Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Travanj 2020. 12:29

Ancy_23

Rose1

ena0206

Ja sam sinoc izludila. Doslovno. Zaspala sam u 4 sata.
    A razlog tome je bio sto je beba bila toliko aktivna, znaci sekundu nije se nije stala prevrtat tih nekoliko sati. Ja sam bila izbezumljena od brige jel sve u redu s njim… Na kraju se smirio i zaspao. Ajme bas me izmucio.
    A uz to kad legnem na lijevi bok, on se toliko uznemiri da to nisu istine. Lupa dok god se ne okrenem na leđa. 😮

I meni je tako bilo jucer cijeli dan, a vidim da se i danas nastavlja…bas sam se zabrinula vec zasto je tako zivahan

Blago vama ja bi sad dala sve da me izlupa da znam da je ok. Jer eto cijeli dan lezim tu na lijevom boku odmaram ali nije se javio od jucer od ctga…valjda hoce bar jedan put da znam da je ok

Mi cemo uvijek brinuti i to ti je to...ovo jucer je vec postalo neugodno i zabrinulo me, bilo mi je 10000kombinacija u glavi...pa me pocelo i zigati, ko bockati...i danas lupa dosta jako. 
    Glavno da si se ti jucer uvjerila da je sve dobro❤

💙

Rose1
    02. Travanj 2020. 12:32

Ancy_23

Rose1

ena0206

Ja sam sinoc izludila. Doslovno. Zaspala sam u 4 sata.
    A razlog tome je bio sto je beba bila toliko aktivna, znaci sekundu nije se nije stala prevrtat tih nekoliko sati. Ja sam bila izbezumljena od brige jel sve u redu s njim… Na kraju se smirio i zaspao. Ajme bas me izmucio.
    A uz to kad legnem na lijevi bok, on se toliko uznemiri da to nisu istine. Lupa dok god se ne okrenem na leđa. 😮

I meni je tako bilo jucer cijeli dan, a vidim da se i danas nastavlja…bas sam se zabrinula vec zasto je tako zivahan

Blago vama ja bi sad dala sve da me izlupa da znam da je ok. Jer eto cijeli dan lezim tu na lijevom boku odmaram ali nije se javio od jucer od ctga…valjda hoce bar jedan put da znam da je ok

A slatko, sok od narance, banane, nesto hladno, toplo??? To je za poluditi vjerujem ti, bas je pospanac

💙

Amneris
    02. Travanj 2020. 12:40

Mislim da ću zasad bez ogrtača, osim ako ne uleti baš neka dobra ponuda, ima još vremena..
    Trudy ti si iz Ri? Znači tu se dobiju njihove spavaćice? Ja zasad imam jednu pa se pitam koliko mi ih još treba. 
    Dora u pravu si, spavaćice će trebat za ove brzinske flash preglede, ali i ja sam inače tip za donji dio pidžame!

Vucica
    02. Travanj 2020. 12:56

Rose i druge cure s neprijavljenim boravistima, i mi smo u takvoj situaciji ali realno ne bi trebao biti problem. Po zakonu je 15 dana za prijaviti boraviste i to samo ako planirate biti negdje duze od 3 mj. Sad nastupili su novi uvjeti ali ne mozes biti u prekrsaju ako nemas mogucnost prijaviti boraviste. Mi smo se preselili na drugi kraj Hrvatske i unutar tih 15 dana mup je zatvorio referadu i nema prijava, kad sam ih nazvala da pitam sto sad rekli su da nije nikakav problem, da budemo tu gdje jesmo, a u slucaju potrebe za odlaskom negdje da objasnimo situaciju civilnom stozeru kad budemo trazili propusnicu. 

Amelie 1
    02. Travanj 2020. 12:59

Propusnice- evo meni preko e-propusnica upravo odbijen zahtjev... sve sam ispunila i napisala da sam trudnica i idem na redovan pregled i odbijen je. Uopće ne znam šta misliti i koga zvat i kome se obratit.

Rose1
    02. Travanj 2020. 13:05

Daisy100

Propusnice- evo meni preko e-propusnica upravo odbijen zahtjev… sve sam ispunila i napisala da sam trudnica i idem na redovan pregled i odbijen je. Uopće ne znam šta misliti i koga zvat i kome se obratit.

Ma kakve su to gluposti???a lijecnik???

💙

Dora4
    02. Travanj 2020. 13:05

Amneris pogotovo ako vec nemas ogrtac-nemoj bacat lovu na to, kupi si neku duzu vesticu il nesto (ako nemas) za prebacit preko pidjame, a da ti posluzi i za kasnije 😘
    BackInBlack hvala ti 😘 opaaa cestitam na okruglih 30!! 🥳🥳🎂

Vucica
    02. Travanj 2020. 13:07

Daisy100

Propusnice- evo meni preko e-propusnica upravo odbijen zahtjev… sve sam ispunila i napisala da sam trudnica i idem na redovan pregled i odbijen je. Uopće ne znam šta misliti i koga zvat i kome se obratit.

Sta ne pise svuda da trudnicama ne treba propusnica? Samo trudnicka knjizica

Rose1
    02. Travanj 2020. 13:08

Vucica

Rose i druge cure s neprijavljenim boravistima, i mi smo u takvoj situaciji ali realno ne bi trebao biti problem. Po zakonu je 15 dana za prijaviti boraviste i to samo ako planirate biti negdje duze od 3 mj. Sad nastupili su novi uvjeti ali ne mozes biti u prekrsaju ako nemas mogucnost prijaviti boraviste. Mi smo se preselili na drugi kraj Hrvatske i unutar tih 15 dana mup je zatvorio referadu i nema prijava, kad sam ih nazvala da pitam sto sad rekli su da nije nikakav problem, da budemo tu gdje jesmo, a u slucaju potrebe za odlaskom negdje da objasnimo situaciju civilnom stozeru kad budemo trazili propusnicu.

Oki, tenksic🤗onda cu im probati objasniti...znam da je to vec netko i pisao, mozda bas ti, ali mi ih tlaka bilo zvati...a sad to ide preko e-propusnica...istrazim malo

💙

Rose1
    02. Travanj 2020. 13:09

Vucica

Daisy100

Sta ne pise svuda da trudnicama ne treba propusnica? Samo trudnicka knjizica

Da, to sam isto cula, ali stalno vise nesto mijenjaju i ne znas sto treba, a sto ne

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.