Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    30. Ožujak 2020. 11:01

anav05

dana130

Rio, rose, zbunjuje me ovajndio koji je maggy napisala, 100% od osnovice, menu je frendica rekla da se ne gleda cijela nasa placa koju dobijemo vec ta propisana osnovica za naknadu place, neznam koliko je i da taj dio dobijemo. Ali, ako ide puna placa jos bolje 😀
    Kaktusice, zao mi je sto nikako s tom uk na zelenu granu 😡

Moja frendica dobiva 100% svoje place, prosjek 6 zadnjih placa prije otvorenih komplikacija.
    Kako ti poslodavac izracuna i predas na Hzzo, tako dobijes.
    Naravno, u taj prosjek ne ulaze nikakvi dodaci na placu u vidu bozicnica, regresa i slicno, ako je tko imao u tih 6 mjeseci…

Odlicno 💪 ovo su mi onda bolje vijesti nego sto sam cula 😁

Baby girl 💜

• anav05
    30. Ožujak 2020. 11:02

Ivcy1306

anav05

Dobro jutro cure😊😊
    Ja sam malo mobitel jucer pustila, malo oko muža bila😅😁😁
    Nadam se da je sve ok i da se čuvate.
    Tipkamo se😘😘

I da, jučer smo nas dvije zaokružile puni 27.tjedan🙂

Ej zeno, ti i ja se bas pratimo u dan po tjednima.. daj mi reci kad ti je iduci pregled? Ja imam 9.4., 28+4 cu bit tad, i nadam.se vise da ce mi.izmjerit malog da vidim koliki je. Znam.samo onu mjeru iz 20.i od tad nista vise. Jaoooo

Ostale curke dobro jutro. Muz mi otisao na tehnicki, mislim si ni ne treba mi auto jer me do trgovine dijeli mozda kilometar ukupno ali je druga zupanija pa mi trrba propusnica!! Ljudi moji meni za kupit kruh treba propusnica jer je trgovina u drugoj zupaniji, a do trgovine u nasoj opcini imam pola sata voznje!!! Gdje je tu logika?😫

Dora, hvala ti! 😘 kako su tvoji bebaci?

Ej, bome se pratimo😊
    16.4. je termin pregleda, znaci 29+4 cu biti. Dog. smo se dokt. i ja cuti, ovisno o situaciji i odluciti sto i kako.
    Prosli put smo ostale na tome da se čujemo oko 10.4. pa da cemo vidjeti kako ce se razvijati ovaj korona show.
    Voljela bi i ja, da znam da je sve ok i da dogovorimo za dalje...

Rose1
    30. Ožujak 2020. 11:04

Bebac24

Rose1

Amneris

Jutrić!
    Evo još jednog slavljeničkog ponedjeljka za moju curu i mene🥳
    Usred noći me probudilo neko zvjersko urlikanje, a onda sam skužila da to ja hrčem!!
    Dakle, osim što lagano poprimam izgled mladog nasukanog tuljana, po novom noću zvučim kao isti na vrhuncu sezone parenja.🤣🤣🤣očito se priroda pobrinula da budemo sve neprivlačnije kako trudnoća odmiče.🙈Još samo čekam klaunovska stopala i skupila sam sve pokemone!
    Iskra nažalost ne znam ništa o tome što si pitala🤷‍♀️ (još)..ali ako želiš saznati sve o hemoroidima, tu sam.😉
    Svea drži nam se!

Hehe i ja pocela hrkati, ali i nos mi u zadnje vrijeme nekako zacepljen pa mislim i da je to razlog

Da i ja, spavam otvorenim ustima vec duze i bas mi bude tesko tako jer mi grlo bude suho. Ujutro nos pun suhog sa krvi. Blazena trudnoca hahha
    Ja sam inace naucrna da tiho disem kroz nos, i desi mi se da sama od sebe ne mogu zaspati ako se trudim disati na nos a on polu pun makar ga dobro ispusem prije spavanja. I nije pun od tekucine, nego to skoreno aaaah

Isto i kod mene..ako jace ispusem bude ponekad i tekuce krvi

💙

Rose1
    30. Ožujak 2020. 11:05

Čestitam svima na punim tjednima🎉🎊🍾❤

💙

mimoza
    30. Ožujak 2020. 11:07

Amneris hahah e bas si me nasmijala. Uspjela si samu sebe da prepadnes 😂😂
    Bebac cestitam na okruglom tjednu 😊
    Kaktusica zao mi je zbog bakterije. To ide tako u trudnoci, jednostavno su neke sklonije tim infekcijama i ne moze se sprijeciti. Ja muku mucim sa gljivicama od pocetka trudnoce, eto nema pregleda da ne dobijem vaginalete, al sta ces, pomiris se s tim. Nemoj se puno brinuti, takve stvari se desavaju. Uzmi pauzu i vrati nam se brzo. 🥰

zmya
    30. Ožujak 2020. 11:10

Jutroooooooo!
    Samo nabrzinu da vam se javim dok me ovi na poslu ne izgnjave skroz :)
    Dora,30 okruglo tako je! Sad ovo slatko odbrojavanje do kraja, a i evo jos 2 dana i mogu prosetat guzicu negdje u osami :D
    mimoza pitala sam ja za spavacice, isto sam gledala na C&A, placevi nisu vise opcija pa cu pogledat narucit isto online da imam, isto tako sam uvijek u njima.
    kaktusice zao mi je to cut, drzi se ti i drzi se svea.. <3
    Javljam vam se kad stignem, sad sve vi koje ste na Fejsu u rodinoj grupi sad vas mogu stalkat! :D ha haaa!
    Gustajte cujemo se kissi kissi

Trancie
    30. Ožujak 2020. 11:13

kaktusice baš mi je žao za nalaz.... meni je tako u 1 trudnoći 3-4 ture zaredom bila loša urinokutura bakterija Proteus mirabilis... ja se nalivala čajem od brusnice, vode, plus antibiotici po antibiogramu... ali cijelo vrijeme sam pila kišnicu vodu... i onda smo je testirali i ispalo je da je u njoj ta bakterija ( mada su mi oba ginekologa rekla da sigurno nije do toga ) ali nakon što sam počela pit flaširanu vodu bakterija je nestala... jel se to samo poklopilo ili je stvarno bilo do toga ja ne znam.... ali tek nakon 3 ture antibiotika sam je se riješila... nadam se da ćeš nam se što prije vratiti.. šaljem virtualni zagrljal :)

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Ožujak 2020. 11:15

Kaktusice zao mi je zbog losih nalaza i streptokoka. Odmori malo od foruma uzmi pauzu vrati se brzo. 🌸
    Mene sad muce administrativne stvari. Kao izdavanje nove osobne zbog promjene prezimena i svih ostalih dokumenata od vozacke do zdravstvene i bankovnih kartica. Da je sve ok i nema korone sve bi to normalno funkcioniralo. Ovako uopce ne znam dal svi rade od mupa pa nadalje i da li se sad to u doba korone uopce moze to sve napraviti.

30. Ožujak 2020. 11:18

Svea bolje da si otišla. Ja uvijek kažem da je bolje puhati na hlanno nego se mučiti s lošim mislima.
    Kaktusice draga, baš sve po tebi. Ali vjerujem da ćeš iz svega izići snažnija i hrabri ja. Odmori napuni baterije, a mi mislimo na tebe.
    Snovi - stalno nešto sanjam i svaki mi je san kao java.
    Dorice, gdje si nam jutros?
    Bebac - ja isto brojim tjedne do 32. Eto ne znam zašto sam se stavila taj cilj ali samo da dođem do toga onda ću psihički lakše. Ali to je takooooo dalekoo. 

Rose1
    30. Ožujak 2020. 11:35

mrvičak

Svea bolje da si otišla. Ja uvijek kažem da je bolje puhati na hlanno nego se mučiti s lošim mislima.
    Kaktusice draga, baš sve po tebi. Ali vjerujem da ćeš iz svega izići snažnija i hrabri ja. Odmori napuni baterije, a mi mislimo na tebe.
    Snovi - stalno nešto sanjam i svaki mi je san kao java.
    Dorice, gdje si nam jutros?
    Bebac - ja isto brojim tjedne do 32. Eto ne znam zašto sam se stavila taj cilj ali samo da dođem do toga onda ću psihički lakše. Ali to je takooooo dalekoo.

I meni je taj 32 bas cilj pa cemo lakse...vec od 30.cu malo lakse disati

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.