Fenjer netko je napisao, mislim rio a i citam na njihovoj stranici na fejsu da isporucuju sto imaju na stanju a vecinu stvari da imaju. Znaci samo nema proizvodnje i isporuke novog i cega nestane
Hvala curke, iskreno od svih stranica i svih vreca, ove su mi bile bas najljepse, najbebastije i najnjeznije nekako za skroz male bebilije 🥰 javim obavezno kakve su uzivo kad dodju! Njih sam tek jucer pa racunam da mozda cak nece ni iduci nego skroz onaj tamo tjedan, pise 3-8dana dostava 😬
Preslatke su, meni su oni uvijek bili jako spori sa dostavom, nikad ispod tjedan dana, ali imala sam velike narudzbe pa mozda zato dok bi sve slozili.
Pisala sam da smo sve kupili ovaj mjesec, sve vece pakete sam narucila na adresu kod roditelja, a manje kod svekija. Danas sam isla prekontrolirati sve vece kutije koje su kod mojih. Kaze mama da sam bespotrebno dolazila, na kraju od narucenih stvari u jednom paketu nedostaje ni manje ni vise nego gnijezdo koje sam uzela. Doduse pise da posiljku mogu poslati u vise paketa, ali cudno mi jer sam u paketu dobila racun u kojem je navedeno i gnijezdo koje nisu stavili u taj paket. Zvala sam ih u 15i 50 a radno vrijeme im je bilo do 16 h, rekli su me kontaktirati pa sada cekam…
Ooo ne, moj naveci strah kod kupovine online, da mi nesto nece doc i da mi se vise nitko nikad nece javit..a babycentru sam iskrcala prvo 2880kn za sjedalice u utorak, a onda jucer 2500kn za svasta nesto 😬 uvijek nadjem nesto oko cega cu brinut, sad su to dostave svih narudzbi..bas sam bila happy danas kad je ikea dosla i sve bilo na mjestu!
Fenjernetko je napisao, mislim rio a i citam na njihovoj stranici na fejsu da isporucuju sto imaju na stanju a vecinu stvari da imaju. Znaci samo nema proizvodnje i isporuke novog i cega nestane
Dobro onda, taman sam mislila poslati ljuti mail 🙈 Nisam vidjela da je rio to napisala, previse je poruka, vidim samo sto ne treba 😅 hvala
A da vas pitam ja kao s marsa 🙈 a za sto ce vam te vrece?
Ja sam imala jednu sa svojom curkom i iskreno nikad nisam koristila jer mi bilo nekako neprakticno ili sam ja seljanka 😂😂
https://ibb.co/KqcYDWZ meni su isto te vrece fora, ja sam na Bubamari narucila ljetnu 0-6 za 105 kn cekam da stigne :)
Kad si narucila, meni pokazuje da je zelena boja na akciji od 6-12, cim prebacim na 0-6 vrati staru cijenu
Prije 2 dana, provjerila sam sad jos jednom narudzbu i tocno je. Cudno da tako pokazuje, probaj ih kontaktirati na messenger
Ja sam imala jednu sa svojom curkom i iskreno nikad nisam koristila jer mi bilo nekako neprakticno ili sam ja seljanka 😂😂
Mene su s Davidom spasile. Spavala bi mirno bez stresa je li poplun slučajno povukao preko glave, ali najviše zbog otkrivanja zimi. Ovako sam znala da je u toplom.
Suzi upravo zbog ovog sto je mrvičak napisala, ne zelim se bojat jel nekome pokrivac nekako dosao preko glave ili jel mu je hladno jer se otkrio..mene su isto stavljali u te vrece i to jaaako dugo, neka od najranijih sjecanja su mi te vrece, zakon, zbuksan si u pokrivac i uzivas kako god se okrenes nije hladno 🤭
Bebac ja kad sam gledala setove posteljine, cinilo mi se da je skuplje kupiti set tipa jastucnica, navlaka, prekrivac nego samo donje plahte i vrecu za spavanje.
Dora meni je do sada sve bilo ok, ova predzadnja narudzba je imala 16 artikala, a kolicinski 30 stvari.
Jos cekam jedan njihov paket s 5 artikala. Racunam vidjet ce na stanju da imaju gnijezdo viska. Osim ako ga nisu kome krivo poslali. Meni odma bude zao radnika, jer ako jesu a taj netko im ne vrati onda stvarno 👎🏻👎🏻👎🏻
Ne mogu vise gledat, idem spavat i nadam se dobrim vijestima sutra kad se ukljucim! Kaktusica i Ancy javljajte sto se dogadja!! 💝💝 mislimo na vas!!!
Indy jesam dobro zapamtila da je tebi sutra pregled? Sretno!
Laku noc krafnice moje drage 🥰🥰💜💙
Mene su s Davidom spasile. Spavala bi mirno bez stresa je li poplun slučajno povukao preko glave, ali najviše zbog otkrivanja zimi. Ovako sam znala da je j
Vrece Ja sam bila malom uzela 2 vrece i ljetnu i zimsku i koristio ih mozda jednu noc, imala sam osjecaj da je nekako nervozniji u toj vreci nekako zapakiran i da jos vise place 🙈 tako da ih na kraju nisam ni koristila...kako je roden u 5 mj.pokrivala sam ga dekicom tijekom ljeta i stalno se budila da vidim da li je ok i da li je i dalje pokriven..za ovog bebaca ne namjeravam kupovati vrece jer eto meni se nisu pokazale potrebne 🤷♀️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji