Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    03. Travanj 2020. 13:59

Pozdrav cure, evo da pozdravim malo samo cestitam na punim tjednima, pregledima itd. 😊😊 
    Nadam se da ste sve ok 😚
    Anchy draga nadam se da ti se poceo javljati tvoj pospanko malo cesce ☺
    Robica jooj ja se nadam da cu na sljedecem pregledu napokon saznati spol da mogu i ja pomalo pocet spremati robicu jer ako je curica nemam nista bas 😨😨 imam doslovno svu robicu za decka sve je bas plavo ili na autice ili tako nesto, cak i posteljina plava sva 🤣 

url=https://lilypie.com]

Fluffy
    03. Travanj 2020. 13:59

Pepili, meni ipak HP onda LOTR. Al maratoni su svakako tu...jedini problem je sta moj muz ne dijeli ti strast prema  tim filmovima. Uvijek mu govorim da nema maste niti malo 😂. 
    Rio,..sestra i ja smo se zezale kako ce mi se dijete roditi krajem srpnja. Dok se nije znao spol...cijelo vrijeme je govorila.. “you’re a wizard Harry”. Mislila sam da ce prestati kad smo saznali spol..ali ne...i dalje kad vidi moj trudnicki trbuh ponavlja isto 😂😂

DanijelaBB
    03. Travanj 2020. 14:00

Rio13

Danijela nezz sto bi ti rekla. Ultra pristojna sam bila kao i uvijek. Kod mene vrijedi ona “lijepa rijec sva vrata otvara”. Uvijek se lijepo predstavim i sve pojasnim i do sada mi niko nije ovako reagirao.
    Doraja sam tezi frik fan 🤣 muz ne toliko iako je pogledao sve filmove vise puta. Tek sam si prije neke 2god kupila cijeli set knjiga i ponovno ih procitala svaku jedno 5-6 puta. Njemu nije jasno kako ih mogu stalno citat 🤷🏻‍♀️ Mojima ce to isto biti uspavanke kad malo porastu 🤣

A možda da probaš sada...možda ti se javi neka ljubaznia 🤷‍♀️
    Ja da ih nisan dobila, vjerovatno bi poslala muža da im odnese sve papire.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    03. Travanj 2020. 14:02

Rose1

Danijela da, to ce biti od sirenja, samo se ti mazuckaj, mene zna sa strane trbuha kad legnem svrbuckati i zatezati
    Fluffy hahahaha, trudnicki mozak😂🤣😂svaka cast muzicu, moj se toga ne bi ni sjetio

Pretpostavila san, sad se mažem još i češće. Al kako san imala laparoskopsku operaciju iman tri mala ožiljka koja sad od rastezanja čak i bole 🙈

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

zmya
    03. Travanj 2020. 14:12

Evo jos jedna HP obozavateljica haha. Tata je morao u knjiznice ici cim su knjige dolazile da ih kupi.. Zatocenika Azkabana sam procitala u jednom danu nakon cega sam dobila dioptriju i moram furat naocale :D
    LOTR mi je isto super drag, al HP prva ljubav :)

Trudy
    03. Travanj 2020. 14:23

Javljam se i ja u HP fan club 😁 cak cak nam je Luna bilo i ime za curu, al evo, iskoristili prijatelji. A kad smo kod imena, za decka je isto Oliver bio u top listi, i eto, zadnja prijateljica koja je rodila, dala to ime. Tako da mi (tj ja sam na redu) jos smisljamo..
    Fluffy meni su trakice za ovulaciju redovno pokazivale ovulaciju, kao i folikulometrija, al eto, ocito je taj prolaktin radio probleme. Nadam se da ce i tvojoj prijateljici kad se prolaktin normalizira bit plusic 😊
    Mmm, meni malac vec vec sata spava 😲 rucak skuha, opet ce nam se ohladit 😁 muz pozelio i buhtle za veceru, pa eno tijesta na dizanju.. uspjeli smo i epizodu i pol serije pogledat 😁 volim kad ovako spava 😊

Trudy
    03. Travanj 2020. 14:24

Dva sata ne vec vec sata..

• anav05
    03. Travanj 2020. 14:30

zmya

Evo jos jedna HP obozavateljica haha. Tata je morao u knjiznice ici cim su knjige dolazile da ih kupi.. Zatocenika Azkabana sam procitala u jednom danu nakon cega sam dobila dioptriju i moram furat naocale :D
    LOTR mi je isto super drag, al HP prva ljubav :)

Always😊😊

03. Travanj 2020. 14:32

Trudy

Javljam se i ja u HP fan club 😁 cak cak nam je Luna bilo i ime za curu, al evo, iskoristili prijatelji. A kad smo kod imena, za decka je isto Oliver bio u top listi, i eto, zadnja prijateljica koja je rodila, dala to ime. Tako da mi (tj ja sam na redu) jos smisljamo..
    Fluffy meni su trakice za ovulaciju redovno pokazivale ovulaciju, kao i folikulometrija, al eto, ocito je taj prolaktin radio probleme. Nadam se da ce i tvojoj prijateljici kad se prolaktin normalizira bit plusic 😊
    Mmm, meni malac vec vec sata spava 😲 rucak skuha, opet ce nam se ohladit 😁 muz pozelio i buhtle za veceru, pa eno tijesta na dizanju.. uspjeli smo i epizodu i pol serije pogledat 😁 volim kad ovako spava 😊

Svaki dan na mobitelu malo odigram igru Harry Potter Hogwarts mystery. Vec imam psa, macku, zabu, stakora, vilu, i jos poneka bica iz sume 🤣 igra prati vrijeme prije Harrya kad su u skolu isla najstarija Ronova braca... Pohadjas satove, osvajas bodove, igras metloboj, istrazujes tajne, pomazes prijateljima i Hagridu... Svaka godina ima duuugu glavnu pricu koju obavljas. Grafika je ko na Sims4 igri i izrazi lica su im vrh, pogotovo profesorima... Eto 😊

• Bebac24
    03. Travanj 2020. 14:33

Rose1

Dora ako bis kratko i s R mozda Rea, Rita, Lara, Tara, Greta, Klara…Ivor, Igor, Fran, Roko, Erik…hm, ima tih imena, ali i meni tesko odabrati…bas je tesko🤷‍♀️

Meni odmah pali na pamet Roko i Lara 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.