Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 22:21

Carly hvala na odgovoru 😘
    Kaktusica draga vidiš kako život nekada iznenadi ugodno 💕 Ipak će vam sve za bebu trebati  na kraju ☺️ Tako smo i mi rekli da nek se samo ova beba rodi živa i zdrava i više ne bismo ni išli na postupke, no nikad se ne zna 🙂
    Maggy ja sam u nedjelju popila zadnju tabletu desetodnevne kure antibiotika za infekciju urinarnog trakta. Moji simptomi su bili vrlo česte bh kontrakcije i menstrualni bolovi.
    Mrvičak hvala ti draga i pazi se samo 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    31. Ožujak 2020. 22:21

Dora4

Suzy super thx, imala sam popis svih tih beba stranica, majke mi mile na momente mi se cini previse svega, a sad kako vidim nestasica mislim si super samo nek negdje nadjem ista 🙈
    Curaprox ona ultra soft 5640 cetkica je vrh!! 🥰

Sjecam se da sam screenshotala kad je netko objavio popis djecjih stranica, i sad trazim po mobu i vidim da je to bila nasa draga Tiki. Uh bas su me emocije uhvatile sada...
    https://ibb.co/HCqxmGr

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 22:24

Yvette točno sam to i ja neki dan tražila i naletim na screenshot posta naše Tiki 😔 Nadam se da je ona došla k sebi koliko toliko... 💜💙❤️

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 22:31

Curke drage želim vam laku noć i mirne snove! 💕💕

martina29
    31. Ožujak 2020. 22:46

Hvala puno cure na odgovorima sad mi je malo lakse 

Leonie90
    31. Ožujak 2020. 22:58

Vrapcic- meni nista konkretno nije rekla osim zabrane odnosa, mozda jer sam zatvorena. Moje mirovanje ukljucuje i kuhanje i lagano ciscenje, ali i to je puno bolje od prijasnjeg tempa, kada sam svaki dan bila u pokretu, autu, dizala necakinju na wc itd..

Suzi3025
    31. Ožujak 2020. 23:02

mrvičak

Suzi3025

Ja nemam menstrualne bolove ali zato imam bolove uzasne u preponama i jedva hodam vec tj dana..ako legnem na pola sata na kauc vise se nemogu dici nikako od bolova.. tako mi je bilo i u prvoj trudnoci i napatila sam se..nekad sam znala stajat 10 min na jednom mjestu jer nisam mogla pomaknut od bolova i plakala i psovala..mislim da ce me opet isti takav scenarij cekati 😭😭

Evo mene. Mene boli samo desna prepona, ali otkada pri ležanju na boku stavim jastuk između nogu, puno manje. Nije me boljela dok sam smjela šetati. Otkada mirujem javlja se i za bol. Kod mene sve vrste boli, samo pitajte 🙈🙈

Imam ja onaj veliki jastuk za trudnice(moja zmija 🤣) i to mi je spas i za odmaranje i spavanje..ali prepone bole od jutra do mraka.neki dan me toliko bolilo na lijevu nogu da nisam mogla hodat pa mi mama donesla staku da si olaksam 🤣🤣
    Al iskreno sad u svojoj 33 godini teze podnosim trudnocu nego kad sam imala 24 god.
    Doslovno se osjecam po svemu ko neka bakica..

Rose1
    31. Ožujak 2020. 23:03

Vrapcic ne znam za menstrualne, ali vidim da su cure odg, jesu ti se smanjili?

Maggy savjetovala bih ti da napravis urinokulturu i puno pijes
    Drage cure, laku noc, lijepo nanajte i sanjajte!!!😴😴😴💤💤💤❤❤❤

💙

MissyR
    31. Ožujak 2020. 23:54

yvette

Trudyi ja najvise volim biti bez grudnjaka, ali jeli to izvedivo kad dojes, ne curi mlijeko, jesu dosta one blazinice, pretpostavljam da se lijepe. Ja se u nista ne kuzim

Yvette  meni su cice bile kao dva kamena kad je krenulo mlijeko, imala sam one pamucne grudnjake najobicnije za dojenje nista fensi onako babski i bijeli pamucni i bez njih ne bi mogla meni su bili odlicni...one blazinice su ok ali ako bas ide to mlijeko ja bi znala za po doma pelenu na pola izrezat i staviti  u grudnjak koliko je to meni ludo islo...na kraju dobila mastitis i neku bakteriju pa nisam uspjela dojiti niti punih mjesec dana...ovaj put se nadam da cu uspjet 😊🤞
    Rose evo i meni krvari zubno meso bas jako je pocelo zadnjih par dana i nateklo dosta bas fuuj izgleda pa sam pocela opet paradontax koristit i vodicu i pastu te onu mekanu cetkicu i stalno cetkam valjda nece puno caklinu ostetiti to...nadam se da ce se smiriti bar malo 

url=https://lilypie.com]

• lola777
    01. Travanj 2020. 00:48

Dora, napisala sam lipi i utjesni post i nesto pomakla i naravno izbrisala ga.Uopce ne sumnjam da ces dogurati do lipih 36 tj. 🙏.Tvoja snaga duha i optimizam tu pomazu.Samo da te utjesim i motiviram, moja sestra je od 3.mj trudnoce bila otvorena 1 prst, a rodila par dana prije termina. Drzi se i vjeruj jer bebice imaju lipu kilazu.Muskici su uvik malo jaci od cura- pa nek im bude bar fizicki😉.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.