Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    30. Ožujak 2020. 11:35

Čestitke bebac, zmya i ostalum curama na okruglim tjednima 
    Ja isto muku mučim s tim nosom od početka trudnoće, naravno najgore bude kad idem spavati, još sam nam kupila difuzor da nam olakša (jer dečko je i alergičar), ali nekad ništa ne pomaže. Sinoć sam se do 2 ujutro vrtila... 
    Kaktusica, drži se, bilo bi ti lakše da je dragi uz tebe, situacija je sranj... Ali biti će sve ok! Vjeruj u to!

Meni su stigli paketići s one aukcije pa idem pregledati to 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

dana130
    30. Ožujak 2020. 11:47

Ancy_23

Kaktusice zao mi je zbog losih nalaza i streptokoka. Odmori malo od foruma uzmi pauzu vrati se brzo. 🌸
    Menesad muce administrativne stvari. Kao izdavanje nove osobne zbog promjene prezimena i svih ostalih dokumenata od vozacke do zdravstvene i bankovnih kartica. Da je sve ok i nema korone sve bi to normalno funkcioniralo. Ovako uopce ne znam dal svi rade od mupa pa nadalje i da li se sad to u doba korone uopce moze to sve napraviti.

Osobnu i vozacku najbolje nazovi mup.
    Sto se tice zdravstvene, posalji, vjencani list u firmu, dalje oni rjesavaju i zdravstvena ce ti doci na kucnu adresu. Sto se banke tice, tu ne moras zuriti. Ja sam isla u banku u sustavu promjene prezime ali meni je ostala ista kartica, jer mi jos vrijedi do ove godine, a vjencali se 2017. Mozes ti traziti novu karticu ja nisam jer mi teta u banci rekla da ne treba.kad istekne da cu novu dobit s novim prezimenom. 

Baby girl 💜

• anav05
    30. Ožujak 2020. 11:48

Ancy_23

Kaktusice zao mi je zbog losih nalaza i streptokoka. Odmori malo od foruma uzmi pauzu vrati se brzo. 🌸
    Menesad muce administrativne stvari. Kao izdavanje nove osobne zbog promjene prezimena i svih ostalih dokumenata od vozacke do zdravstvene i bankovnih kartica. Da je sve ok i nema korone sve bi to normalno funkcioniralo. Ovako uopce ne znam dal svi rade od mupa pa nadalje i da li se sad to u doba korone uopce moze to sve napraviti.

To ti je najbolje nazvati mup i pitati, jer imas 15 dana rok od promjene bilo kakve da prijavis.
    Meni je zdravstveno rješavala kadrovska tako da ti to ne znam.
    Sto se tice banke, isto nazovi i pitaj mozes li kako online uz scan vjencanog lista, da ne ides jos tamo...
    Drzim fige za sve😊😊

zmya
    30. Ožujak 2020. 11:54

anav05

Ancy_23

To ti je najbolje nazvati mup i pitati, jer imas 15 dana rok od promjene bilo kakve da prijavis.
    Meni je zdravstveno rješavala kadrovska tako da ti to ne znam.
    Sto se tice banke, isto nazovi i pitaj mozes li kako online uz scan vjencanog lista, da ne ides jos tamo…
    Drzim fige za sve😊😊

Ja imam jos 10tak dana fore za podic novu osobnu. A moja banka, kilava kakva je, rekla mi je teta da sve promjene u kreditu, placanjima, karticama moram doc osobno. to je bilo prije ove korone, al meni je kredit vezan uz placu tako da cu morat po novu osobnu otic, pa u banku, da prebacim kredu na trajni nalog jer kad krene porodiljni firma mi vise nista ne isplacuje. Ja trenutno nista osim novog pasosa nemam, i isto gledam kako to sve ugurati dok ne rodim i sto napraviti obzirom na cijelu situaciju. Muka me vata. 

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Ožujak 2020. 12:10

Rio, Zmya, Ana, hvala na info. Evo poslala sam mupu e mail odmah su odg.
    https://ibb.co/1LMHQXm
    Nista do daljnjeg. Banka (pbz) kaze moram doci osobno s novom osobnom (ali te kartice nisu toliko bitne za sad) vrijede mi i mogu ih normalno koristiti. A za zdravstvenu cu jos provjeriti sa poslodavcem.

• Bebac24
    30. Ožujak 2020. 12:10

Mrvicak ja nekako tezim onim tjednima kad se vise nenbroje kao nedonoscad.
    Jer onda bi morala em ostat dugo u bolici em ici za rijeku a doma mi mali 😭😭pa se iskreno nadam da cemo izdrzati bar jos toliko. 
    Za spavacice vec 2 dana zelim nesto napisati i zaboravim 😂😂
    Ja ih nikad ne nosim nisam ni kad sam rodila. Tamo su mi dali na porodu i nakon poroda cistu. Imala je taj dan i dr dan obukla pidamu. 
    Sad cu kupiti jednu tanku jer nezz koliko tanke budu kod nas za ljeto u bolnici. I opet cu uzeti pidamu normalno 😊

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 12:18

Pčelica da, spada 100%. Ja sam to već dobila u veljači. Provjeri na poslu u računovodstvu kada će ti isplatiti.
    Leptir divna slika 😍 I da, sanjam non stop. Od potresa svaku noć potrese sanjam 🤦‍♀️ A inače sve neke nebuloze nepovezane i čudnovate. 
    Ana čestitam na 27.tjednu ❤️
    Trancie hvala draga 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    30. Ožujak 2020. 12:19

Kaktusice draga, baš mi je žao zbog nalaza. Uzmi si vremena, čitaj, gledaj TV, gnjavi malo Mateja samo probaj maknuti misli od toga. Vjerujem da će na kraju ipak sve biti dobro, ali razumijem da te to ubija u pojam.  Budi nam dobro i vrati nam se brzo. 😘
    Svea dobro da si otišla, sad samo miruj i bit će sve ok. Ja sam isto odlučila što više mirovati do sljedećeg pregleda jer dok sjedim ili stojim osjećam neki čudan pritisak u donjem dijelu trbuha.
    Amneris, Bebac, zmya čestitke na napunjenim tjednima🎉
    Dora draga, i ti nam danas slaviš punih 28 (ako se ne varam), stoga čestitkeeee! 😘

• CurlySue
    30. Ožujak 2020. 12:24

Dan svima 😊
    Kaktusica, Svea, zao mi je zbog nalaza i pregleda. Samo smireno, pratite upute doktora i bit ce ok. Kaktusica, streptokok ako bude prisutan i na drugom pregledu, ici ce profilaksa na porodu i sve ce bit ok. Ja sam se sa streptokokom borila u par tura antibiotika i nestao je, al me svejedno strah i dalje da se ne pojavi na zadnjem brisu. 😒
    Ancy, mup sad ne radi nista osim zurnih i opravdanih. Rok za izmjenu je mjesec dana i ne trebas zurit s tim. Jednom kad promijenis osobnu, vozacku ionak mozes rijesit preko e-gradanina. 😉 Sve ostale kartice ces mijenjat kad ti dode nova osobna. Nema panike. 😊
    Iskra, mislim da si ti pitala za bol stidne kosti, ako ne, onda odgovor onoj koja je 😁 moze doci do razdvajanja simfize ukoliko si birala neke polozaje koji bas nisu preporucljivi u trudnoci. Da bi to izbjegla, pazi na polozaj nogu i nemoj obje noge istovremeno drzat istegnute i razdvojene. Uvijek jedna mora bit povijenija... 😉
    Naknade… E tu sad postoji vise stvari... Na puni prosjek place vracate se 45 dana prije ocekivanog termina poroda, znaci ono sto predajete u hzzo, bez obzira jeste li do tad radile ili bile na komplikacijama. Jednokratna potpora ide nakon 90 dana izbivanja s posla. Dakle, sve dok vas placa hzzo, a ne poslodavac, imate pravo na naknadu. E sad... Prosjek place isplacuje vam se tih 45 dana prije i 6 mj djetetova zivota. Mjesec dana prije isteka 6.mj birate nastavljate li ili se vracate na posao. Ako nastavljate, mj dana prije (dakle 5.mj.) predajete zahtjev hzzo i tad idete na drugi dio naknade koji bi se od 1.4. trebao popeti na max 5600. Kazem trebao, jer su pricali da bi sve odgodili zbog korone 🤷‍♀️ dakle, one koje imaju placu vecu od toga, primaju max 5600,a one koje imaju manje, mogle bi dobiti punu. 
    Raspisala sam se, al nadam se da sam uspjela objasnit 🙈

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 12:27

Rio mislim da si u pravu za tih 45 dana, i meni je nešto tako ostalo u sjećanju.
    Dana mislim da su ti  Rio i Rose u pravu vezano za iznose. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.