Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    31. Ožujak 2020. 21:08

Trudy i ja najvise volim biti bez grudnjaka, ali jeli to izvedivo kad dojes, ne curi mlijeko, jesu dosta one blazinice, pretpostavljam da se lijepe. Ja se u nista ne kuzim

Ivcy1306
    31. Ožujak 2020. 21:17

Vecer curke! 
    Dora, draga moja zao mi je zbog loseg pregleda i drago mi je da bebice napreduju. 
    Sto je za tebe jos 6 tjedana, peace of cake😉 ako te imalo tjesi, ja sam sa sinom bila otvorena 3prsta od 32.tjedna, prognoze isto da cu ranije dosta, da izdrzim do 36., primila inekcije za pluca i na kraju rodila na 40+2 i to ni tad nije htio van, pa sam na carski na kraju. Tako da ne brini se, miruj, i sve ostalo su ti curke rekle. Bit ce sve ok🙏 
    Ja imam neke stihove koji su meni super kad me tako deprica uhvati: 
    Vjera, ljubav i nada cine jedan svijet
    Zbog toga je Krist razapet,
    Kad te nemir slomi, 
    Kad te tuga svlada, 
    Utjeha nek ti budu: 
    VJERA, LJUBAV I NADA!!❤🙏 
    ..
    ..
    Kod mene novost, zvali me danas da na pregled ipak dodjem 6.4., a ne 9.4., pa sad ganjam propusnicu za muza i dijete da nas puste da mogu malog odvest svojima jer ga ne planiram vuc za Karlovac. 

Maggy_1
    31. Ožujak 2020. 21:18

Cure, je li koja od vas imala upalu mokraćnih puteva sada u trudnoći, koji su vam simptomi bili? Pisala sam da su mi u petak bili pozitivni leukociti u mokraći, doktorica mi je propisala samo probiotike, no od petka imam osječaj pritiska nisko i baš učestalo mokrenje (više nego inače). Malo se brinem 😕

Trudy
    31. Ožujak 2020. 21:20

yvette

Trudyi ja najvise volim biti bez grudnjaka, ali jeli to izvedivo kad dojes, ne curi mlijeko, jesu dosta one blazinice, pretpostavljam da se lijepe. Ja se u nista ne kuzim

A ovisi... Nekima curi,nekima ne.. ja sam imala jos i dvije potkosulje iz h&ma, to mi je isto bilo zgodno za koristit. A blazinice ja nisam bas previše koristila, tj.na pocetku jesam, ali buduci da sam imala dosta dugo ragade procitala sam da te blazinice samo smetaju. Tako da blazinice sam koristila uglavnom kad bi isla van, eventualno bi imala u pripremi uvijek jednu da stavim na onu dojku iz koje ne dojim jer bi mi znalo curit tako.. radije sam cesce majice mijenjala..

kaktusica
    31. Ožujak 2020. 21:29

Maggy_1

Cure, je li koja od vas imala upalu mokraćnih puteva sada u trudnoći, koji su vam simptomi bili? Pisala sam da su mi u petak bili pozitivni leukociti u mokraći, doktorica mi je propisala samo probiotike, no od petka imam osječaj pritiska nisko i baš učestalo mokrenje (više nego inače). Malo se brinem 😕

Ne znam citas li sve ovdje redovito, ja imam bakteriju. Moze ti biti i cistitis. Mene je bolio bubreg i pritisak na mjehur, slab mlaz dok uriniram... Bolje odmah napravi urinokulturu i budi mirna, moj topli savjet 🤗

31. Ožujak 2020. 21:30

Vrapčić123

Curke s menstrualnim bolovimamam pitanje. Koliko ih često osjećate i što su vam točno rekli da bi uzrok trebao biti? Što u vašem slučaju mirovanje znači: strogo ležanje i samo wc ili je moguće raditi neke lakše poslove i kuhati?

Meni su bili česti, ali evo nakon popijenog sumameda i naglog rasta trbuha nema ih više. Kaže dr da su to vjr ligamenti maternice i njezino uzdizanje put gore. 
    Moje "strože" mirovanje, uključuje kuhanje ručka i lakše poslove. To mi je ipak dr dozvolila. Usisavač, nošenje rublja, saginjanje, pranje podova.... To ipak ostaje suprugu

31. Ožujak 2020. 21:32

Suzi3025

Ja nemam menstrualne bolove ali zato imam bolove uzasne u preponama i jedva hodam vec tj dana..ako legnem na pola sata na kauc vise se nemogu dici nikako od bolova.. tako mi je bilo i u prvoj trudnoci i napatila sam se..nekad sam znala stajat 10 min na jednom mjestu jer nisam mogla pomaknut od bolova i plakala i psovala..mislim da ce me opet isti takav scenarij cekati 😭😭

Evo mene. Mene boli samo desna prepona, ali otkada pri ležanju na boku stavim jastuk između nogu, puno manje. Nije me boljela dok sam smjela šetati. Otkada mirujem javlja se i za bol. Kod mene sve vrste boli, samo pitajte 🙈🙈

Maggy_1
    31. Ožujak 2020. 21:40

kaktusica

Maggy_1

Ne znam citas li sve ovdje redovito, ja imam bakteriju. Moze ti biti i cistitis. Mene je bolio bubreg i pritisak na mjehur, slab mlaz dok uriniram… Bolje odmah napravi urinokulturu i budi mirna, moj topli savjet 🤗

Tako sam i mislila, nazvat ću sutra i tražiti da napravim UK. Povećala sam unos tekućine i pijem brusnicu ali sumnjam da bih sa tim, ako je stvarno upala, išta riješila. 

• CurlySue
    31. Ožujak 2020. 21:51

mrvičak

Suzi3025

Ja nemam menstrualne bolove ali zato imam bolove uzasne u preponama i jedva hodam vec tj dana..ako legnem na pola sata na kauc vise se nemogu dici nikako od bolova.. tako mi je bilo i u prvoj trudnoci i napatila sam se..nekad sam znala stajat 10 min na jednom mjestu jer nisam mogla pomaknut od bolova i plakala i psovala..mislim da ce me opet isti takav scenarij cekati 😭😭

Evo mene. Mene boli samo desna prepona, ali otkada pri ležanju na boku stavim jastuk između nogu, puno manje. Nije me boljela dok sam smjela šetati. Otkada mirujem javlja se i za bol. Kod mene sve vrste boli, samo pitajte 🙈🙈

Mrvicak, Jeremijo nas 😂🙈😉

kaktusica
    31. Ožujak 2020. 22:09

Maggy ako je samo cistitis mozda i prodje od dovoljbo tekucine i brusnice a za bakterije treba uglavnom kura antibiotika. Nadam se da ce ipak proci da nije neka bestija u pitanju 😘
    Mrvicak tako i ja samo rucak napravim, mali predje s onim stapnim usisavacem jednom tjedno po stanu, stavi i vadi sudje iz perilice, nas smo samo dvoje pa nema tu puno ni kuhanja ni sudja. Prednost imanja velikog djeteta 😁 Ali soba mu je brlog zivi 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.