Rose, sto se tice anomalya, ovisi ti o uzv i programu koji doktor ima... Uglavnom, radi se abdominalno i pregledavaju se svi organi bebice. Ovisno o tome koliko ti inace doktor posveti vremena, pokazat ce ti sve dijelove glavice, ruku, nogu, a onda ide mjerenje opsega glave, trbuha i bedrene kosti. Ubace to u program koji im izbaci cca tezinu bebice 😉 vaginalni uzv se u pravilu radi do 20 tt, a kasnije samo ako imas nekakve popratne bolove pa pregledavaju jajnike i vrat maternice detaljnije.
Nemam problema sa zgaravicom, povremeno samo uzmem rennie ako pojedem nesto masnije, no vama koje s tim muku mucite mogu preporucit jedino bademe, mlijeko i mineralnu. 😉
Nekoliko puta sam pisala i nisam uspjela poslati. Sad nemam pojma sta sam pisala. Slj put cu kopirati prvo 😁
Nemojte biti zatvorene u kuci, radite ono sto volite, uskoro necemo imati vremena za to. Ja sam se sinoc malo s muzem podruzila 😁 zahvalila se za cvijece, na njemu najbolji nacin 😂 danas sam isla malo da se dotjeram, obrve sredila i noktice, tako da sam tek usla u kucu. Jednostavno ne zelim odustati od sebe, ni od sredjivanja. Jos sam mlada i to sto sam trudna ili sto cu uskoro biti mama, ne zelim koristiti kao izgovor.
Lina ma samo treba pozitivno, uvijek ima puno gorih i težih situacija. I trebamo biti svjesni da smo sretnice zapravo, evo sad recimo prijateljica mora ići na ivf postupak i pitanje dal će i to uspjeti... Tako da moramo pozitivno samo. 😍🥰❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mimoza tako je, u pravu si u potpunosti 🙏🥰😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic zar poslije stoperice ne ide aspiracija, pa onda tek transfer? Ja se sjecam da sam u ponedjeljak navece dobila stopericu, a u srijedu ujutro bila aspiracija. Znaci bas kao sto rose kaze 36 sati.
And26 ja bas gledam sebi neke cipele za svadbu, bas kod njih, mislim da mi je prijateljica narucivala, nikakvih problema 😀
Daisy super za pregeld ❤️
Rose, sto se tice anomalya, ovisi ti o uzv i programu koji doktor ima… Uglavnom, radi se abdominalno i pregledavaju se svi organi bebice. Ovisno o tome koliko ti inace doktor posveti vremena, pokazat ce ti sve dijelove glavice, ruku, nogu, a onda ide mjerenje opsega glave, trbuha i bedrene kosti. Ubace to u program koji im izbaci cca tezinu bebice 😉 vaginalni uzv se u pravilu radi do 20 tt, a kasnije samo ako imas nekakve popratne bolove pa pregledavaju jajnike i vrat maternice detaljnije.
Nemam problema sa zgaravicom, povremeno samo uzmem rennie ako pojedem nesto masnije, no vama koje s tim muku mucite mogu preporucit jedino bademe, mlijeko i mineralnu. 😉
Meni radila anomaly i dosts dugo trajao i sve ok i radili vaginslno i cerviks kazu ok.
Mene brine sto stalno imam pritisak i osjecaj da ce sve ispasti. Vec sam im to rekla i na hitnoj i mojoj socijalnoj i privatniku i nitko oko toga ne brine. Kaze jedna ginek.ti si sitna i sve osjetis🤔glup komentar
💙
Istina.dodju losiji dani ali to sve prodje.to nas samo hormoni sibaju.sad ce ljepsi topliji dani pa ce sve bit bolje. Vjerovatno ova kuca i tmurno vrijeme budi lose raspolozenje. Bit ce sve super sve i je super ❤ mimoza ahhaha mene je decko vodio jucer i u setnju i na veceru itd itd i nisam se uspjela zahvalit. zaspali smo oboje 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji