Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    30. Ožujak 2020. 15:20

Ninnek

Neznam koja je pisala za Aukcije igracaka, ali totalno me zarazila 😱😱😱 🤣🤣

Sad ispada da ću se morati boriti sa svima vama, bolje da sam šutila 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

30. Ožujak 2020. 15:21

Pčelica06

Vrapcic da nisi trudna, nakon ove izolacije bi sigurno imali +Pepilli čestitke na veeeeeelikom dečku!
    Zanima me da li je koja razmišljala / kupila /imastokke kolica? Do sad smo bili za jednu drugu varijantu s Happy Storksa, ali smo malo skeptični oko dostave obzirom da kolica putuju iz Poljske pa sam danas istraživala alternativne metode 😀 stokke mi se čini super, baš ono što ja trebam jer ne planiram svuda vući kolica nego kupiti nosiljku (ako će se beba htjeti nositi) i s tim ići u dućan i sl., a za ostatak vremena su mi njihovi modeli odlični jer nisu teški, lako se sklapaju i baš su praktični i na većini ljestvica na top pozicijama pa me zanima vaše mišljenje/iskustvo?

Dostavljaju normalno, moja sestricna je narucila i prije par dana su joj dosla 😃 mislim da cu i ja preko njih naruciti, ali tamo nekad kad budem 'trudnija'. 

MissyR
    30. Ožujak 2020. 15:23

Nikita206

Dora, fotka je predobraAukcije - Missy, Yvette - pregledala sam sve, izdajalicu i muzičku igračku sam isprobala i sve je super, kod ležaljke nažalost fali par dijelova, ali sam im se odmah javila, poslikala i rekli su da će raspakirati drugu i poslati mi dijelove koji fale… Tako da će valjda i to biti ok
    Missy, jesi provjeravala na kraju cijenu ogtt-a u Medicu?

Nisam zvala, zvati cu krajem tjedna ili u pon sljedeci da me naruce za dan dva prije pregelda ako je moguce ikako...ako ne cu u bolnicu i moliti ih da me puste doma jer sam doslovno dvije ulice ispod bolnice..pa da dolazim ili barem vani da cekam na zraku...mislim da ce imati i oni razumjevanja s obzirom da sam trudnica a i nosim dragog sa sobom(uvijek kad on ide sa mnom su nekako bolji prema meni) jer mi je zadnji put u prvoj trudnoci bilo slabo pa su me legli da dodem sebi jer sam bila sama pa da se ne srusim negdje na cesti vjerovatno zbog mog niskog tlaka koji je najcesce 90/60..nekako bi sve taj ogtt izbjegla..

url=https://lilypie.com]

dana130
    30. Ožujak 2020. 15:32

cure, puno vam svima hvala vezano uz naknade, ja ne znam tko me uvjerio da ćemo dobiti samo 4200, a to je dosta manje nego moja plaća, naravno bili smo spremni na to, ali ovo su super vijesti :D
    ja planiram raditi do onih 45 dana prije poroda, naravno ako budem mogla, ovisi i kako će meni biti, a i kako će biti s ovim virusom.
    Pčelice, ja sam naručila stokke kolica, nažačost ovaj "novi" model nema u bež boji, što mi baš žao,ali dobro, nakraju nam košara i sportsko sjedalo nije ista nijansa, ali tako se ni ne koriste u isto vrijeme pa mi to ni nije neki veliki problem. ja sam htjela iz slovenije naručii, ali nakraju i dućan iz zg je imao 15% akciju, a i suncobran gratis, koji bi u sloveniji posebno kupila, tako da mi ovo isplao okej. Baš sad gledam da imaju i akciju na jaje 15% do sredine 4.mjeseca za koje mi ne trebaju adapteri za kolica, pa ćemo vjerojatno i to naručiti. sad sam se raspisala, a što se tiče iskustava kolica, 2 slučaja osobno znam da imaju kolica i jako su zadovoljni i da kupuju opet bi njih uzeli, a i ostala iskustva po netu su dobra. mi ih planiramo baš dosta koristiti, čak su okej i za različite terene, pa se nadam da će se isplatiit :)

Baby girl 💜

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 15:32

Trancie tako je, tehnika nas ne ide i gotovo. Ajd dobro dok je to, samo da je zdravlja u ovim ludim vremenima. 🤞🤞🤞
    Pčelica joj u pravu si, kakav ivf i sve ostalo. Plus bi se pojavio 100% 😂😂😂
    Pelili čestitam na velikom dečku 💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    30. Ožujak 2020. 15:33

Vrapcic Alemka i Vili su VRH 🤣🤣
    Pepili bravoo za uspjesan pregled! Bas mi je drago 🤗 maleni je veliki, super, samo nek su zivi i zdravi, ne brini oko plodne vode, glavno da te drze pod nadzorom, slusaj upute i nastavi mirovanje! Bit ce to sve dobro 😘💙
    Mimoza thx, znaci  i do mene i do njih je 😅
    Sto mislite oce kroz neko vrijeme cak i za trajanja korone obnavljat te zalihe po skladistima ili ce bit ko je jamio - jamio o dovidjenjca?
    Bebac slazem se, mislim da jako puno ovisi o ocekivanjima i stavu! Super mi je procitat ovak normalno iskustvo ko tvoje 😀
    Indy zasad jos nije bilo nikakvog razgovora o porodu, vjerovatno jer ja nista nisam ni pitala od straha da ce to sve doc prebrzo..meni je posteljica bila na uscu i svega mrvu se digla koliko pratim (ali neke druge stvari su bile priorotetnije pa nismo o tome zadnje vrijeme uopce razgovarali), koliko sam citala u tim situacijama se radi carski.. eh sad, meni je mali vec okrenut glavom, a to je bitno kako je okrenuta vodeca beba jer recimo kad njega rodim onda se i malena koja je sad poprijeko moze namjestit il pogurat da se namjesti da i ona ide glavom! Kod mene je malo komplicirano jer imam tristo dijagnoza i komplikacija pa ima puno za i protiv za oba nacina, mislim da ce to dr. doslovno zadnji tren odlucivat ovisno kakvo mi stanje bude neposredno prije..
    U bolnici sam cula i iskustva zena koje jednu bebu rode vaginalno, a drugu na carski, evo iskreno najvise se bojim takvog scenarija jer mislim da si onda zbilja rasturena na oba nacina i da je oporavak vrlo zahtjevan i tezak, a jos na sve to imas dvije bebe..
    Zato ti ja, lijepa moja, ne mislim o tome, kao da ce se to sve dogadjat nekom drugom 😂🤣 faza neprihvacanja, trajat ce dok ne rodim vjerovatno 😝

Dora4
    30. Ožujak 2020. 15:36

Missy znam sto si mislila, ali polomilo me ovo da nosis muza! Hahahahah miska, em nosi bebu em muza, nije tebi lako 😋🤭

Pepilli
    30. Ožujak 2020. 15:37

Mimoza termin je 30.5.  Još se uhodavam na forumu tu, napravit ću (s)ticker jedan dan... 
    Pokušavam pisati diplomski, a sad vidim da postoje neke aukcije igračaka , i opreme... majke mi, niti gledati ne smijem, fokus mi je ovih dana nepostojeći, a kad bi još i to išla ništa od konkretnog posla...

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 15:38

Rose eto samo riknuo, zapravo ta neka fensi rasvjeta riknuka koja je skuplja od novog tv-a, tako da nema smisla popravljati. A sada je tv zbilja nužan u ovim ludim uvjetima. Al eto muž naručio novi tv, tako da treba stići ovaj tjedan nadam se.  🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

30. Ožujak 2020. 15:38

Nego da vas pitam, jel neka od vas narucuje preko konzum klik-a?? Bas sam htjela naruciti, ali nema 90% stvari koje mi trebaju, jel to i inace tako ili? Jel obnavljaju proizvode na stranici ili je ovo sad takva trajna situacija s obzirom na koronu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.