Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mocho
    09. Ožujak 2020. 18:29

Hello curke, 
    ja sam vam se odlučila javiti obzirom da vas redovito pratim, tražim inspiraciju i ponekad utjehu da nisam sama doma sa svojim hormonima 

Pridružuje nam se još jedna mala frajerica, početkom sedmog mjeseca  

Nas dvije imamo relativno urednu trudnoću, osim što smo imale kratki izlet u bolnicu u 17. tjednu zbog mioma koji je odlučio stvarati bolove i odumirat pa sam završila na intravenzonom antibiotiku i promatranju.  Od tada sam na umjerenom mirovanju i brojim vrijeme od pregleda do pregleda :) 

Idući pregled je 18.03 u 24.tjednu. Vidim da se sve išle na OGTT oko 24. tjedna, ali meni je doktorica preporučila da radim to tek iza 26.tjedna da ne bi bilo potrebe ponavaljati u slučaju graničnih rezultata. Kako ona kaže, nije to baš najugodniji testa pa ne želimo stvarati stres dvaput 

kaktusica
    09. Ožujak 2020. 18:36

Mocho dobrodosla nam ti i curka 🥰 I meni je ginekolog rekao da cemo OGTT raditi oko 26.tjedna.

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 18:42

Rio čestitam od srca na urednom pregledu! Lijepo je čuti da je sve u redu! 💙❤️💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Ožujak 2020. 18:46

Curke vidim da su danas pregledi i testovi super prosli, bas mi je drago !😊
     Dobrodosla Mocho i ja sam u 26tt radila ogtt 😊

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 18:52

Mocho dobro došla ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    09. Ožujak 2020. 19:18

Mocho dobro nam došle ti i curkica! 😊

Rose1
    09. Ožujak 2020. 19:28

Mocho dobrodosla 🎉 i ja cu ogtt u26tj

💙

• indy34
    09. Ožujak 2020. 19:35

Dobro nam dosla Mocho...i kod mene su ogtt ostavili za 26 nedelju ,sutra cu znati tacno koji dan ..Danas su mi bebice extremno pokretne cjeli dan se tako lupaju al hvala Bogu jos uvjek jedna posle druge ,valjda nece da im padne na pamet da pocnu odjednom ..😂al nikad se ne zna ..

tea1401
    09. Ožujak 2020. 19:35

Rio, cestitke na pregledu, takodjer svim ostalim curkama dobrim nalazima😊
    Mocho, dobrodosla🎉
    Ja sam osobno isla tako rano na ogtt zbog dodatnih dijagnoza, tj.borbom sa IR i potencijalnim dijabetesom tipa 2.
    Curke, jel se koja bori mozda sa zgaravicom?meni od petka navecer komaa ne prestaje, ne pomazu ni bademi🤦🏻‍♀️

Anja🌸🌸

• indy34
    09. Ožujak 2020. 19:36

Sve sam htjela da pitam Cure koje vec imaju djecu jel se osjecaju pokreti i udarci do kraja ili nekad pred kraj slabije kad vec porastu veliki???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.