Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    09. Ožujak 2020. 16:33

Rose, sto se tice anomalya, ovisi ti o uzv i programu koji doktor ima... Uglavnom, radi se abdominalno i pregledavaju se svi organi bebice. Ovisno o tome koliko ti inace doktor posveti vremena, pokazat ce ti sve dijelove glavice, ruku, nogu, a onda ide mjerenje opsega glave, trbuha i bedrene kosti. Ubace to u program koji im izbaci cca tezinu bebice 😉 vaginalni uzv se u pravilu radi do 20 tt, a kasnije samo ako imas nekakve popratne bolove pa pregledavaju jajnike i vrat maternice detaljnije.
    Nemam problema sa zgaravicom, povremeno samo uzmem rennie ako pojedem nesto masnije, no vama koje s tim muku mucite mogu preporucit jedino bademe, mlijeko i mineralnu. 😉

Rose1
    09. Ožujak 2020. 16:34

Maggy_1

Stigli i moji nalazi ogtt:
    Natašte 4,0
    60 min 9,5
    120 min 5,9.

Odlicnooo

💙

mimoza
    09. Ožujak 2020. 16:35

Nekoliko puta sam pisala i nisam uspjela poslati. Sad nemam pojma sta sam pisala. Slj put cu kopirati prvo 😁
    Nemojte biti zatvorene u kuci, radite ono sto volite, uskoro necemo imati vremena za to. Ja sam se sinoc malo s muzem podruzila 😁 zahvalila se za cvijece, na njemu najbolji nacin 😂 danas sam isla malo da se dotjeram, obrve sredila i noktice, tako da sam tek usla u kucu. Jednostavno ne zelim odustati od sebe, ni od sredjivanja. Jos sam mlada i to sto sam trudna ili sto cu uskoro biti mama, ne zelim koristiti kao izgovor.

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 16:35

Lina ma samo treba pozitivno, uvijek ima puno gorih i težih situacija. I trebamo biti svjesni da smo sretnice zapravo, evo sad recimo prijateljica mora ići na ivf postupak i pitanje dal će i to uspjeti... Tako da moramo pozitivno samo. 😍🥰❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 16:36

Mimoza tako je, u pravu si u potpunosti 🙏🥰😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    09. Ožujak 2020. 16:37

Vrapcic zar poslije stoperice ne ide aspiracija, pa onda tek transfer? Ja se sjecam da sam u ponedjeljak navece dobila stopericu, a u srijedu ujutro bila aspiracija. Znaci bas kao sto rose kaze 36 sati. 

Trancie
    09. Ožujak 2020. 16:37

And26 ja bas gledam sebi neke cipele za svadbu, bas kod njih, mislim da mi je prijateljica  narucivala, nikakvih problema 😀
    Daisy super za pregeld ❤️

Rose1
    09. Ožujak 2020. 16:38

CurlySue

Rose, sto se tice anomalya, ovisi ti o uzv i programu koji doktor ima… Uglavnom, radi se abdominalno i pregledavaju se svi organi bebice. Ovisno o tome koliko ti inace doktor posveti vremena, pokazat ce ti sve dijelove glavice, ruku, nogu, a onda ide mjerenje opsega glave, trbuha i bedrene kosti. Ubace to u program koji im izbaci cca tezinu bebice 😉 vaginalni uzv se u pravilu radi do 20 tt, a kasnije samo ako imas nekakve popratne bolove pa pregledavaju jajnike i vrat maternice detaljnije.
    Nemam problema sa zgaravicom, povremeno samo uzmem rennie ako pojedem nesto masnije, no vama koje s tim muku mucite mogu preporucit jedino bademe, mlijeko i mineralnu. 😉

Meni radila anomaly i dosts dugo trajao i sve ok i radili vaginslno i cerviks kazu ok.
    Mene brine sto stalno imam pritisak i osjecaj da ce sve ispasti. Vec sam im to rekla i na hitnoj i mojoj socijalnoj i privatniku i nitko oko toga ne brine. Kaze jedna ginek.ti si sitna i sve osjetis🤔glup komentar

💙

• lina27
    09. Ožujak 2020. 16:38

Istina.dodju losiji dani ali to sve prodje.to nas samo hormoni sibaju.sad ce ljepsi topliji dani pa ce sve bit bolje. Vjerovatno ova kuca i tmurno vrijeme budi lose raspolozenje. Bit ce sve super sve i je super ❤ mimoza ahhaha mene je decko vodio jucer i u setnju i na veceru itd itd i nisam se uspjela zahvalit. zaspali smo oboje 😂😂😂😂

yvette
    09. Ožujak 2020. 16:39

Ne zeli mi cijeli dan poslati post.cestitam na dobrim nalazima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.