Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 15:43

Dora hehe, da Vili i Alemka su opasni 😂😂
    Fenjer nama upravo danas stigla dostava, no ja sam doslovno 7 dana lovila termin dostave, jer im je sve zauzeto, čim se otvore termini dostave odmah ljudi nahrle i popune termine i gotovo. Uglavnom moj savjet je da napuniš košaricu, provjeravaj vrlo često ima li slobodnih termina dostave i ako ih bude onda odmah kupi to sve inače u suprotnom nećeš uspjeti kupiti. I da, mnogih proizvoda ne bude. Ja sam bioaktiv čekala danima da dođe... 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 15:46

Fenjer također mi je odstupanje u iznosu od onoga što su mi skinuli sa računa i njihov račun koji mi je stigao nakon što su dostavili. Skinuli su mi više nekih 80 kn. Tako da čekam odgovor zašto su to tako napravili... Uglavnom ja inače ne kupujem u Konzumu, a ovo je sad nužno zlo obzirom da jedini imaju dostavu. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

DanijelaBB
    30. Ožujak 2020. 15:46

Pozdrav cure, nisan čitala par dana pa me dočekalo masu stranica...od svega san zapamtila:
    Anchy se pridružila klubu gospođa 👰 - čestitan  i želin ti još lipši i bolji zajednički život.
    Kaktusica i njena daljnja borba s urinokulturom - žaj mi šta te to i dalje muči, ali šta je tu je, nemoj da te to baci u depresiju...
    Meni danas isto bia pregled, beba je super razvija se točno po tjednima. Ali...uvik je neki ali, imam nešto viška plodne vode što je povezano s mojim povišenim šećerom. Moram samo i dalje pazit na prehranu i nastavit s djetom. Dobro što mi je,od kada sama mjerim šećer, uglavnom stalno u rasponu od 4,2 do 4,8. Jedino je šok bia jutros..6,0..nije mi jasno kako, ništa nisan mijenjala.
    Pelili čitan ti isto spominješ plodnu vodu, šta je kod tebe slučaj donja ili gornjs granica?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

mimoza
    30. Ožujak 2020. 16:12

Indy kako to da si vec u Mutterschutzu? Kod nas je 6 tjedana prije poroda i 8 tj iza poroda i onda slijedi Elternzeit. A ja imam Arbeitsverbot od 14tt. Htjela sam jos raditi, al moj sef nije htio rizikovati, pa me poslao kuci.
    Pepilli znaci poslije lola7 si ti na redu za porod, pa onda ide 6.mjesec 🤗

Dora4
    30. Ožujak 2020. 16:15

Pepilli

Mimoza termin je 30.5. Još se uhodavam na forumu tu, napravit ću (s)ticker jedan dan…
    Pokušavam pisati diplomski, a sad vidim da postoje neke aukcije igračaka , i opreme… majke mi, niti gledati ne smijem, fokus mi je ovih dana nepostojeći, a kad bi još i to išla ništa od konkretnog posla…

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2020-22524?page=22 
    Na sredini ti je Amyn post sa detaljnim uputama, ako trebas pomoc! 

Dora4
    30. Ožujak 2020. 16:18

Danijela drago mi je sto je s malenim sve dobro, nadam se da te nece ni p.voda previse zezat! 😘

Rose1
    30. Ožujak 2020. 16:20

DanijelaBB

Pozdrav cure, nisan čitala par dana pa me dočekalo masu stranica…od svega san zapamtila:
    Anchyse pridružila klubu gospođa 👰 - čestitan i želin ti još lipši i bolji zajednički život.
    Kaktusica i njena daljnja borba s urinokulturom - žaj mi šta te to i dalje muči, ali šta je tu je, nemoj da te to baci u depresiju…
    Meni danas isto bia pregled, beba je super razvija se točno po tjednima. Ali…uvik je neki ali, imam nešto viška plodne vode što je povezano s mojim povišenim šećerom. Moram samo i dalje pazit na prehranu i nastavit s djetom. Dobro što mi je,od kada sama mjerim šećer, uglavnom stalno u rasponu od 4,2 do 4,8. Jedino je šok bia jutros..6,0..nije mi jasno kako, ništa nisan mijenjala.
    Pelili čitan ti isto spominješ plodnu vodu, šta je kod tebe slučaj donja ili gornjs granica?

Drago mi je da je sve dobro s bebicom🥰a kako se vidi da je vise plodne vode? 

💙

• Bebac24
    30. Ožujak 2020. 16:23

DanijelaBB

Pozdrav cure, nisan čitala par dana pa me dočekalo masu stranica…od svega san zapamtila:
    Anchyse pridružila klubu gospođa 👰 - čestitan i želin ti još lipši i bolji zajednički život.
    Kaktusica i njena daljnja borba s urinokulturom - žaj mi šta te to i dalje muči, ali šta je tu je, nemoj da te to baci u depresiju…
    Meni danas isto bia pregled, beba je super razvija se točno po tjednima. Ali…uvik je neki ali, imam nešto viška plodne vode što je povezano s mojim povišenim šećerom. Moram samo i dalje pazit na prehranu i nastavit s djetom. Dobro što mi je,od kada sama mjerim šećer, uglavnom stalno u rasponu od 4,2 do 4,8. Jedino je šok bia jutros..6,0..nije mi jasno kako, ništa nisan mijenjala.

Strea prije pregleda 😊
    Moj pokojni djed je uvjek ludio jer kod dr bi bio visok a doma uvijek normalan 😊al "starh" radi svoje 😊
    A sta se radi u slucaju vise plodne vode? Koja je opasnost? 

30. Ožujak 2020. 16:23

Vrapčić123

Dora hehe, da Vili i Alemka su opasni 😂😂
    Fenjer nama upravo danas stigla dostava, no ja sam doslovno 7 dana lovila termin dostave, jer im je sve zauzeto, čim se otvore termini dostave odmah ljudi nahrle i popune termine i gotovo. Uglavnom moj savjet je da napuniš košaricu, provjeravaj vrlo često ima li slobodnih termina dostave i ako ih bude onda odmah kupi to sve inače u suprotnom nećeš uspjeti kupiti. I da, mnogih proizvoda ne bude. Ja sam bioaktiv čekala danima da dođe… 🤦‍♀️

Ajme nisam to znala, da se tako dugo ceka.. i jos nemaju pola stvari za kupiti. Mislim da mi ne gine izlazak iz stana 😂 
    Hvala ti vrapcic 🤗

MissyR
    30. Ožujak 2020. 16:38

Dora hahhaha nisi daleko od istine, nekad mu znam rec da zapravo cu sada imat troje djece a ne dvoje 🤣🤣🤣 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.