CurkeBayer izbacio lijek za koronu. Ne znam jeste li pratili no oni su zadnjih godina stotine milijardi izgubili na tužbama od Monsanta. Prošli tjedan pričam s mužem kako će Bayer 100% izbaciti lijek jer moraju tu lovu nekako nadoknaditini i evo čuda, Bayer u kombinaciji s Trumpom. Ma zlo pravo. A koliko je ljudi umrli. I sad ajd ti dokaži to, ispadaš luđak.
Nisam to vidjela, gdje pise? Stavi please link
💙
... I ja se iskreno nadam da nam neće dirati naknade..
Vrapčić, razveselila si me kad si napisala da je izbačen lijek za korone, ali kad sam vidjela da prste u tome ima Trump, mrak mi je pao na oči... Baš me zanima daljnji razvoj situacije...
Mareee, ja već par dana (od potresa) imam problema sa spavanjem. Uglavnom sanjam podrhtavanja..
Mene zna prije usnivanja početi prati tjeskoba. Jučer mi je u glavi sinulo- "samo da se ne desi napadaj panike", obzirom da znam kakav je osjećaj to dobiti. Imala sam u jednom periodu života problema sa napadajima panike...
U tim situacijama, probaj si vizualizirati nešto lijepo, ili brojati-koncentrirati se u glavi na neki zadatak - ja sam sinoć zamišljala sebe kako hodam u prirodi u blizini svoje vikendice.. Zbilja je pomoglo..
❤️
Curka je ❤
Beata thx na info 😊 i ja mislim s obzirom na situaciju da necu imati problema ako odmah ne promijenim sve…budem lagano kad se sve smiri.
Alisa sto se tecaja tice napisat cu sto mislim a bas me zanima i sto ce reci cure koje su vec rodile reci ako su ga pogledale.
Posto sam prvorotkinja ne znam kako to ide kad dodes u bolnicu zapravo ne znam nista i ne zelim pametovati, mislim da mi je tecaj bio koristan u nekim stvarima……
Ali takoder imam nekakav osjecaj da je bajkovito to opisano kako ti mozes traziti loptu pa neko uze pa setati po radaoni i okretati se na krevetu traziti si polozaj u kojme ces roditi. Takoder vidim da su one protiv brijanja i klistiranja one bi sve all naturale 😅. Sve je to lijepo ali mislim neizvedivo u nasim bolnicama. Neka me isprave cure koje su rodile ako mislim krivo. Ali nekako poznavajuci nas sustav i zdravstvo toliko slobode na porodu kako one opisuju sigurna sam necu imati…
Rose, tu se slažem u potpunosti sa tobom. Neki opisani uvjeti poroda i način poroda čine se suviše nerealnim za naše bolnice. Opet, nisam toliko upućena. Možda i ima nekih bolnica koje se toliko prilagođavaju rodiljama..?
Curka je ❤
Beata thx na info 😊 i ja mislim s obzirom na situaciju da necu imati problema ako odmah ne promijenim sve…budem lagano kad se sve smiri.
Alisa sto se tecaja tice napisat cu sto mislim a bas me zanima i sto ce reci cure koje su vec rodile reci ako su ga pogledale.
Posto sam prvorotkinja ne znam kako to ide kad dodes u bolnicu zapravo ne znam nista i ne zelim pametovati, mislim da mi je tecaj bio koristan u nekim stvarima……
Ali takoder imam nekakav osjecaj da je bajkovito to opisano kako ti mozes traziti loptu pa neko uze pa setati po radaoni i okretati se na krevetu traziti si polozaj u kojme ces roditi. Takoder vidim da su one protiv brijanja i klistiranja one bi sve all naturale 😅. Sve je to lijepo ali mislim neizvedivo u nasim bolnicama. Neka me isprave cure koje su rodile ako mislim krivo. Ali nekako poznavajuci nas sustav i zdravstvo toliko slobode na porodu kako one opisuju sigurna sam necu imati…Rose, tu se slažem u potpunosti sa tobom. Neki opisani uvjeti poroda i način poroda čine se suviše nerealnim za naše bolnice. Opet, nisam toliko upućena. Možda i ima nekih bolnica koje se toliko prilagođavaju rodiljama..?
Htjedoh napisati Anchy…😊
Curka je ❤
Svea drzi nam se!!
Mimoza bas ti je lijepa spavacica!
Shopping c&a, jesam ja tupasta il je njihova online stranica totalno smrdana i usporena? Nece mi se nista normalno ucitat i stavit u kosaricu? 🤨
Vrapcic mene ista stvar zanima za novcice od hzzoa, jesmo ziher da cemo uopce dobivat pune place 45dana prije poroda i 6mj poslije i da ce ostavit 5600 za drugih 6mj s obzirom na novonastale okolnosti?
Leptir divna priroda 🥰
Dana 45 dana prije i 6mj iza dobivas prosjek zadnjih 6 placa (ne racunajuci komplikacije ako si na njima), to ti je onaj obrazac koji jenposlodavac ispunio o tvojim primanjima, a ti ga na pocetku komplikacija nosila u hzzo! 😉
Kaktusica bas mi je zao draga! Jesu ti sad bar dali drugi antibiotik, mozda ti ovaj ne odgovara? Cuvaj se i mi te cekamo kad se vratis!! 💗💗falis vec!!!
Amneris bas si me nasmijala 😂 cestitam na zaokruzenom tjednu i ulasku u 7.mjesec!! 🥳🥰
Bebac sretnih 29! 🥰🥳
Anavo i Ivcy nisam sigurna jesam cestitala jucer pa evo danas trubice za vas i vase bebice 🥳🥳🥰🥰
Ivcy, dobro smo draga, mlate sve vise, a ja sam to uzela kao dobar znak😀
Iskra koliko znam to s ligamentima je nazalost normalnonu trudnoci, ali nisam jos iskusila..mozda da nazoves ginica i vidis jel ima kakav pametan savjet ili terapiju! Sretno 😘
Mrvičak, Rose ljubice moje evo u utrci s vremenom da stignem tecaj zavrsit na vrijeme 😂🙈 inace sve odradim na vrijeme, a danas doslovnonu 5 do 12 zavrsila, a u 12 gase 😅
Moj prvi cilj je isto 32tt, a zelje su naravno i puno vise..36 🤭
Rio drago mi je da si uspjela dobit termin kod socijalne, sad jos nek bude normalna i pristojno odradi pregled pa mozes prst u uho i pjevat! P.s. danas nastavak kupaone, aaaa jos mrva pa ces imat svoj mir 🤗 a i 🍑 takodjer 🤭
Bebac, daj 5 🖐🏻 imam te iste skorene krvave smrklje jos od 5.og tt 🙄😑
Mokvice hvala ti draga unaprijed, mi utorkom zaokruzujemo, to mi bude vrhunac tjedna 🥳💗💙
Beata, ja cu privatno ovih dana ic radit ogtt. Razgovarala sam s doktorom o tome i rekao mi je da nije hica, da se moze radit i nakon 28 tt jer bi bilo najbolje da se laboratorij izbjegava koliko god moze (domski). Ja ga izbjegavam jer mi tehnicarke tamo uvijek naprave podljeve, a privatno ni ne osjetim. 😂 Koliko znam, situacija za vuk vrhovec je bolja za trudnice jer njih odmah prozovu za prvo vadenje, no ne znam gdje borave za ostala 🤷♀️.
Mislim da ti ove interne crne za labose (kks, urin, crp) traju 15 ili 30 dana, crvene traju duze 😐
Curly samo mala napomena, ne dobivaju svi ovu jednokratnu pomoc nakon 90dana, treba provjerit ugovor ili kolektivni! 😘 drugo si odlicno i detaljno napisala!!
BackInBlack drago mi je da si sad bolje! 😘
Alisa ma glavno da smo tecaj prosle! Meni je bio okej, ali evo kako je i Zaraa nekidan pisala, mislila sam da ce bit tehnike i metode disanja jer mi je to bilo bitnije sad cut nego dojenje, dojenje ima i videa i podrske u bolnici i svega..i iskreno mislim da u teoriji sve to lijepo zvuci, ali ne vjerujem da cu moc, pogotovo sama bez pratnje, zahtjevat neka svoja prava, davat prijedloge sto i kako bi ja, svakako se moze probat, ali uvijek onaj strah da jos ne raspi***s nekog pa da budu grubi..sta ja znam..nadam se najboljem kad dodje trenutak i to je to 🙈
Kod nas rade i klistir i brijanje. Klistir mislim da je super, ali brijanje znam da cu krvavo platit uraslim dlakama, neopisivim svrbezom i iritacijom koze i da mogu mislim da bi prije trazila da mi puste moje dlacice na miru nego da mi dadu nesto za bolove..jer znam sto ce uslijedit...horor!
Maaree drzite se draga!! 😘😘
Beata nisam sigurna koliko vrijede uputnice, mislim da 3mjeseca, ali nemoj me drzati za rijec..i sama sam u uzasnoj nedoumici.. trebam izvadit tsh i ft4(stitnjaca) i u petak mi je kontrola kod endokrinologice, nemam blage veze sto da radim, dal da uopce odradim pretrage, dal da idem na kontrolu..
Curke, jel bila koja u Vinogradskoj unazad 10ak dana od se ovo ludilo diglo na novu razinu?
Jel znate koliko dugo vrijedi uputnica za laboratorij - kks,dks,crp,ogtt,urin?
Vi koje ste trebale to obavit u ovom periodu, hocete ici u dom zdravlja u laboratorij ili preko privatnika ili uopce necete dok traje ovo neizvjesno stanje s koronom?
Nekako glupo mi je preskocit to vadenje krvi i ogtt. Takoder trebala bih ic na kontrolu sitnjace na vuk vrhovec…
Nekako glupo mi je toliko novaca bacat na privatnika, cemu onda zdravstveno.
Ej.
Meni je taman sad bio dosao ogtt na red, danas sam 27+1, ali mi je dokt. rekla da preskačemo. Prije skoro 3 tjedna na pregledu sam imala +3 kg, kaze ona da je to super i da me nebi slala sada nikamo vaditi krv, pogotovo sto tamo moraš biti dva sata. Izvadila sam krv za štitnjaču i bježi iz labosa.
Urinokulturu sam obavila taman prije cijele ove ludnice tako da ti to ne znam...
Sortiraj odgovore
Najstariji