Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    30. Ožujak 2020. 13:59

Gdje nam je Zuza, jeli sve ok? Ne mogu se sjetiti kada je zadnje pisala...

Rose1
    30. Ožujak 2020. 14:00

Vrapčić123

Vrapčić123

Rose1

Vrapčić123

CurkeBayer izbacio lijek za koronu. Ne znam jeste li pratili no oni su zadnjih godina stotine milijardi izgubili na tužbama od Monsanta. Prošli tjedan pričam s mužem kako će Bayer 100% izbaciti lijek jer moraju tu lovu nekako nadoknaditini i evo čuda, Bayer u kombinaciji s Trumpom. Ma zlo pravo. A koliko je ljudi umrli. I sad ajd ti dokaži to, ispadaš luđak.

Nisam to vidjela, gdje pise? Stavi please link

Neda mi kopirati link. Upisi lijek za koronu, jutarnji list.

Rose početak članak ide ovako: "Ovo je Božji dar, Amerika odobrila…" U Jutarnjem je članak.

Hvaaaal, pogledam

💙

Rose1
    30. Ožujak 2020. 14:01

yvette

Cestitam svima na okruglim tjednima !!
    Kaktusice zelim da ti sto prije prode i da nam se brzo vratis ❤
    Mimoza pises da si se borila sa gljivicama, ja sam nedavno pisala da me mucila vaginoza, zuto zeleni iscjedak. Jucer sam stavila zadnji polyginax iako primjecujem vec nekoliko dana da se iscjedak smanjio 90 posto. Ali polyginax je grozan i vaginalete su ogromne, nekoliko puta su mi zapele na ulazu i nisam mogla ni naprijed ni nazad. Udarila bi mi vrucina u glavu od boli. Na kraju sam ih stavljala tako da bi prvo stavila antibakt. lubrikant gel pa onda njih.
    Nikita javi kakvi su paketici
    Ancyja sam samo promijenila osobnu i vozacku od udaje. S tim da imam papirice, a ne mogu ih preuzeti zbog situacije s koronom. Papiric osobna mi vrijedi jos nekoliko dana, ali rekli su mi na mupu da mi nitko nece raditi problem sto setam okolo sa starom osobnom i ubrzo nevazecim papirom.
    Bebac ni meni se ne nosi spavacica, razmisljam kupiti potkosulje za dojenje i nekoliko kratkih donjih dijelova pidame.
    Rose kakva jednokratna potpora, o cemu se radi, nisam pohvatala
    Alisa mene je tecaj umorio. Dosla sam do 21.lekcije i nazalost nisam prosla ono sto mi je najvise trebalo a to je dojenje. Umorilo me to sto su nekoliko informacija razvukli na dugo i siroko. Ja ne volim taj stil.
    Mareezao mi je zbog napada panike, drzite se ❤

Ako si 90 dana na bolovanju poslodavac ti moze isplatiti do cca 3000kn. Ovisi sto ti pise u kolektivnom

💙

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 14:05

Alisa ma samo da lijek što prije dođe i u Europu, također i kod nas. Mislim da se u ovim situacijama hitno odobrava uporaba lijeka. A ovaj Trump je vrag, pa mislim da ništa povezano s njim ne može biti dobro. Al eto, samo da ljudi konačno prestanu umirati. 🙏 I da više stane to sve.
    Dora ja se iskreno nadam da nas neće dirati. Pa i to smo jedva dobili... Tako da nekako vjerujem da ne smiju više umirovljenike, medicinsku struku, nas trudnice uopće dirati. Bar se nadam... Dora ja nisam uspjela odslušati tečaj na žalost. Zamisli tv nam riknuo u petak na večer, a jutros se lijepo priredili da odgledamo tečaj i komp skoro novi se neće upaliti. Majko mila, baš me krenulo.... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• CurlySue
    30. Ožujak 2020. 14:08

Dora 😂😂😂😂😂😂 ovo mi je uljepsalo dan

zmya
    30. Ožujak 2020. 14:09

Dora di si u endokrinologice?
    Ja imam crnu uputnicu staru 2 mjeseca, tj prije Kine.
    Dobro da sam sad vidila da ona vrijedi 30 dana. 

Maggy_1
    30. Ožujak 2020. 14:09

Dora4

Maggy_1

Dora4

Maggy jesi s moba ili kompa narucivala? Razmisljam da je mozda jer ja sve radim s moba pa ako nije bas optimizirana stranica zbog toga dolazi do stekanja ..hmm
    Rio juuupiii, sve jedna vijest bolja od druge 💪🏼
    Dora s moba.

Znaci problem je u meni 🙄
    Ej pa i ti si danas zaokruzila tjedan! Cestitam 🥳🥰

Hvala 🥰

Trudy
    30. Ožujak 2020. 14:18

Meni je rodin tecaj bio puno korisniji od bolnickog. U bolnici u ri se bas i ne koncentriraju toliko na porod (bar nisu pred 2.5 godine, nego sve nesto naokolo). Sto se tice rodilista r ri, znam par cura koje su rodile u zadnjih mj i pol i sve imaju izuzetno pozitivna iskustva- klistir i brijanje nisu bili obavezni, mogle su setat, koristit pilates loptu, podigli bi im krevet za izgon.
    Sto se naknada tice, da, ako smo na komplikacijama, porodiljni se otvara 45 dana prije poroda i onda se pocinje dobivat prosjek zadnjih 6 placa prije komplikacija i to se dobiva do 6 mj nakon rodjenja. Zadnjih 6 mj bi trebalo bit do 5600, ali vidjet cemo. Nadam se da cemo i te jednokratne naknade dobit sve 😕 jer zbilja to dobro dodje.
    Kaktusice zao mi je za sve komplikacije u zadnje vrijeme, nadam se da je ovo zadnja losa vijest za tebe i da ce sad ic na bolje 😘 odmori se 😘
    Meni danas isto neki znj dan. Sinoc sam zaspala od 9-11, pa isla na wc i nakon toga nikako zaspat do 3 🙄 pa sam danas za nista..

Dora4
    30. Ožujak 2020. 14:26

Vrapcic 🙈🙈 ono kad te krene pa te bas ide, jel? 
    Curly 🤣🤣 mene skroz slomila fotka jer je toliko realna zapravo s obzirom na to u sto se ulaze u zgu 😅 a sta ces, bolje da se smijemo nego placemo!
    Zmya u Vinogradskoj mi je endokrinologica, mislim sutra u bolnici pitat ginica sto mi on preporuca i onda ako kaze da je pametnije odradit te pretrage cu u srijedu otic vadit krv (u Vinogradsku) i odradit i kontrolu u petak..idu mi na zivce jer se ne moze nista mailom s tom vinogradskom, bar se nije moglo, a ne da mi se danas cijeli dan telefonirat i pokusavat doc do info nego zelim pricekat cut sto ginic kaze 😬
    Trudy bit ce bolje sutra, punimo tjedan 🥳🥳

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 14:35

Dora koma, koma... Tv je muž kupio prije 3,5 godine i to neki kao dobar Sonyjev. Laptop skoro nov... Pa stvarno ne može čovjek vjerojati. Eto sad u izolaciji nemamo ni tv dok ne stigne novi. A pogledaj ovo: 😂
    https://ibb.co/4KhcWsD

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.