrac, ali ne mislim još kupovati posteljinu jer bebici jastuk ne treba, a za poplun će joj u ljeti biti prevrće.. Planiram ju pokrivati dekicama i kupiti vreću za spavanje.. 

zmya
    03. Travanj 2020. 17:24

Polly

Sjetila sam se sad da ste pisale prije o dimenzijama posteljina, ako se ne varam? Ja sam kupila samo plahte za madrac, ali ne mislim još kupovati posteljinu jer bebici jastuk ne treba, a za poplun će joj u ljeti biti prevrće.. Planiram ju pokrivati dekicama i kupiti vreću za spavanje..

I ja!
    Rio, evo imam ja slajica u skrinji doc cu se suncat s tobom, samo neka zavrsim posal :)
    kaktusice, Ancy, javljajte se zene, drzimo fige da je sve okej. 

Polly
    03. Travanj 2020. 17:29

Nikita206

Polly

Nikita i CurlySue možete staviti link tog Twistshake paketa, čisto da bacim oko o čemu pričate? 😊
    .
    Što se tiče popisa, mislim da neće danas biti, ja kao i vi već duže vrijeme planiram sastaviti ga, ali ovih dana ću svakako..
    Polly, evo link, CurlySue je uzela Newborn set, a ja sam uzela Babystart. Nema velike razlike, ja imam jednu extra bočicu, ona ima set dudica i za 6+ mjesece, u mom je samo set za 0-6 mj. I tako male su razlike pa pogledaj.
    https://twistshake.com/eu/category/23-kampanj2.html

A ovako izgleda moj set (fali samo termosica)
    https://ibb.co/6rdWNhn

Ajmeee kakvi popusti, stvarno se isplati iskoristiti. Nisam puno čitala o njihovim bočicama i dudama, ali sam čula da su popularne. Zbog čega ste se vi odlučile za twistshake? I jel imaju grijač bočice? Planirala sam ga uzeti uz bočicu koju ću kupovati... 

yvette
    03. Travanj 2020. 17:29

Bebac nisam sigurna gdje je lokacija pat&pat ducana, ali cini mi se da nije EU sto bi znacilo da se placa dodatno 25% pdv na tu cijenu, a ako iznos premasuje 150 € onda uz pdv jos opale i carinu, sto je nezgodno jer osim sto te izade vise nego sto ocekujes, moras setati okolo u vrijeme korone rjesavati racun sa postom ili carinom, ne znam tocno.
    Katusice ja sam imala dvaput napad bubrega, bila sam na uzv i imam hidronefrozu pocetnog stupnja tj prosirene kanale. Kod mene nije ozbiljno jer je pocetno i nece tako lako uznapredovati u malo vremena koliko traje trudnoca, samo trebam prekontrolirati jednom kad rodim
    Danijela vidim da cure pisu pozitivno o dr.Brown, meni je jedna prijateljica rekla da su joj super, a druga da ne uzimam, da su njoj pustale. Nemam pojma sto je tocno, vidim ovdje samo pozitivna iskustva. Ali ja sam uzela Aventovu anti colic bocicu pa cemo vidjeti kakva ce ona biti

yvette
    03. Travanj 2020. 17:32

Ancy bolje da odes, neka te bolje pregledaju ili ostave na promatranju. I konkretno ti objasne sto, zasto i kako. Bolje nekad da ispadne da puses i na hladno nego da si prepustena sama sebi i briganju jeli sve ok. 🤞🏻

mimoza
    03. Travanj 2020. 17:45

Nikita ja sam narucila pojedinacno flasicu i dude, nisam cijeli set od TS i sve mi je stiglo regularno.

Zmya narucila sam spavacicu S velicina, jer je planiram nositi nakon poroda po kuci za dojenje, ako ne budem stala u nju odmah poslije poroda 😁 ali racunam da hocu. Inace nosim xs/s robu. Nije mi jos stigla dostava. 
    Kaktusica, Ancy javite se, drzim fige 😊

Amneris
    03. Travanj 2020. 17:46

Polly

Sjetila sam se sad da ste pisale prije o dimenzijama posteljina, ako se ne varam? Ja sam kupila samo plahte za madrac, ali ne mislim još kupovati posteljinu jer bebici jastuk ne treba, a za poplun će joj u ljeti biti prevrće.. Planiram ju pokrivati dekicama i kupiti vreću za spavanje..

I ja ću tako!
    Danas ste me navukle opet na online shopping i baš sam se nabrijala da ću kupiti neko odjelce za izlazak, ali NIGDJE više nema najmanjih brojeva😭😭
    Bočice - imam neke dvije bočice, ali uopće nisam još obraćala pažnju toliko na njih, čisto da imam neke priručne jer sam se ufurala da ću dojiti sigurno, pa lako nadokupim

03. Travanj 2020. 17:48

Amneris

Polly

I ja ću tako!
    Danas ste me navukle opet na online shopping i baš sam se nabrijala da ću kupiti neko odjelce za izlazak, ali NIGDJE više nema najmanjih brojeva😭😭
    Bočice - imam neke dvije bočice, ali uopće nisam još obraćala pažnju toliko na njih, čisto da imam neke priručne jer sam se ufurala da ću dojiti sigurno, pa lako nadokupim

Ja isto tražim za van. Ali ništa mi nije baš posebno, a ako nađem nema broja 50/52

zmya
    03. Travanj 2020. 17:51

mimoza

Nikitaja sam narucila pojedinacno flasicu i dude, nisam cijeli set od TS i sve mi je stiglo regularno.

Zmyanarucila sam spavacicu S velicina, jer je planiram nositi nakon poroda po kuci za dojenje, ako ne budem stala u nju odmah poslije poroda 😁 ali racunam da hocu. Inace nosim xs/s robu. Nije mi jos stigla dostava.
    Kaktusica, Ancy javite se, drzim fige 😊

A ja nesto M nesto L. H&M sam narucivala si sve M i taman mi je. 
    Sad sam u nedoumici a ova roza mi je bas bas jako lipa i jos bi neku uzela, ne znam gdje bih jos mogla pronaci spavacice za dojenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.