Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    10. Ožujak 2020. 06:47

Jutro curkeee🌞🌞🌞
    Sretnooo svima na pregledima i javljajte nam lijepe vijesti!!!
    Zuza joj, bas mi zao za malog☹cestitam na ulasku u trece tromjesjecje🎉
    MiaMia dobrodosla!!!

💙

mimoza
    10. Ožujak 2020. 07:08

Jutro i od nas. Mi ustajemo rano samo kad imamo pregled 😂 inace smo spavalice. 
    Dana prvo ti, pa onda ja u 8. Sretnoo 🤗 i ostalim curama na pregledu, mislim da nas danas ima oko 8 termine. 
    MiaMia, Mocho dobrodosle cure 🤗

Dora4
    10. Ožujak 2020. 07:08

Dobro jutro svima! Dobro nam dosle nove mamice!
    Rio cestitam na odlicnom pregledu, a ostalim curkama na super ogttima! 
    Danas hrpa pregleda u grupi, jedva cekam da se jedna po jedna javite zadovoljne i sretne s dobrim vijestima!! Sretno curke!!!

Dora4
    10. Ožujak 2020. 07:09

Trudy, Zaraa, evo nas na lijepih dvadeset i pet 🥰🥳 Zuza dvadeset i sedam!🤩
    Drzite se curke sa zgaravicama i ostalim tegobama, da ih je sto manje  
    Zuza bas mi je zao da je mali opet bolestan, uf, jel imas ikakve mogucnosti da ga skroz drzis doma, ako si na komplikacijama? Cuvajte se i drzite se, nadam se da ce bit bolje ubrzo! 

Dora4
    10. Ožujak 2020. 07:12

Ocito je stvarno stvar u crticama, u prvom sam poruci izbacila sve smajlice i crtice, a u drugoj samo crtice 🙈

• anav05
    10. Ožujak 2020. 07:21

MiaMia7

Pozdrav svima, cesto sam tu al prvi put pisem
    Trenutno sam u 20 tt i cekamo curicu 💕, termin je krajem 7. mjeseca
    Sljedecih tjedana sam na strogom mirovanju zbog hematoma koji mi je odljustio mali dio posteljice,s bebicom je sve u redu i super se razvija, zanima me ima li itko iskustva sa strogim mirovanjem i sto tocno podrazumjeva?

Dobrodosla😊😊
    Ja nisam na mirovanju, ali moja jako dobra prijateljica je.
    Ona ti full miruje, obavlja samo najnuznije.
    Najbolje ti je pitati ginekologa svog koliko rigorozno moras mirovati pa po tome i postupati.

Trancie
    10. Ožujak 2020. 07:22

Jutro cure.... sretno svima danas na pregledima i da nam se javite sa divnim vijestima.
    Nove cure dobrodošle... želim vam urednu trudnoću do kraja.
    Žuža joooj tko je i moja mala nedavno, popila Klavocin za upalu grla, otišla 7 dana u vrtić i onda upala uha opet klavocin, sad sam je ostavila još tjedan doma poslije antibiotik, jer je ludilo u vrtiću od bolesti i virusa. I čestitke na ulasku u 3 tromjesečje.
    Dora, Zara i Trudy čestitke na 25 tjedana... još 15 i mirne ste.

• anav05
    10. Ožujak 2020. 07:24

Dora4

Trudy, Zaraa,evo nas na lijepih dvadeset i pet 🥰🥳Zuzadvadeset i sedam!🤩
    Drzite se curke sa zgaravicama i ostalim tegobama, da ih je sto manjeZuzabas mi je zao da je mali opet bolestan, uf, jel imas ikakve mogucnosti da ga skroz drzis doma, ako si na komplikacijama? Cuvajte se i drzite se, nadam se da ce bit bolje ubrzo!

Bravo za okruglih 25, ja svoje punim u nedjelju!
    Kako si ti inace?😊

Tonka341
    10. Ožujak 2020. 07:33

Dora, Trudy i Zara cestitke na punih 25, a Žuža na 27!
    Nama koje imamo danas preglede, sretno ☺, ima nas bas puno danas, meni je u 10 pregled i bas sam uzbudena, jedva cekam vidjeti svog malenog 😍👶🏻.

Ante 💙 Maro 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Ožujak 2020. 07:38

Jutro mamice!
    Samo da vam mahnem, postao mi je ritual doci na posao skuhati kavicu i procitati zaostatke od sinoc.
    Navecer rano idem u krevet jucer sam jedva seriju odgledala i u 9 vec zaspala
    Curke cestitam na lijepih 25 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.