Bokić curke! ☺️
Ja sam danas započela preduskrsno čišćenje pa nikako završiti, sad sam se napokon izvalila na kauč.
Fluffy, Danijela, Alisa čestitke na punim tjednima! 🎉
Bebac čestitam na uspješnom pregledu! Mrgudić je presladak, stvarno ga je super uspjela uhvatiti. 💙
Kaktusica super da se curka javila pa si mirnija. 🥰 Moja je non stop aktivna, ali posteljica mi je iza zato je vjerojatno puno jače osjetim nego ti svoju curku.
Mi ćemo kadicu dobiti od muževe sestrične, neka sa termometrom. Nisam ispitivala kakva je točno jer mi to zapravo uopće nije bitno. Drugo još ništa nemamo, ali nekako se nadam ukidanju ovih mjera do početka lipnja kako i prognoziraju pa ćemo onda obići dućane i kupiti sve što nam treba, draže mi je vidjeti što kupujem.
Jooooj Bebac mrgdu je preeeealadak ❤️🥰🥰❤️ Cestitke na pregledu, glavmo da je sve ok!
Kaktusice super da se curka javila i dobro te nabubacila ❤️
Ja sam isto kadicu koristila iz komode , onda je do nedavno bila u vecoj obicnoj kadici , sad je presla u mali lavor plasticni 🤣🤣🤣🤣
Curke ako koja zna , ja sam sa danasnjim danom otvorila komplikacije, koji je rok dostavit papire na HZZO!? Znaci meni ide isplata komplikacijq tek krajem 5 mjesecq! Danas sam dobila samo obavijest o otvaranju komplikacija!
Krajem mjeseca ces po doznake kod ginek i najkasnije do 5.5.moras predati. U firmi ce ti dati i R1obrazac s zadnje6place. Nosis to na HZZO i presliku tekuceg i osobne
Trancie, meni su sad cak trazili ugovor o radu. Ne znan di pripadas pa provjeri za svaki slucaj 🤷♀️
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
vrapčić, da s iste stranice. stavila bi link,al kršim pravila, samo u tražilicu upiši kada :D
bebac, odustali smo od ove na napuhavanje ipak
rose, evo slikam uživo čim dođe :D
yvette :*
Baby girl 💜
Bebac24 prekrasan ti je bebeljuškasti malac. Stvarno je već velika beba 🙏🙏👏💪
A gdje nam je Polly?
Bebac presladak je maleni, kako ima pune usnice, divno 🥰
Kadica mi smo imali obicnu iz komode ali on se mrzio kupati, muz bi ga drzao a ja bi ga nabrzinu nasamponirala i isprala a sve to uz zvukove vristanja, inace je bio super mirna i veaela beba al kupanje...dzizs 🙄
Meni je secer uvijek bio dobar, doduse prije 13 god se nije radio ogtt a mali je bio uvijek veci ali pripisujem to i genima, i sama sam visoka pa ni on ne moze bas biti majusan, sad sa svojih skoro 13 god je ogroman, visok, ima 65 kg.
Cekam Ancy da nam javi kako je prosao pregled, nadam se da je sve ok, da ima nalog sramezljivog bebonju koji je dobar pa stedi mamu jakih udaraca 🥰
Ja malo peglala, sreca pa nema puno toga kako smo stalno doma, prejela se i sad jedva disem. Toliko vode pijem da nemam kad popiti ni jogurt, kakao...inace mi se sve smucka.
Dora sad sam se sjetila onog sto sam ti htjela reci prosli tjedan 😂 Znam da smo pricale o rabljenim stvarima ali na Njuskalu ima stvarno uzasno povoljnih Bugaboo kolica za blizance. Sjecam se da je prije par godina prodavala i moja prijateljica, minimalno ih je koristila jer je cim su mogli sjedati kupila McLarenova tako da mozda se isplati pogledati, cine se dosta ocuvana a cijene su debelo nize od novih.
Dana da,da,slikaj i javi dojmove
Mokvica i moj stalno aktivan u zadnje vrijeme, cak danas preaktivan, skoro da ne staje pa mi vec to cudno sto radi
💙
Jao, pa i te kadicesu sad SF, kad vi o svemu tome pisete, vidim da nista ne znam i sve me vise strah hocu li sve kupiti sto treba…ja mislila kadica ko kafica
Hahaha, takva sam ti i ja, mi kupili onu za 50 kn u Ikei i termometar za vodu.
I to je to😊
Bebac24 prekrasan ti je bebeljuškasti malac. Stvarno je već velika beba 🙏🙏👏💪
A gdje nam je Polly?
Da, nema nam je u zadnje vrijeme...Daisy, Tocke isto...
💙
Jao, pa i te kadicesu sad SF, kad vi o svemu tome pisete, vidim da nista ne znam i sve me vise strah hocu li sve kupiti sto treba…ja mislila kadica ko kafica
Hahaha, takva sam ti i ja, mi kupili onu za 50 kn u Ikei i termometar za vodu.
I to je to😊
Da, hahaha, pocela sam se vec gubiti🤣😂🤣ali upijam sto pisete pa malo guglam, istrazujem...
💙
Iskreno izgubila sam se u citanju,napisale ste 15 str 🙈
Znam da sam zapamtila kadice,robicu 🤣
Sto se tice mog pregleda nisam se ja uplasila sto mi je posteljica dosta nisko mene vise plasi sto mi je ukinula odnose 🤦♀️🙈🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji