Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    02. Travanj 2020. 12:01

Dora i ja sam stalno na baby stranicama, glava će mi se raspuknuti!🤯
    Imam par dilema:1. Treba li nam realno ogrtač u rodilištu? Bit će ljeto i općenito je u bolnicama jako vruće🤨
                                2. Koji broj grudnjaka za dojenje uzeti? Znam da su mi žene pričale da su im cicke kad im je došlo mlijeko još narasle za 2,3 broja! Da li da uopće onda uzimam taj grudnjak sad?🤷‍♀️

mimoza
    02. Travanj 2020. 12:08

Amneris ja sam kupila 2 grudnjaka za dojenje, preije par tjedana, i vec su mi oba mala 😬 Tako da sam odlucila da cu kupiti potkosulju za dojenje za bolnicu i mozda jedan grudnjak, al ono u zadnji cas. Negdje u 9.mjesecu, pa ako urani beba, idem bez grudnjaka u rodiliste😁
    Sto se tice ogrataca, ja imam jedan skroz tanki, ljetni, 3/4 rukavi, pa mislim da cu njega ponijeti, ako nam do tad dozvole posjete u bolnici.

Rose1
    02. Travanj 2020. 12:09

ena0206

Ja sam sinoc izludila. Doslovno. Zaspala sam u 4 sata.
    A razlog tome je bio sto je beba bila toliko aktivna, znaci sekundu nije se nije stala prevrtat tih nekoliko sati. Ja sam bila izbezumljena od brige jel sve u redu s njim… Na kraju se smirio i zaspao. Ajme bas me izmucio.
    A uz to kad legnem na lijevi bok, on se toliko uznemiri da to nisu istine. Lupa dok god se ne okrenem na leđa. 😮

I meni je tako bilo jucer cijeli dan, a vidim da se i danas nastavlja...bas  sam se zabrinula vec zasto je tako zivahan

💙

Mila7
    02. Travanj 2020. 12:13

Pozdrav svima! Jel zna netko gdje se mogu naruciti body benkice al da nema samo 2-3 vrste i to uglavnom bijele? H&M otpada, Next do daljnjeg ne isporucuje.
    Sro se tice propusnica i ja pokusavam cijelo jutro al je sustav preopterecen pa se ne mogu ulogirati. Nije mi jos frka al ako ne uspijem do 06. zvat cu civilnu zastitu da mi oni naprave. 
    Uzivajte u suncanom danu, makar i na prozoru 😘

Trudy
    02. Travanj 2020. 12:17

Nisam imala ogrtac prvi put, ne planiram ni sad. Ionako sam bila kao da me tenk pregazio, tako da mi je to u cemu sam bilo zadnje na pameti. Uzet cu si jednu spavacicu cisto da imam, iako mislim da cu samo njihovu koristit..

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Travanj 2020. 12:17

Rose1

ena0206

Ja sam sinoc izludila. Doslovno. Zaspala sam u 4 sata.
    A razlog tome je bio sto je beba bila toliko aktivna, znaci sekundu nije se nije stala prevrtat tih nekoliko sati. Ja sam bila izbezumljena od brige jel sve u redu s njim… Na kraju se smirio i zaspao. Ajme bas me izmucio.
    A uz to kad legnem na lijevi bok, on se toliko uznemiri da to nisu istine. Lupa dok god se ne okrenem na leđa. 😮

I meni je tako bilo jucer cijeli dan, a vidim da se i danas nastavlja…bas sam se zabrinula vec zasto je tako zivahan

Blago vama ja bi sad dala sve da me izlupa da znam da je ok. Jer eto cijeli dan lezim tu na lijevom boku odmaram ali nije se javio od jucer od ctga...valjda hoce bar jedan put da znam da je ok

Dora4
    02. Travanj 2020. 12:22

Amneris

Dora i ja sam stalno na baby stranicama, glava će mi se raspuknuti!🤯
    Imam par dilema:1. Treba li nam realno ogrtač u rodilištu? Bit će ljeto i općenito je u bolnicama jako vruće🤨
                 2. Koji broj grudnjaka za dojenje uzeti? Znam da su mi žene pričale da su im cicke kad im je došlo mlijeko još narasle za 2,3 broja! Da li da uopće onda uzimam taj grudnjak sad?🤷‍♀️

Imam osjecaj da bi lakse kvantnu fiziku savladala nego ove shoppinge 😂🙈
    Ja ti cak ni sad ovih prakticki 2mj (sa malim odlascima doma u medjuvremenu) nisam nosila ogrtac! Imam i debeli i tanki, prvi put sam uzela taj tanki kao jer idem u bolnicu i svi to tako rade, dakle nakon 2 dana sam ga vratila po muzu doma. 
    Meni osobno je najdraze nosit pidjame, tj.nosim gore spavacice i dolje donji dio pidjame (sve od prije T), tako nekako planiram i za porod, narucila sam jedino jucer 2 spavacice na gumbe u slucaju sivanja i ne znam cega znaju pregledavat na krevetu pa necu moc hlace imat! 
    Ja sam se inace u bolnici svaki dan presvlacila, za noc pidjame kako sam ti opisala, a preko dana tajice i majice..
    Ogrtac ne volim, vise volim neku udobnu hoodycu il vestu..
    Bar u bolnici necu dojit 24h dnevno pa cu na krevetu zadic majicu i dat im jest one dane kad stavim prat te kosuljaste spavacice! U bolnici na odjelu babinjaca je PAKLENO vruce, ne mozes zamislit koliko..mora tako bit i zato cu sto laganije stvari jer je meni i inace stalno vruce 😬😬
    Grudnjak sam isto jucer narucila ono 2komada, ali to su meki grudnjaci, sire se po potrebi, kao topici, a uzela sam jer sam danas narucila one kao vatice za cice koje cu stavit da mi mlijelo ne curi pa da imam te vate u nesto umetnut da ih ne lijepim po pidjamama 🙈

Rose1
    02. Travanj 2020. 12:22

Leptir glavno da je bebica superrr...zao mi je sto ti je tskva ginek. Moja sve pokazuje i objasnjava. Neki od njih to samo odrađuju, a morali bi znati koliko su nama vazni ti pregledi
    Grudnjak cu uzeti broj veci pa sto bude, bit cu bez koji dan dok ne kupim ako bude mali
    Ogrtac imam bas ljetni, lagani,3/4rukavi pa sam mislila bar taj jer u bolnicama uvijek hladnjikavo
    Propusnice promaklo mi u cemu je problem bilo Yvette, ja sam ti u prekrsaju, prebivaliste mi u Ri, a na viskovu zivim. Mup sad ne radi i ne mogu nists. Drugi tj moram vaditi krv, 24.4.opet pregled...vec sam za prosli tj panicarila pa necu vise. Bit ce sto mora biti...molit cu ih za razumijevanje, a ako ne, vratit se kod svojih jer smo mi ful blizu, 500m od granice...a kad se policija makne cu opet proci ako se bude moglo...nesto cu skombinirati, ali necu se vise stresirati, prosli tj sam mislila da cu od nervoze poluditi

💙

• BackInBlack
    02. Travanj 2020. 12:23

Pozdrav cure!
    Pokusavam vas pratiti. Citam redovito sve vase poruke, ali nekad ne stignem pisati. Nadam se da ste sve dobro. Drago mi je radi vasih dobrih pregleda. Znam da malo kasnim, ali evo...
    Dora vjerujem da ces izdrzati i dulje, a sigurno do tih zeljenih tjedana. Znam koliko se pazis, samo tako nastavi i dalje. Bit ce sve ok!
    Bebac medena bebica ;-)
    Ancy drago mi je da je sve dobro s bebicom!
    Kaktusica izgledas super!
    Kile, hm, ja sam sad na +12kg i ne znam uopce sta da mislim, jel to ok ili previse. Ne jedem nista vise nego inace, rekla bi da jedem normalno. S obzirom da sam i inace sklona debljanju i da trebam mirovati valjda je tako moralo biti. Trudim se previse ne opterecivati, a i tjesim se da cu to sve skinuti nakon poroda kad se uhodamo i vratim se starom ritmu.
    A danas mi je punih 30tt :-) nadam se da cu dogurati barem do 35tt.
    Daisy stvarno mi je žao zbog supruga i njegovog posla. Znam da vam nije svejedno, nadam se da ce pronaci posao ubrzo, probaj gledati pozitivno.
    Polly drago mi je zbog roditelja!
    Leptir cestitke na zaokruzenom tjednu
    Sretno na pregledima danas!

38+6

Dora4
    02. Travanj 2020. 12:27

Mila otpao h&m, ha? Nemam pojma, svasta narucujem, samo nista od robice jos 🙈🙈🙈
    Trudy super je sto cete dobit u bolnici spavacice..mi to ne dobijemo, a kazu cure da zna bit da krv i svasta procuri i onda se mozes j...t! 🙈 odlucila sam se ne sekirat unaprijed, snalazit cu se nekako, makar ce mi plahte dat pa jeziga! 
    Ancy probaj malo i na ledja i desni bok, smoci ruke pod hladnu vodu pa dotakni trbuh, popij ledene vode ili narancu iscijednjenu, nesto slatko ili bilo kakvo pojedi?! Smiri se za pocetak jer si jucer bila na pregledima i sve je u redu, mozda opet spava malac! Probaj opet za sat-dva, samo bez panike..mozes se i otusirat pa malo naizmjence vodu promijenit toplo hladno, lec pa probat opet!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.